Hoe kijken mijn klanten terug op de samenwerking? Dit is wat ze zeiden!

”Dare to Shine’
En dat doe ik zeker met mijn nieuwe website!’

Paula gebruikt de tagline ‘dare to shine’, en dat doe ik zeker met mijn nieuwe website! Heel blij mee!

Annemarie van Gaal

Financieel expert, investeerder, spreker, auteur en tv-persoonlijkheid

Bekijk project >

‘Wil je met een echte pro werken?
Dan moet je bij Paula zijn’

Paula heeft mijn website opgepakt. Ieder jaar ging er een andere webbouwer mee aan de slag maar het kwam iedere keer nooit af of ik vond t niet goed genoeg.

Ik ben zo blij dat Paula het heeft overgenomen. Ze doet haar ding, heeft er verstand van en overlegt met mij het noodzakelijke maar werkt super zelfstandig.

Zo kan ik me echt focussen op mijn ding en kost mijn website me geen onnodige tijd.

Nu staat mijn site en ik ben er super blij mee.

Wil je een site die werkt? Wil je met een echte pro werken? Dan moet je bij Paula zijn.

Simone Levie

Business Coach

Bekijk project >

Carolien Broeke Testimonial Paula Terpstra Webdesign

‘Ze denkt ook echt met je mee’

Ik was al jaren op zoek naar een websitebouwer die zich echt in mij in zou leven en op basis daarvan een concept neer kon zetten waarin helemaal tot uiting zou komen wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik werk. En het belangrijkste: Het moest mij raken, in mijn gevoel en emotie.

Bij het kennismakingsgesprek gaf Paula mij dat gevoel al; ik had er direct vertrouwen in. Ik vulde een lijst met allemaal vragen in van Paula en een week later had ze al een concept van mijn homepage. Fantastisch, zo snel! En hoe: precies ‘on-the-spot’. Dit gaf echt het WOW gevoel!

Mijn website heeft alles wat ik wil, ik ben er super blij mee! Paula werkt efficiënt, denkt met je mee, komt haar afspraken stipt na en is gewoon een leuk mens!

Ze denkt ook echt met je mee. Bijvoorbeeld met de teksten. Ze gaf me een geweldige tip en heeft zelf ook wat voorstellen voor tekst gemaakt waar ik heel blij mee ben. Paula, ik ben je heel dankbaar voor wat je voor mij neergezet hebt!

Carolien Broeke

Burn-out expert

Bekijk project >

Judith Fanto Testimonial Paula Terpstra Webdesign (1)

‘Paula heeft al mijn verwachtingen waargemaakt, en nog veel meer’

Ik geef het eerlijk toe: op werkgebied ben ik de makkelijkste niet. Eigenzinnig, veeleisend, hyperfocussed, ambitieus, onvermoeibaar en gedreven tot perfectie. En ik heb de neiging hetzelfde te verwachten van de mensen met wie ik samenwerk. Dat is niet zomaar: een resultaat is pas het best mogelijke, als alle betrokkenen het beste in elkaar bovenbrengen en zo meer zijn dan hun ‘som der delen’.

Webdesigner Paula Terpstra heeft al mijn verwachtingen waargemaakt – en nog veel meer. Werkelijk, I’ve met my match! Tijdens de voorbereiding van de website viel Paula op door de grondigheid van haar aanpak, het nauwkeurig luisteren en doorvragen, de bevlogenheid en motivatie. Gedurende het samenwerkingsproces was letterlijk níets Paula te veel; de omvang van deze toewijding, inzet en doelgerichtheid zag ik nog niet eerder.

Het gunstige is, dat Paula dit arbeidsethos combineert met een schat aan inhoudelijke kennis, ervaring en deskundigheid. Tussendoor staat ze bovendien moeiteloos en flexibel open voor alle ideeën, feedback en wijzigingen waarmee een klant haar tijdens dit proces maar kan bestoken – en past die allemaal ook nog gestructureerd in, in het ontwerp.

Het resultaat is een unieke, onderscheidende website, volledig afgestemd op je unieke persoonlijkheid en stijl. En omdat de reis zeker zo belangrijk is als het doel: met Paula ben je verzekerd van goed gezelschap. Dank Paula, dat je dit stuk met me opliep! Ik had het niet willen missen.

