‘‘Dare to Shine’ En dat doe ik zeker met mijn nieuwe website!’

Paula gebruikt de tagline ‘dare to shine’, en dat doe ik zeker met mijn nieuwe website! Heel blij mee!

Annemarie van Gaal

Financieel expert, investeerder, spreker, auteur en tv-persoonlijkheid

‘Wil je met een echte pro werken?
Dan moet je bij Paula zijn’

Paula heeft mijn website opgepakt. Ieder jaar ging er een andere webbouwer mee aan de slag maar het kwam iedere keer nooit af of ik vond het niet goed genoeg.

Ik ben zo blij dat Paula het heeft overgenomen. Ze doet haar ding, heeft er verstand van en overlegt met mij het noodzakelijke maar werkt super zelfstandig.

Zo kan ik me echt focussen op mijn ding en kost mijn website me geen onnodige tijd.

Nu staat mijn site en ik ben er super blij mee.

Wil je een site die werkt? Wil je met een echte pro werken? Dan moet je bij Paula zijn.

Simone Levie

Business Coach

‘Er ontstond een soort magische energie en dat zie je terug in het resultaat!’

Al jaren liep ik met het idee voor het BouwJouna(a)l rond. Voor mijn andere bedrijf werkte ik met verschillende webbouwers, maar eigenlijk beviel dat nooit echt goed. Het moest een website zijn die werkt en die past bij mijn ideeën over online marketing. Dus benaderde ik Paul. Ik zag dat zij ook de website voor Annemarie van Gaal en Simone Levie maakte. Grote namen in de on- en offlinewereld. Ik vond de websites prachtig en ze werkten ook nog! Ik besloot, dat wil ik ook!

Ik belde Paula en we hadden meteen een klik. Zij inspireerde mij om een journal te gaan tekenen in plaats van schrijven en zij kreeg van mij alle vrijheid om mijn website te maken. Danielle van Dongen maakte de foto’s voor op de site. Er ontstond een soort magische energie en dat zie je in het resultaat! Ik vind mijn website geweldig! Het ziet er super professioneel uit.

Wat het samenwerken zo prettig maakt is te veel om op te noemen.

 • Paula maakt gebruik van een goed template in WordPress voor een online business.
 • Ze heeft een geweldig gevoel voor wat ik mooi vind.
 • Ze implementeert wijzigingen als een razende raket. Je hoeft nooit lang te wachten.
 • Paula is goed bereikbaar, maar geeft ook grenzen aan. Dat is handig als je een creatieve ondernemer bent.
 • Ik vind haar samenwerking met Danielle magisch!
 • Het werkboek dat je van tevoren invult als briefing voor de website is ook een handige tool om zelf weer eens aan je bedrijf te werken.
 • Paula is een superenergiek mens en dat is belangrijk om ook een energieke website te krijgen.
 • Ze is mega betrokken bij mijn bedrijf en dienstverlening. Dat heb ik nooit zo ervaren bij andere bureaus.
 • Ze is handig en snel met het bouwen van websites. Ik vroeg haar ook te helpen met een online academie in een ander programma. Ze had daar nog nooit mee gewerkt, maar dook erin en is nu ook expert daarin.
 • Oh ja, haar manier van schrijven past bij mijn manier van communiceren. Dat is superhandig want als ik even vastzit, dan schrijft zij de tekst en hoef ik hem alleen te finetunen.

Kort gezegd, een website maken samen met Paula was voor mij een feestje! Het is precies wat ik wilde, eigenlijk is het resultaat boven verwachting. De reacties zijn ook overweldigend, niet geheel onbelangrijk!

Helena Spits

Eigenaar Bouwzorg Fryslân en Mijn huis Mijn verbouwing

Danielle van Dongen Testimonial Review Paula Terpstra

‘Je voelt je gehoord en gezien’

Meewerken aan het ontstaan van een vernieuwde website is een bijzonder traject. De manier waarop Paula dat creëert is fantastisch.

Paula is creatief, denkt out of the box en heeft veel gevoel voor look and feel. En dat bereikt ze door oprechte interesse in jou als persoon en in je bedrijf, je voelt je gehoord en gezien. En dat vertaalt Paula in haar creatie in de website.

