Zet jouw marketing om in sales

Wat nu als je je marketing zó slim en aantrekkelijk hebt ingericht dat je geen 1:1 verkoop meer nodig hebt?

‘Wat doe ik hier?’, dacht ik toen die gast tegen me stond te brallen op een netwerkborrel. ‘Sinds wanneer is jezelf voorstellen veranderd in pitchen?’, dacht ik tijdens een kennismaking. ‘Waarom doe ik dit?’, riep mijn brein terwijl de zweetparels richting mijn toetsenbord gleden omdat ik moest cold callen. ‘Daar hebben we er weer één’, dacht ik na de zoveelste ‘ik-ken-je-niet-maar-mijn-aanbod-is-perfect-voor-jou’ connectieverzoek in mijn DM.

Het voelde niet goed. Was dit de manier om klanten te krijgen? Ik kreeg er hartstikke jeuk van. Maar als zelfstandig ondernemer moest ik dit ook doen. Toch? Nee! Waarom zijn er 1.000 wegen die naar Rome leiden, maar denken we dat er voor sales maar één manier is? 

Laten we het anders doen. Laten we een nieuwe wereld creëren.

Een wereld waarin je kunt ondernemen vanuit je eigen vertrouwde bubbel. Waar je vanuit oprechte verbinding het hart van je klant raakt. Waar je klanten aantrekt en omzet draait zonder dat je keihard op de sales zit.

Een wereld waarin je onderneemt op een manier die past bij jouw persoonlijkheid. Op zijn introverts.

The Bold Introvert Paula Terpstra Bizz vanuit je Bubbel (2)

Je spiegelt je continu

Ook jij houdt van live ontmoetingen en 1:1 gesprekken, al of niet over de telefoon. Ook jij bent een mensenmens. Alleen niet all the time, niet bij iedereen en in iedere setting. Daarom heb je je altijd anders gevoeld. Anders in je doen en laten, je behoeftes, in groepen en in nieuwe situaties.

In een wereld als de onze, spiegelen we onszelf continu met elkaar. Je kijkt hoe een ander het doet en als diegene daar succesvol in is, dan doen ze vast iets goed. Je kopieert datgene wat succesvolle ondernemers doen en dan komen de klanten vanzelf. Toch?

Lange tijd heb ik hierin geloofd en heb ik initiatieven genomen die helemaal niet bij mij pasten. Maar als het in je diepste zijn niet bij je past, dan zal het ook niet de resultaten geven waar je op hoopt

Toen gebeurde er iets wat alles veranderde. Ik stuitte op een post over introversie. Alles viel op zijn plaats. Ik had mezelf al die tijd gespiegeld met de extraverte wereld. Dit werd het startsein om te gaan ondernemen op mijn manier, passend bij mijn introverte persoonlijkheid.

Als introvert je plek innemen in deze extraverte wereld

Minstens één derde van de bevolking is introvert en toch is de maatschappij de afgelopen vijftig jaar meer en meer op extraversie gericht. Hoe extravert de wereld er nu of in de toekomst ook uitziet is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Het gaat erom dat jij als introvert oké bent met wie je bent en dat je je eigen ruimte inneemt. Jij beschikt, net als ieder ander, over jouw eigen unieke kwaliteiten. En die mag jij als voorsprong als ondernemer zien.

$

Je bent één op één heel sterk, klanten voelen zich door jou gezien

$

Je kan ontzettend goed vragen stellen en luisteren, jij kan tot de kern van de vraag komen

$

Je kan goed observeren, jij ziet dingen die een ander niet ziet

$

Je neemt doordachte beslissingen, je krijgt het vertrouwen omdat jij hier al lang en breed op gekauwd hebt

$

Je verdiept je in de materie, jouw ideeën worden makkelijker aangenomen

$

Je bent een expert op jouw vakgebied, je wordt gezien als senior in jouw markt en dat maakt jou aantrekkelijk om mee te werken

$

Je hebt een rijke innerlijke wereld, je bedenkt mooie creaties en slimme oplossingen

$

Je kan out side the box denken, je kijkt verder dan wat er al is en kan daarmee tot verrassende resultaten komen

$

Je kan moeilijke beslissingen nemen, je durft de tijd te nemen om iets grondig te overdenken of te onderzoeken, waardoor je weloverwogen keuzes kan maken

‘Jij bent outgoing op jouw eigen mysterious ingoing way’

Deze nieuwe tijd brengt ongekend veel mogelijkheden met zich mee waar je als introvert heel goed op gaat. Het is aan jou om die kansen te pakken.