Judith Fanto

Spreker en schrijver

Bekijk project >

Teus van Essen social profiel foto square

‘Het eerste voorstel was gelijk goed!’

Een website die wél de juiste ‘look & feel’ heeft. Dat was in feite de opdracht aan Paula. Paula is daarin meer dan geslaagd.

Paula dook in de wereld van ons bedrijf, stelde de juiste vragen en zorgde ervoor dat we ook zelf huiswerk kregen en deden. Vervolgens beoefende Paula haar eigen kunstvorm. Het eerste voorstel was gelijk goed. Een fris, overzichtelijk en duidelijk design. Zakelijk en toch persoonlijk. Zo goed hadden we het zelf niet kunnen bedenken!

Het resultaat is een website om trots op te zijn. Een website om mee te ‘shinen’, zoals Paula zou zeggen.

Teus van Essen

Adviseur Ruimtelijke Ordening

Bekijk project >

‘Paula nam het voortouw in haar kracht van creativiteit en passie’

Om tot het gewenste eindresultaat te komen, was de enthousiaste pro-actieve houding super fijn. Daarnaast nam Paula het voortouw in haar kracht van creativiteit en passie.

De website weerspiegelt het beeld wat ik voor ogen had. Paula heeft met mij meegedacht en ingeleefd hierdoor was er sprake van synergie of ook wel 1 plus 1 is 3.

Door de professionele en prettige omgang lukt het Paula met alle partijen te komen tot het gewenste resultaat. Hierin is ze onvermoeibaar en vasthoudend. Met een grote mate van inhoudelijke en creatieve knowhow. De samenwerking was erg aangenaam en reden voor een ieder die stappen wil zetten in het verwezenlijken van zijn of haar doelen.

Jan Joost Maasland

Kunstschilder

Bekijk project >

Paula Terpstra Websitecoaching Anneke Oliehoek Testimonial

‘Ze heeft mijn persoonlijkheid, stijl en inhoud, kunnen vangen en omgezet in de sfeer die mijn website uitstraalt’

Nieuwsgierig en vol enthousiasme maakte ik een afspraak met Paula om te starten met het maken van mijn website. Wat is dit een avontuurlijk traject geworden!

Tijdens dit traject kwam ik erachter dat ik wel heel veel ideeën had over mijn toekomstige bedrijf maar hoe die concreet, verwoord moesten worden en ook nog eens goed over moesten komen bij mijn lezers, dat was veel lastiger dan ik dacht. Dit maakte voor mij dat mijn uitstel gedrag om de hoek kwam kijken. Maar gelukkig deed ik dit samen met Paula! Zij had mij al “gewaarschuwd” dat ze zetjes kon geven en daar was ik op dat moment heel blij mee. Ik kreeg steeds subtiel een duwtje in de juiste richting zodat ik weer verder kon met het uitwerken van mijn content voor de website.

Zodra ik mijn teksten, foto’s en ideeën weer opgestuurd had, stond het binnen no-time professioneel met geweldige subtitels op mijn webpagina’s en konden we samen genieten van dit resultaat. Het is prettig om met Paula te werken omdat ze je genoeg ruimte geeft om je eigen ontwikkeltraject door te lopen, maar ze laat het niet ontsporen. Ze houdt op de achtergrond de voortgang in de gaten en wanneer nodig stapt ze in en heeft creatieve en goede inhoudelijke oplossingen.

Maar waar ze vooral in geslaagd is, is om MIJ neer te zetten.

Ze heeft mijn persoonlijkheid, stijl en inhoud, kunnen vangen en omgezet in de sfeer die mijn website nu uitstraalt.

Dit was even een zoektocht maar ze stopte niet totdat dit gelukt was. Het resultaat is een website waar ik zelf elke dag even met veel trots, plezier en verwondering doorheen “wandel”.

Dank je wel Paula, voor de samenwerking, support, duwtjes en deze wonderschone website.

Anneke Oliehoek

Coach

Bekijk project >

Paula Terpstra Websitecoaching Anneke Oliehoek Testimonial

‘Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking met Paula, is het snelle schakelen met haar. Ze denkt echt met je mee.’