De voortgang kun je gemakkelijk volgen door samen te werken in het Trello bord. Zo weet je precies waar je staat tijdens het proces en wat er nog op de planning staat.

Paula is altijd goed bereikbaar. Ze stuurt zelfs filmpjes, waar ze je in uitlegt hoe je problemen op kunt lossen. Echt superhandig, kun je ermee aan de slag als het jou uitkomt!

Samenwerken met Paula is een feestje. En het resultaat van je website? Die mag er meer dan zijn!

Jelly Miedema

Bouwbegeleider Bouwzorg Frylân

‘Het eerste weekend na de lancering had ik al twee nieuwe aanvragen voor een kennismakingsgesprek. Zo gaaf!’

Op mijn zoektocht naar een website bouwer die precies begrijpt wat ik wil uitstralen, kwam ik bij Paula terecht.

Het traject dat we samen gelopen hebben om mijn site te creëeren was bijzonder. Paula is iemand die net zolang doorvraagt totdat ze zelf precies begrijpt wat je wilt delen met de wereld. Dit helpt om je gedachten te kaderen en uit je vakjargon te stappen. 

Ze is beschikbaar voor wanneer je vastloopt in je proces, is ze een steun en toeverlaat om in alle veiligheid je site vorm te geven.

Bij mij is het resultaat een prachtige site die precies uitstraalt wie ik ben en wat ik mijn (toekomstige) klanten kan bieden. Het eerste weekend na de lancering had ik al twee nieuwe aanvragen voor een kennismakingsgesprek. Zo gaaf!

Dank Paula voor deze mooie reis.

Eline Cointepas

Classical Feng Shui en Bazi Professional

‘Ik wist wat ik wilde, Paula luisterde, voelde, zag, vroeg door en creëerde het. Een unieke waardevolle gave.’

‘Laat mij je website bouwen’ een zin met impact die Paula zo waardevol invulling geeft.

Paula is een echte ‘pro’, ze verstaat haar vak als geen ander. Een uitspraak die recht uit mijn hart komt, omdat de samenwerking met Paula mij de website heeft gebracht waarin alles is samengebracht zoals ik het voor ogen zag.

Ik wist wat ik wilde, Paula luisterde, voelde, zag, vroeg door en creëerde het. Een unieke waardevolle gave.

Claudia Vesters

Voeding | Brein | Hormoon Expert

Paula begrijpt als geen ander wat ervoor nodig is om de uitstraling en vormgeving meer senioriteit te geven.

Het was een feest om met Paula te werken! Mijn website was toe aan een mooie upgrade en voor mij was het vanzelfsprekend om de expertise van Paula hiervoor in te schakelen. Paula begrijpt als geen ander wat ervoor nodig is om de uitstraling en vormgeving meer senioriteit te geven.

Tevens schakelt ze snel, beweegt ze mee met onze behoeften en maakt ze gemakkelijk een professionaliseringsslag. Dankjewel voor de fijne samenwerking! Ik beveel Paula van harte aan als je je website naar een volgend level wilt brengen.

Linda Lex

High End Business Coach

Detsje Holtrop Franeker coach trainer hsp vrouwen hooggevoeligheid

‘Iemand die zo goed de details en finesses kent, ga ik vragen om dat samen met mij te doen.’

Vanaf het moment dat ik hoorde van het Winter Wonder Web Weekend, wist ik daar moet ik bijzijn. De investering van tijd die dat toen met zich meebracht, bleek een cadeautje voor mezelf. Want met gelijk gezindte ondernemers in een zoom call luisteren naar de kennis en kunde van Paula, was als deelnemen aan een voorstelling die je verwachting overtreft.

Luisteren en toch ook actief daarin mee mogen acteren, maakte van de uurtjes die ieder investeerde een heel mooi samenzijn. Voor ieders persoonlijke inbreng en vragen was tijd. En zo bouwde ik in mijn hoofd al een website, die ik later zelf uit zou gaan voeren.

Inmiddels heb ik Paula toch weer ingeschakeld, omdat ik dacht: iemand die zo goed de details en finesses kent, ga ik vragen om dat samen met mij te doen. En ook daar had Paula een aanbod voor waar ik nu gebruik van maak. Kortom, Paula denkt met je mee zolang als je dat zelf graag wilt. Een aanrader daarom van ook nog eens een gepassioneerde vrouw die werkt vanuit haar hart.