Daar komt bij dat introversie steeds meer uit de schaduw stapt. Niet in de laatste plaats omdat introverten zelf meer opstaan. Iedereen is uniek, met ruimte voor zowel de outgoing extravert als de stille kracht van de introvert. Samen vullen we elkaar aan.

Wil jij jouw bedrijf starten of laten groeien en wil je weten hoe je jezelf zichtbaar kan maken? Laat mij jou de weg wijzen.

De beste tijd voor introvert ondernemen is nu

Introvert ondernemen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest.

N

Er staan meer marketingtools tot je beschikking dan ooit tevoren

N

Met een laptop en internetverbinding kun je al aan je bizz werken

N

Je kunt helemaal zelf je eigen werktijden bepalen

N

Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt

N

Je kunt connecten met gelijkgestemde ondernemers

N

Je hebt geen kantoor nodig om je onderneming te starten

N

Je hebt geen team met vaste werknemers nodig om succesvol te zijn

N

Files, verplichte kantoormeetings en drukke kantoortuinen zijn history

N

Je hoeft niemand de voordelen van remote werken nog uit te leggen

N

Online meetings met klanten zijn gangbaarder dan ooit

N

Je kunt eenvoudiger je tijd om je gezin heen plannen

N

Je bepaalt zelf met welke klanten je wel en niet wilt werken

N

Je bepaalt zelf wanneer je wilt rusten als je energie opraakt

N

Je kunt werken vanuit je bubbel

Zo kan het ook: introvert style

Je hebt geen hekel aan marketing en sales. Sterker nog, je connect graag en wordt blij van iedere nieuwe klant… Maar wat nou als directe 1:1 sales heel onnatuurlijk voelt? Dan begint het ondernemerschap zachtjes aan haar glans te verliezen. Je moet er niet aan denken, maar als dit de enige manier is om klanten te krijgen, dan zou je nog liever…STOPPEN.

Was ik echt de enige die vlekken in haar nek kreeg bij koude acquisitie? Ik observeerde, luisterde, stelde vragen, keek in het rond, deed research en bleek niet de enige te zijn die zich niet thuis voelde bij directe sales.

Tijd voor vernieuwing. Tijd voor nieuwe regels. Iemand moet ze maken. Als een ander het niet doet. Dan doe ik het. Na veel trial & error bewoog ik mij steeds meer naar mijn natuurlijke zelf. Ik ging werken zoals ik wilde en ik trok klanten aan waar ik een klik mee voelde. En ik ging werken voor de mooiste klanten zoals Annemarie van Gaal, Simone Levie en vele andere ondernemers.

Ik wilde mijn manier niet langer voor mezelf houden. Voel jij je ook aangetrokken tot een business die past bij jouw persoonlijkheid? Waarbij je kan werken vanuit je eigen vertrouwde bubbel. Waar je je kan focussen op indirecte sales door het aangaan van een (opr)echte verbinding. 

Wil je ook introvert style ondernemen?

The Bold Introvert find your zone of genius bubbel ballonnen Paula Terpstra
Logo Bizz vanuit je Bubbel (1)

Je hoeft niet op assertiviteitscursus en je hoeft ook niet te schreeuwen om gezien te worden. Als bold Introvert volg je je eigen hart en creëer je je eigen pad. Alleen al de keuze om te ondernemen op jouw voorwaarden, zit vol boldness.

Voel je aan alles ‘jaaaaaa, dit wil ik ook!’, doe dan mee met ‘Bizz vanuit je Bubbel’!