Als starter wilde ik gelijk mijn website op orde hebben. Een eigen branding neerzetten en de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal gaan benutten. Paula ontdekte ik in de MPOP community, ze vertelde alle ins en outs over hoe jij een website kunt bouwen in Divi. Door de manier waarop ze dit deed begreep ik goed wat allemaal nodig en mogelijk is en dat je het prima zelf kunt leren. Toch wilde ik het niet zelf doen, ik wilde iemand die me de techniek uit handen kon nemen, zodat ik me echt op de inhoud van de site kon focussen. Paula kwam over als iemand die er echt verstand van heeft, dus ik heb niet getwijfeld en meteen contact gezocht.

Wat ben ik blij met het resultaat!

Het raamwerk met de bijbehorende uitstraling stond ontzettend snel en daardoor raakte ik enorm enthousiast om stap voor stap de site te vullen. Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking met Paula, is het snelle schakelen met haar. Ze denkt echt met je mee. Uiteindelijk kreeg ik veel meer dan alleen technische ondersteuning, inderdaad een website coach. En als je even twijfelt of het toch niet anders moet, laat ze heel snel zien wat het effect is van je gewenste aanpassing. Door deze manier van werken maak je steeds de keus die bij jou past. Wat ze ook goed doet is je aansporen om te leren en te begrijpen hoe het allemaal werkt, zodat je later je website zelf goed kunt onderhouden. Ook tijdens dat proces van nieuwe kennis eigen maken blijft ze je helpen, dat maakt Paula waardevol. Ze is professioneel, gedreven, flexibel en iemand waar je snel vertrouwd mee bent. Wil je stressvrij je website neerzetten en zeker weten dat het goed is, dan raad ik absoluut aan om dit met Paula te doen. Je krijgt meer dan je verwacht.

Dankjewel voor je geweldige support Paula!

Jacqueline Kerstma

Verbeter Expert

Bekijk project >

‘Het resultaat is een prachtige website die precies uitstraalt wie ik ben. En dat is nu juist mijn missie, vrouwen empoweren om precies te zijn wie ze zijn!’

Paula heb ik ontmoet op een business event en dat klikte meteen. Ze vertelde me wat haar expertise was, nl. website coaching. Dat was me bij gebleven door het leuke en enthousiaste gesprek. Niet veel later besloot ik dat ik een goede en mooie website wilde. Voor het maken van mijn website was ik dus op zoek naar iemand die me daarin goed kon begeleiden maar ook mijn proces en mijn persoonlijke branding snapte. Omdat het naar mijn idee meer is dan alleen een online visitekaartje. Toen dacht ik weer aan Paula!

Paula was en is de perfecte match. Ik heb een ontzettend fijne, professionele en persoonlijke samenwerking met haar gehad. Ze staat echt voor je klaar, denkt mee, luistert en houdt van de puntjes op de i net als ik! Daarbij geeft ze goede feedback en support ook wanneer je het zelf even niet meer weet tijdens het proces ;).

Het resultaat is een prachtige website die precies uitstraalt wie ik ben. En dat is nu juist mijn missie – vrouwen empoweren om precies te zijn wie ze zijn! Mission accomplished!

Dankjewel Paula!

Daniëlle van Dongen

Styling & Fotografie

Bekijk project >

‘Ik had steeds het gevoel dat ze echt begreep wat ik wilde en dat ze het heel belangrijk vond om echt een website te maken waar ik blij van werd.’

Wauw, de website die Paula voor me heeft gemaakt is echt supermooi geworden.

Ik heb voorheen zelf een website gemaakt in WordPress, maar het lukte me maar niet om een mooie professionele uitstraling te krijgen.

Paula snapte goed wat ik wilde en heeft het heel mooi voor mij omgezet in een prachtige website met die professionele uitstraling die ik zo graag wilde.

De communicatie verliep heel prettig. Vooraf kon ik precies aangeven wat ik wilde. En als ik ergens over twijfelde kon ik daar goed over sparren met Paula.

Ik had steeds het gevoel dat ze echt begreep wat ik wilde en dat ze het heel belangrijk vond om echt een website te maken waar ik blij van werd.

Haar kennis en ervaring met marketing wist ze daarbij haarfijn in te zetten, zodat de site niet alleen mooi, maar ook effectief is geworden.

Dankjewel voor deze prachtige site, Paula!