Detsje Holtrop

Coach Hoogsensitieve vrouwen

Danielle van Dongen Testimonial Review Paula Terpstra

‘Zo HAPPY met mijn nieuwe website die weer helemaal klopt met wie ik ben en waar ik nu sta!’

Zoals mijn klanten een reis maken in hun business maak ik die zelf natuurlijk ook. Je bent continue in ontwikkeling en verandering. Afgelopen 3 jaar ben ik zowel persoonlijk als in mijn business mogen groeien. Deze groei naar nog meer professionaliteit mocht vertaald worden naar een nieuwe look & feel die nu bij mij en mijn bedrijf past.

Personal Branding hoor je eens in de zoveel tijd te herijken en dit was het moment voor mij.
Practice what you preach! Dus was het tijd voor nieuwe Branding, een nieuwe Personal Brand shoot èn een nieuwe website met vernieuwd aanbod.

Paula heeft al een prachtige eerste webdesign voor mij neergezet dus zij kreeg mijn volledige vertrouwen voor versie 2.0. Zoals wij samen met onze klanten samenwerken doen wij dat ook met elkaar.

Ik had heel duidelijk voor ogen wat ik graag wilde en Paula heeft dat heel goed weten te vertalen. Ze is heel duidelijk, gestructureerd en begeleidt je van A tot Z. Ik hou van high standards, ik bedoel daarmee dat alle puntjes op de i mogen, dus ga door totdat het totaal helemaal klopt. Gelukkig is Paula precies zo!

Paula is van alle markten thuis en helpt je waar je het zelf even niet meer weet bijvoorbeeld qua teksten en structuur. Je krijgt zelfs persoonlijke filmpjes gestuurd hoe je bepaalde dingen kan regelen in WordPress voor later. Plus ze zorgt ervoor dat je website op alle devices er top uitziet en met de beste snelheid werken!

Wil je dé website van je dromen en de beste begeleiding? Kies voor Paula, een no-brainer!

Nogmaals dankjewel Paula voor mijn prachtige website!

Superblij!

Daniëlle van Dongen

Personal Branding | Fotografie & Styling

Karin Weening van Nieuwetijds Business profielfoto portfolio page Paula Terpstra

‘Betrokken, liefdevol, inhoudelijk sterk en daar waar bij mij de stress er in vloog was zij in control’

Een website vormgeven en een eigen look & feel dat mijn vibe en expertise overbrengt is best een klus. Zelf kan ik daar vrij ongestructureerd in zijn dus ik zocht een inhoudelijk sterk iemand. Ik houd ervan om met toppers samen te werken. Met Paula Terpstra was de samenwerking niet alleen top, maar ook echt een feestje! Betrokken, liefdevol, inhoudelijk sterk en daar waar bij mij de stress er in vloog was zij in control. Haar gestructureerde en overzichtelijke manier van werken, maakt alles behapbaar en leuk! In een dergelijk persoonlijk proces is haar begeleiding enorm waardevol.

Ze gaat door tot het resultaat er staat. Ook volgens haar hoge standaard. Dat waardeer ik enorm aan Paula. She is “all in the game” om samen de eindstreep te bereiken en het feestje vieren! Ik ben helemaal enthousiast geworden om mij ook echt mijn website verder eigen te maken, zodat klanten blij worden van wat zij te zien en lezen krijgen.

Heb je een website nodig of toe aan een redesign? Ik zou niet langer hoeven nadenken! Paula is one of a kind!

Karin Weening

Eigenaar Nieuwetijds Business

Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Website Testimonial

‘Paula hoort wat je tussen de regels door zegt en vertaalt dat naar jouw website’

Super fijne samenwerking met Paula mogen ervaren. Aan de hand van een uitgebreid werkboek met vragen ontstond overzicht in alle ideeën. Daardoor staat er nu een nieuwe website die past bij de groei die ik én mijn onderneming hebben doorgemaakt.

Paula is deskundig, professioneel, toegankelijk en denkt met je mee. De zoom calls met Paula waren dan ook praktisch en verhelderend. De laatste sprint van de website bouwen naar lanceren was waarin Paula mij actief heeft betrokken en daarin voelde het echt als een mega fijne teamwork.