Ben jij introvert en wil jij jouw bold ideas in de wereld zetten? En doe je dat het liefst op de achtergrond? En voel je meer voor warme indirecte sales dan van koude directe sales? Doe dan mee aan mijn programma en ontdek hoe jij dit kan toepassen voor jouw bedrijf.

Laat deelname aan dit programma symbool staan voor een nieuw hoofdstuk in je ondernemersreis. Geloof me, in deze bubbel wil je zijn! 

Paula Terpstra Webdesign Testimonial KAS Vergaderlocatie Ellen Bunnik

“Paula geeft een gevoel van vertrouwen. Paula is eerlijk, komt altijd haar afspraken na en denkt actief en creatief mee. Zij biedt ‘dat extra schepje er bovenop’!”

Ellen Bunnik, eigenaar vergaderlocatie KAS en klant bij Paula Terpstra Webdesign

Inhoud van de cursus

In dit online programma leer ik je hoe je vanuit je bubbel een succesvolle business bouwt door de inzet van effectieve online marketingmiddelen. Alles kan op afstand, je hoeft er de deur niet voor uit. We tunen in op jouw bedrijf, mindset en verdiepen ons in een aantal zeer krachtige online marketingtools. Ik leer je hoe je deze voor je laat werken.

stap 1
stap 1

Match Your People

Met wie wil jij het liefst werken? Wie geeft jou energie? Heb je hier ooit over nagedacht? Of heb je de deuren wagenwijd open gezet en is iedereen welkom? Iedere klant betekent immers omzet en als er iets is dat je niet wilt dan is het mensen buitensluiten. Ik nodig je uit om hier op een andere manier naar te kijken. Als jij voor jouw ideale klant kiest, kiest jouw ideale klant ook voor jou. Kiezen maakt je waanzinnig aantrekkelijk en ik leg je precies uit waarom.

stap 2
stap 2

The Bizz I Wish

Hoe wil jij jouw geld verdienen? Wat heb jij te bieden? In deze module versterk je het fundament van je bedrijf. Want wat je ideale verdienmodel of aanbod ook is, zorg dat het matcht met jouw energie. Anders ga je het niet volhouden. In deze module polijst jij stap voor stap jouw bedrijfsideeën, gericht op ondernemen op de lange termijn en kloppend met jouw persoonlijkheid.

stap 3
stap 3

Signature Branding

Mensen willen zich vertrouwd voelen bij jou, ze willen connecten, een band opbouwen. Ze willen weten wie je bent, wie het gezicht achter het bedrijf is, wat je eigen unieke verhaal is. Hierdoor zijn ze sneller geneigd om bij jou te kopen. Ik leer je hoe je je eigen, unieke en authentieke branding voor jouw merk ontwikkelt, waardoor je je prospects niet hoeft te overtuigen omdat jouw branding hun hart allang in de fik heeft gezet.

stap 4
stap 4

Smart Sites

Waar het gros van de markt kansen laat liggen als het om hun website gaat, leer ik jou hoe je jouw website als één van de meest krachtige marketingtools voor jouw bizz kunt inzetten. Met mijn jarenlange ervaring als webdesigner leer ik je exact hoe jij van jouw eigen website een smart site kunt maken. Een site die uitstraalt wie je bent, die laat zien wat je in huis hebt en die hongerig maakt om met jou samen te werken. Na deze module weet je precies hoe je het hart van je bezoekers raakt.

stap 5
stap 5

Sales with Salespages

Hoe zorg je ervoor dat je bezoekers niet kunnen wachten om op de koopknop te drukken? Door in zijn of haar schoenen te gaan staan. Door je ogen te sluiten en precies te voelen waar hij of zij naar verlangt. Na het bouwen van 50+ salespages kan ik je het geheime recept voor een ijzersterke verkooppagina meegeven. Ontdek hoe jouw toekomstige klanten zich gezien voelen en hoe je een ijzersterke verkooppagina bouwt. 

stap 6
stap 6

The Money is in the List

Als ondernemer werken we ons een slag in de rondte op de socials. Hoe meer volgers hoe beter. Maar wat nu als van de één op de andere dag de stekker eruit wordt getrokken? Dan ben jij al je fans in één klap kwijt. Daarom kan ik niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om jouw eigen mailinglist op te bouwen. I’ll show you how.