Marlies Mansveld

Coach

Bekijk project >

Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Website Testimonial

‘Paula snapt heel snel wat je wilt, maar ook wat je niet wilt!’

Paula snapt heel snel wat je wilt, maar ook wat je niet wilt! Geen urenlange gesprekken. Ze gaat gewoon aan de gang en je ziet wel wat er uit komt. Ben erg blij met het resultaat een strakke en hippe site 🙂 Precies wat ik voor ogen had.

Zeer prettige en ook gezellige samenwerking, zoekt alles goed voor je uit en, je hebt er zelf weinig omkijken naar. Super!

Ga zo door Paula en het komt goed met jou!!

Jan de Waard

Rijschoolhouder

Bekijk project >

Danielle van Dongen Testimonial Claudia Vesters square

‘Ik wist wat ik wilde, Paula luisterde, voelde, zag, vroeg door en creëerde het. Een unieke waardevolle gave.’

‘Laat mij je website bouwen’ een zin met impact die Paula zo waardevol invulling geeft. Paula is een echte ‘pro’, ze verstaat haar vak als geen ander. Een uitspraak die recht uit mijn hart komt, omdat de samenwerking met Paula mij de website heeft gebracht waarin alles is samengebracht zoals ik het voor ogen zag.

Ik wist wat ik wilde, Paula luisterde, voelde, zag, vroeg door en creëerde het. Een unieke waardevolle gave.

Claudia Vesters

Voeding | Brein | Hormoon Expert

Bekijk project >

Paula Terpstra Webdesign Testimonial KAS Vergaderlocatie Ellen Bunnik

‘Haar Master Your Website programma stimuleert je om een goed beeld te creëren van je wensen rondom je website. Echt een goede en efficiënte insteek!’

De dienstverlening van Paula vond ik top omdat:

  • In het voortraject (via Master Your Website) je als klant gestimuleerd wordt om een goed beeld te creëren van de wensen rondom de website. Dit voorkomt in een later traject keuzestress en frustratie. Echt een goede en efficiënte insteek
  • Paula een gevoel geeft van vertrouwen. Paula is eerlijk, komt altijd haar afspraken na en denkt actief en creatief mee. Zij biedt ‘dat extra schepje er bovenop’!
  • Paula kan zich bijzonder goed inleven in de wensen van de klant en weet dit concreet om te zetten in sfeer, tekst en beeld.

Paula heeft een prachtige website voor KAS gemaakt! Het was erg fijn samenwerken. Top!

Ellen Bunnik

Eigenaar Vergaderlocatie

Bekijk project >

Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Website Testimonial

‘Paula heeft mij echt laten zien dat webdesign een vak is’

Paula heeft mij echt laten zien dat webdesign een vak is. Ik was zelf begonnen met het bouwen van een website maar mistte de energie en de professionaliteit op die site. Wat ik heel fijn vond aan de samenwerking met Paula was dat ze helder de verwachtingen uiteenzette en ze was eerlijk in welk programma het beste bij mij zou passen.

Ze zag direct waar mijn kracht wel lag en waar zij haar kracht kon inzetten. Haar ‘Master Your Website programma’ heeft me ook geholpen om alles goed voor te bereiden. Tijdens het proces realiseerde ik me wel dat mijn branding en foto’s nog sterker konden om het meer kloppend te maken. Dat maakte dat het iets langer duurde tot de website klaar was, maar het maakte ook dat mijn website nu écht één geheel geworden is en past bij wie ik ben en wat ik wilde uitstralen; speels, authentiek en krachtig. Ik krijg ook ontzettend enthousiaste reacties terug over mijn website!

De communicatie gedurende het bouwproces was open en transparant. Ze liet me regelmatig weten hoe ver ze was en tijdens onze zoom-meetings spatte de energie er van af. Zo gaaf hoe het geheel dan ontstaat en al pratende de puzzelstukjes in elkaar vallen. Paula is professioneel en een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!

Moniek Bloem

Leiderschap Expert

Bekijk project >

Vanessa Van Weele

‘Ik durf en kan meer zichtbaar zijn dankzij jouw super mooie website’

Lieve Paula, dankzij jou heb ik een super mooie website waar ik heel erg blij mee ben, waardoor ik meer zichtbaar durfde en kon zijn.

Vanessa van Weele

Harry & Sally Jewelry, goudsmid

Bekijk project >