Super dankbaar voor het mooie resultaat dankzij het deskundige oog van Paula én haar scherp luisterend oor wat weet te horen wat je tussen de regels door zegt én dat vertaald zij naar jouw website. Mooier kan gewoon niet.

Dankjewel lieve Paula.

Susanne Akkermans

Business Coach Kinderopvang en voor ondernemende moeders

‘Paula kan zich bijzonder goed inleven in de wensen van de klant’

De dienstverlening van Paula vond ik top omdat:

 • In het voortraject (via Master Your Website) je als klant gestimuleerd wordt om een goed beeld te creëren van de wensen rondom de website. Dit voorkomt in een later traject keuzestress en frustratie. Echt een goede en efficiënte insteek
 • Paula een gevoel geeft van vertrouwen. Paula is eerlijk, komt altijd haar afspraken na en denkt actief en creatief mee. Zij biedt ‘dat extra schepje er bovenop’!
 • Paula kan zich bijzonder goed inleven in de wensen van de klant en weet dit concreet om te zetten in sfeer, tekst en beeld.

Paula heeft een prachtige website voor KAS gemaakt! Het was erg fijn samenwerken. Top!

Ellen Bunnik

Eigenaar Vergaderlocatie

‘Het eerste voorstel was gelijk goed!’

Een website die wél de juiste ‘look & feel’ heeft. Dat was in feite de opdracht aan Paula. Paula is daarin meer dan geslaagd.

Paula dook in de wereld van ons bedrijf, stelde de juiste vragen en zorgde ervoor dat we ook zelf huiswerk kregen en deden. Vervolgens beoefende Paula haar eigen kunstvorm.

Het eerste voorstel was gelijk goed. Een fris, overzichtelijk en duidelijk design. Zakelijk en toch persoonlijk. Zo goed hadden we het zelf niet kunnen bedenken!

Het resultaat is een website om trots op te zijn. Een website om mee te ‘shinen’, zoals Paula zou zeggen.

Teus van Essen

Adviseur Ruimtelijke Ordening

Teus-van-Essen-Sloopmetermarkt.nl-Paula-Terpstra-Webdesign-Testimonial-Review-Ervaring-Website

‘Op basis van eerdere ervaringen wisten we al dat Paula next level is, maar ze heeft de verwachtingen toch weer overtroffen!’

Het gaat om een specifiek onderdeel van een toch al bijzonder vakgebied. En het is niet in het echt te zien. Dan zal het wel moeilijk zijn om dat begrijpelijk in beeld te brengen op een website? Zeker,… maar niet voor Paula!

Paula dompelde zich onder in onze wereld en kwam pas boven toen ze precies wist hoe het daar werkt. Ze luisterde goed naar onze wensen, vertaalde dat in mooie en heldere voorstellen en schakelde geruisloos met de back-end developer voor de techniek ‘achter’ de website. Onze feedback werd niet klakkeloos overgenomen. Nee, het werd juist zorgvuldig ingepast, zoals alleen een ervaren webdesigner dat kan.

Het resultaat is een prachtige, overzichtelijke en begrijpelijke website. Op basis van eerdere ervaringen wisten we al dat Paula next level is, maar ze heeft de verwachtingen toch weer overtroffen!

Teus van Essen

Eigenaar Sloopmetermarkt.nl

‘Het eindresultaat is nog mooier dan ik had gedacht!’

Paula Terpstra heeft een mooie toekomst bestendige website gemaakt. Super blij mee!
Door een uitgebreid voortraject zijn de wensen snel duidelijk.

Ze houdt rekening met je beroep en de uitstraling daarvan en neemt dat mee in het ontwerp. Het eindresultaat is nog mooier dan ik had gedacht!

Simplicity is the ultimate sophistication.

Mark van Middendorp

Eigenaar Mark Timmerwerk

‘Ze luistert naar je wensen en stuurt bij waar nodig’

Paula Terpstra ken ik van vroeger, ik was haar overbuurmeisje. Wie had dat ooit gedacht dat nu we ondernemersvrouwen zijn!

Paula Terpstra kon voor mij een website maken, ze luistert naar je wensen en stuurt bij waar nodig.

