Home » Projecten » Eline Cointepas

Website Eline Cointepas

Website Eline Cointepas Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Design

Styling & Fotografie Daniëlle van Dongen

Eline en ik hebben de winter goed benut. We hebben ons teruggetrokken en hebben in stilte aan haar nieuwe website gewerkt. Met de komst van de nieuwe maand, maart, hebben we haar website gelanceerd. Trots.

Toen ik vroeger boekencovers van Feng Shui zag, viel mij de minimalistische inrichting van leefruimtes op. Dus, zo concludeerde ik, Feng Shui gaat over je huis zo minimalistisch mogelijk inrichten. Jarenlang droeg ik deze overtuiging bij me. Totdat ik kennismaakte met Classical Feng Shui Professional Eline Cointepas. Nu weet ik dat Feng Shui gaat over het zo optimaal mogelijk afstemmen van jou en de energiestromen in en om je huis. Daarnaast geeft Eline ook Bazi Readings. We hebben hier een fantastische calculator voor op haar website gezet. Waarbij je gratis je persoonlijke kaart kunt uitrekenen. 

elinecointepas.com

Een impressie

Homepage Eline Cointepas mijn stijl Project Paula Terpstra Webdesign
Feng Shui Eline Cointepas mijn stijl Project Paula Terpstra Webdesign
Eline Cointepas testimonial Paula Terpstra Webdesign

‘Paula is iemand die net zolang doorvraagt totdat ze zelf precies begrijpt wat je wilt delen met de wereld.’

Op mijn zoektocht naar een websitebouwer die precies begrijpt wat ik wil uitstralen, kwam ik bij Paula terecht. Het traject dat we samen gelopen hebben om mijn site te creëeren was bijzonder.

Paula is iemand die net zolang doorvraagt totdat ze zelf precies begrijpt wat je wilt delen met de wereld. Dit helpt om je gedachten te kaderen en uit je vakjargon te stappen.

Ze is beschikbaar voor wanneer je vastloopt in je proces, is ze een steun en toeverlaat om in alle veiligheid je site vorm te geven. Bij mij is het resultaat een prachtige site die precies uitstraalt wie ik ben en wat ik mijn (toekomstige) klanten kan bieden.

Dank Paula voor deze mooie reis.

Eline Cointepas

Classical Feng Shui en Bazi Professional