Ben super tevreden met het eindresultaat… De weg ernaar toe verliep ook vanzelf! Echt plezierig om met jou samen te werken… bedankt Paula Terpstra!!

Melleni van Middendorp

Interieur Designer

‘Ze denkt ook echt met je mee’

Ik was al jaren op zoek naar een websitebouwer die zich echt in mij in zou leven en op basis daarvan een concept neer kon zetten waarin helemaal tot uiting zou komen wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik werk. En het belangrijkste: Het moest mij raken, in mijn gevoel en emotie.

Bij het kennismakingsgesprek gaf Paula mij dat gevoel al; ik had er direct vertrouwen in. Ik vulde een lijst met allemaal vragen in van Paula en een week later had ze al een concept van mijn homepage. Fantastisch, zo snel! En hoe: precies ‘on-the-spot’. Dit gaf echt het WOW gevoel!

Mijn website heeft alles wat ik wil, ik ben er super blij mee! Paula werkt efficiënt, denkt met je mee, komt haar afspraken stipt na en is gewoon een leuk mens!

Ze denkt ook echt met je mee. Bijvoorbeeld met de teksten. Ze gaf me een geweldige tip en heeft zelf ook wat voorstellen voor tekst gemaakt waar ik heel blij mee ben. Paula, ik ben je heel dankbaar voor wat je voor mij neergezet hebt!

Carolien Broeke

Burn-out expert

‘Paula heeft al mijn verwachtingen waargemaakt, en nog veel meer’

Ik geef het eerlijk toe: op werkgebied ben ik de makkelijkste niet. Eigenzinnig, veeleisend, hyperfocussed, ambitieus, onvermoeibaar en gedreven tot perfectie. En ik heb de neiging hetzelfde te verwachten van de mensen met wie ik samenwerk. Dat is niet zomaar: een resultaat is pas het best mogelijke, als alle betrokkenen het beste in elkaar bovenbrengen en zo meer zijn dan hun ‘som der delen’.

Webdesigner Paula Terpstra heeft al mijn verwachtingen waargemaakt – en nog veel meer. Werkelijk, I’ve met my match! Tijdens de voorbereiding van de website viel Paula op door de grondigheid van haar aanpak, het nauwkeurig luisteren en doorvragen, de bevlogenheid en motivatie. Gedurende het samenwerkingsproces was letterlijk níets Paula te veel; de omvang van deze toewijding, inzet en doelgerichtheid zag ik nog niet eerder.

Het gunstige is, dat Paula dit arbeidsethos combineert met een schat aan inhoudelijke kennis, ervaring en deskundigheid. Tussendoor staat ze bovendien moeiteloos en flexibel open voor alle ideeën, feedback en wijzigingen waarmee een klant haar tijdens dit proces maar kan bestoken – en past die allemaal ook nog gestructureerd in, in het ontwerp.

Het resultaat is een unieke, onderscheidende website, volledig afgestemd op je unieke persoonlijkheid en stijl. En omdat de reis zeker zo belangrijk is als het doel: met Paula ben je verzekerd van goed gezelschap. Dank Paula, dat je dit stuk met me opliep! Ik had het niet willen missen.

Judith Fanto

Spreker en schrijver

‘Ze heeft mijn persoonlijkheid, stijl en inhoud, kunnen vangen en omgezet in de sfeer die mijn website uitstraalt’

Nieuwsgierig en vol enthousiasme maakte ik een afspraak met Paula om te starten met het maken van mijn website. Wat is dit een avontuurlijk traject geworden!

Tijdens dit traject kwam ik erachter dat ik wel heel veel ideeën had over mijn toekomstige bedrijf maar hoe die concreet, verwoord moesten worden en ook nog eens goed over moesten komen bij mijn lezers, dat was veel lastiger dan ik dacht. Dit maakte voor mij dat mijn uitstel gedrag om de hoek kwam kijken. Maar gelukkig deed ik dit samen met Paula! Zij had mij al “gewaarschuwd” dat ze zetjes kon geven en daar was ik op dat moment heel blij mee. Ik kreeg steeds subtiel een duwtje in de juiste richting zodat ik weer verder kon met het uitwerken van mijn content voor de website.

Zodra ik mijn teksten, foto’s en ideeën weer opgestuurd had, stond het binnen no-time professioneel met geweldige subtitels op mijn webpagina’s en konden we samen genieten van dit resultaat. Het is prettig om met Paula te werken omdat ze je genoeg ruimte geeft om je eigen ontwikkeltraject door te lopen, maar ze laat het niet ontsporen. Ze houdt op de achtergrond de voortgang in de gaten en wanneer nodig stapt ze in en heeft creatieve en goede inhoudelijke oplossingen.

Maar waar ze vooral in geslaagd is, is om MIJ neer te zetten.

Ze heeft mijn persoonlijkheid, stijl en inhoud, kunnen vangen en omgezet in de sfeer die mijn website nu uitstraalt.

Dit was even een zoektocht maar ze stopte niet totdat dit gelukt was. Het resultaat is een website waar ik zelf elke dag even met veel trots, plezier en verwondering doorheen “wandel”.

Dank je wel Paula, voor de samenwerking, support, duwtjes en deze wonderschone website.

Anneke Oliehoek

Coach

‘Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking met Paula, is het snelle schakelen met haar’

Als starter wilde ik gelijk mijn website op orde hebben. Een eigen branding neerzetten en de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal gaan benutten. Paula ontdekte ik in de MPOP community, ze vertelde alle ins en outs over hoe jij een website kunt bouwen in Divi. Door de manier waarop ze dit deed begreep ik goed wat allemaal nodig en mogelijk is en dat je het prima zelf kunt leren. Toch wilde ik het niet zelf doen, ik wilde iemand die me de techniek uit handen kon nemen, zodat ik me echt op de inhoud van de site kon focussen. Paula kwam over als iemand die er echt verstand van heeft, dus ik heb niet getwijfeld en meteen contact gezocht.

Wat ben ik blij met het resultaat!

Het raamwerk met de bijbehorende uitstraling stond ontzettend snel en daardoor raakte ik enorm enthousiast om stap voor stap de site te vullen. Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking met Paula, is het snelle schakelen met haar. Ze denkt echt met je mee. Uiteindelijk kreeg ik veel meer dan alleen technische ondersteuning, inderdaad een website coach. En als je even twijfelt of het toch niet anders moet, laat ze heel snel zien wat het effect is van je gewenste aanpassing. Door deze manier van werken maak je steeds de keus die bij jou past. Wat ze ook goed doet is je aansporen om te leren en te begrijpen hoe het allemaal werkt, zodat je later je website zelf goed kunt onderhouden. Ook tijdens dat proces van nieuwe kennis eigen maken blijft ze je helpen, dat maakt Paula waardevol. Ze is professioneel, gedreven, flexibel en iemand waar je snel vertrouwd mee bent. Wil je stressvrij je website neerzetten en zeker weten dat het goed is, dan raad ik absoluut aan om dit met Paula te doen. Je krijgt meer dan je verwacht.

Dankjewel voor je geweldige support Paula!

Jacqueline Kerstma

Verbeter Expert

‘Paula heeft mij echt laten zien dat webdesign een vak is’

Paula heeft mij echt laten zien dat webdesign een vak is. Ik was zelf begonnen met het bouwen van een website maar mistte de energie en de professionaliteit op die site. Wat ik heel fijn vond aan de samenwerking met Paula was dat ze helder de verwachtingen uiteenzette en ze was eerlijk in welk programma het beste bij mij zou passen.

Ze zag direct waar mijn kracht wel lag en waar zij haar kracht kon inzetten. Haar ‘Master Your Website programma’ heeft me ook geholpen om alles goed voor te bereiden. Tijdens het proces realiseerde ik me wel dat mijn branding en foto’s nog sterker konden om het meer kloppend te maken. Dat maakte dat het iets langer duurde tot de website klaar was, maar het maakte ook dat mijn website nu écht één geheel geworden is en past bij wie ik ben en wat ik wilde uitstralen; speels, authentiek en krachtig. Ik krijg ook ontzettend enthousiaste reacties terug over mijn website!

De communicatie gedurende het bouwproces was open en transparant. Ze liet me regelmatig weten hoe ver ze was en tijdens onze zoom-meetings spatte de energie er van af. Zo gaaf hoe het geheel dan ontstaat en al pratende de puzzelstukjes in elkaar vallen. Paula is professioneel en een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!

Moniek Bloem

Leiderschap Expert

Vanessa Van Weele

‘Paula verdiepte zich in mij en ik kan je vertellen, dat is nog een hele uitdaging.’

Paula heeft me meegenomen in de wereld van webdesign. Gestart met haar cursus starterskit en Master Your Website, voor mij een aanrader om het gevoel te krijgen wat er allemaal bij komt kijken.

Had werkelijk geen idee en goede vrienden wilden mij wel helpen met het maken van mijn website. En toch voelde ik direct aan dat ik bij Paula goed zat. Een warme persoonlijkheid die heel erg goed luisterde.

We zijn op deze reis een jaar onderweg geweest, eerst voorzichtig en ik had zelf alle tijd nodig om mijn ideeën langzaam te laten rijpen. Paula gaf mij ook die ruimte en op het moment dat ik haar de website liet bouwen, begon het pas echt door te werken met mij. Mijn drive wat ik voor ogen had, kreeg een boost en alles ging in beweging. We hadden elkaar alleen maar via Zoom ontmoet en fijne telefoongesprekken.

Paula verdiepte zich in mij en ik kan je vertellen, dat is nog een hele uitdaging. Een intensief proces waarin we open naar elkaar konden zijn. Vooral het moment dat ik wist dat ze me begreep en dat ik durfde aan te geven dat ik toch een ander soort “look” wilde creëren.

En toen begon de stroomversnelling doordat ik zelf specifieker werd in wat ik wilde zeggen in mijn verhaal. Mijn website dat mijn huis zou worden. Mijn anker. Waar mijn klanten zich in herkennen en dat het vertrouwd voelt om mij te benaderen. Paula is naast een warmtevolle persoonlijkheid ook zo’n vakvrouw met de juiste skills, to the point, maar stond ook open voor reflectie.

Toen de fotoshoot van Danielle erbij kwam, kwam het proces echt op stoom en als bonus kwam daar Maud bij voor de grafisch vormgeving. We hadden nu alle ingrediënten om mijn website te bouwen. Het is sprankelend, kleurrijk en heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Door het geduld van Paula, haar luisterend oor en haar verdieping in jou loopt ze mee in jouw proces en naast “the feel good” nam ze me ook mee in de technisch kant van de website wereld.

Paula Webdesign is voor mij de architect van mijn website, mijn anker. Een reis om nooit meer te vergeten. Paula heeft mijn uitstraling ontdekt. En kijk nu naar het resultaat: ik ben hier zielsgelukkig mee.

Karlien Mabesoone

Stylist & Personal Shopper

‘Het resultaat is een prachtige website die precies uitstraalt wie ik ben’

Paula heb ik ontmoet op een business event en dat klikte meteen. Ze vertelde me wat haar expertise was, nl. website coaching. Dat was me bij gebleven door het leuke en enthousiaste gesprek. Niet veel later besloot ik dat ik een goede en mooie website wilde. Voor het maken van mijn website was ik dus op zoek naar iemand die me daarin goed kon begeleiden maar ook mijn proces en mijn persoonlijke branding snapte. Omdat het naar mijn idee meer is dan alleen een online visitekaartje. Toen dacht ik weer aan Paula!

Paula was en is de perfecte match. Ik heb een ontzettend fijne, professionele en persoonlijke samenwerking met haar gehad. Ze staat echt voor je klaar, denkt mee, luistert en houdt van de puntjes op de i net als ik! Daarbij geeft ze goede feedback en support ook wanneer je het zelf even niet meer weet tijdens het proces ;).

Het resultaat is een prachtige website die precies uitstraalt wie ik ben. En dat is nu juist mijn missie – vrouwen empoweren om precies te zijn wie ze zijn! Mission accomplished!

Dankjewel Paula!

Daniëlle van Dongen

Styling & Fotografie

‘Ik had het gevoel dat ze het heel belangrijk vond om echt een website te maken waar ik blij van werd.’

Wauw, de website die Paula voor me heeft gemaakt is echt supermooi geworden.

Ik heb voorheen zelf een website gemaakt in WordPress, maar het lukte me maar niet om een mooie professionele uitstraling te krijgen.

Paula snapte goed wat ik wilde en heeft het heel mooi voor mij omgezet in een prachtige website met die professionele uitstraling die ik zo graag wilde.

De communicatie verliep heel prettig. Vooraf kon ik precies aangeven wat ik wilde. En als ik ergens over twijfelde kon ik daar goed over sparren met Paula.

Ik had steeds het gevoel dat ze echt begreep wat ik wilde en dat ze het heel belangrijk vond om echt een website te maken waar ik blij van werd.

Haar kennis en ervaring met marketing wist ze daarbij haarfijn in te zetten, zodat de site niet alleen mooi, maar ook effectief is geworden.

Dankjewel voor deze prachtige site, Paula!

Marlies Mansveld

Coach

‘Ik durf en kan meer zichtbaar zijn dankzij jouw super mooie website’

Lieve Paula, dankzij jou heb ik een super mooie website waar ik heel erg blij mee ben, waardoor ik meer zichtbaar durfde en kon zijn.

Vanessa van Weele

Harry & Sally Jewelry, goudsmid

‘Haar teksten zijn vernieuwend en sprankelend’

Paula is enthousiast ons team “ingedoken”. Tijdens een meeting heeft ze ons overladen met vragen. Vervolgens is ze zich met een frisse blik gaan verdiepen in gastouderopvang. Het eerste concept heeft ons al blij verrast. Haar teksten zijn vernieuwend en sprankelend en passen bij onze doelgroep.

Ook de fotoshoot op locatie met Danielle van Dongen heeft verrassend goed uitgepakt. Mooie foto’s die, samen met de teksten, precies laten zien waar gastouderopvang voor staat.

Bedankt Paula, voor de plezierige en gezellige samenwerking en voor onze geweldige site!

Tineke Klomp

Teamlid Gastouderbureau GASTOU

Marieke_Keyer-Mind Decoration Testimonial Review Paula Terpstra

‘Door haar stappenplan en onze gesprekken kreeg mijn website steeds meer vorm’

Paula denkt mee en tijdens de gesprekken die we hadden, kreeg de inhoud van mijn website steeds meer vorm. De opbouw van de site werd zorgvuldig afgestemd op mijn doelgroep. Daarbij had Paula steeds voor ogen met welk doel ik mijn doelgroep wil bereiken.

De samenwerking met Paula heb ik als zeer prettig ervaren. Door haar stappenplan ‘Enrich Your Website’ en de persoonlijke begeleiding krijg je een website die uniek is. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van knoppen met links op de verschillende pagina’s zodat je bezoeker je gehele website kan overzien. Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken. Een klantenservice op maat met een mooi eindproduct.

Marieke Keyer

Mindset Coach

‘Paula nam het voortouw in haar kracht van creativiteit en passie’

Om tot het gewenste eindresultaat te komen, was de enthousiaste pro-actieve houding super fijn. Daarnaast nam Paula het voortouw in haar kracht van creativiteit en passie.

De website weerspiegelt het beeld wat ik voor ogen had. Paula heeft met mij meegedacht en ingeleefd hierdoor was er sprake van synergie of ook wel 1 plus 1 is 3.

Door de professionele en prettige omgang lukt het Paula met alle partijen te komen tot het gewenste resultaat. Hierin is ze onvermoeibaar en vasthoudend. Met een grote mate van inhoudelijke en creatieve knowhow. De samenwerking was erg aangenaam en reden voor een ieder die stappen wil zetten in het verwezenlijken van zijn of haar doelen.

Jan Joost Maasland

Kunstschilder

‘Paula snapt heel snel wat je wilt, maar ook wat je niet wilt!’

Paula snapt heel snel wat je wilt, maar ook wat je niet wilt! Geen urenlange gesprekken. Ze gaat gewoon aan de gang en je ziet wel wat er uit komt. Ben erg blij met het resultaat een strakke en hippe site. Precies wat ik voor ogen had.

Zeer prettige en ook gezellige samenwerking, zoekt alles goed voor je uit en, je hebt er zelf weinig omkijken naar. Super!

Ga zo door Paula en het komt goed met jou!!

Jan de Waard

Rijschoolhouder