6 x live via zoom
6 x live via zoom

Coach Calls

Online je ding doen geeft je een berg aan vrijheid. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je aan de slag gaat. Je kan erop plannen en je kan de lessen doseren en op jouw energie afstemmen. Daar staat tegenover, dat lives ook enorm waardevol zijn. En die kunnen heel goed vanuit je eigen vertrouwde bubbel plaatsvinden. Daarom geef iedere maand een live online coach call via zoom. Dit zijn energetic moments! Ik beam mijn energie zo jouw bubbel in.

6 maanden
6 maanden

Community

Ondernemen maakt je stikgelukkig, dus wat doe je graag? Hierover delen! Probeer dan maar eens op een feestje de juiste gesprekspartner te vinden… En vaak is het ook nog een taboe om over je werk te praten. Herkenbaar? Daarom krijg je toegang tot de besloten community, waar je kunt verbinden en delen met gelijkgestemde onderneemsters. Door de calls en community bouw je samen iets moois op.

bonus 1
bonus 1

Google Me Up

Maak van Google Your Best Friend! Als er iets is wat Google wil, dan is het haar (be)zoekers naar de beste sites doorverwijzen die aansluiten op de zoekopdracht. En dat zijn niet per definitie de bedrijven met de hoogste marketingbudgetten. Hier liggen serieus kansen. Ik laat je zien hoe je op zowel de lange als de korte termijn een gunstige positie in de zoekmachine kan behalen zonder ingewikkelde technische trucjes. Ik leer je intuïtief SEO.

bonus 2
bonus 2

Expert Calls

Laat je iedere maand tijdens een live zoom call verrassen door een expert die jou helpt groeien in je ondernemerschap. Alle experts geven een unieke kijk in hun business en delen kennis waar je vaak al direct mee aan de slag kunt. Naast toegang tot alle lives krijg je ook direct toegang tot alle replays. Adine Faber-Versluis neemt je mee in haar ‘Ontwikkel jouw Money Flow’ methode en deelt de verschillende geldpersoonlijkheidstypen. Janet van den Broek leert je hoe je meer rust inbouwt. Anouk Kral neemt je mee in de wereld van ‘Branding Archetypes Reinvented’. Daniëlle van Dongen laat je zien hoe je je met Personal Branding Styling en Fotografie kan onderscheiden. En de kalender blijft zich vullen, so exciting dit!

Wat levert het je op?

N

Je ontdekt dat er niet één manier voor een succesvolle business is en gaat vanaf nu ontspannen ondernemen op een manier die wel bij je past

N

Je trekt klanten aan waar je moeiteloos ‘the extra mile’ voor gaat, die je geen energie kosten, maar waar je energie van krijgt

N

Je krijgt zicht op marketingtools die heel goed matchen met een Bizz vanuit je Bubbel en leert hoe je leads aantrekt van achter jouw pc

N

Je ontwikkelt jouw eigen Signature in Branding, waar je ‘opvallend’ aantrekkelijk mee wordt in jouw markt

N

Je maakt van jouw website één van de meest krachtige marketingtools van jouw bedrijf waarmee je bezoekers omzet in klanten

N

Je creëert de beste salespages voor jouw producten en aanbod en voor alle programma’s, challenges en of product releases die jij wilt lanceren.

N

Je weet hoe je je mailinglist kunt vergroten en welke stappen nodig zijn om je mailinglist te enthousiasmeren voor jou en jouw aanbod.

N

Je bouwt consequent aan je zoekmachinepositie en werkt doelbewust aan een hogere ranking in Google

N

Je bent High on Energy en zit vol creatiekracht. Nu je weet wat er allemaal mogelijk is, wil je eindeloos creëren en uplevelen.

Bold_Introvert-3
Logo Bizz vanuit je Bubbel (5)
 • 6 online modules rijk gevuld met uitleg, opdrachten en video’s
 • 6 live coach calls, dit zijn maandelijkse groepssessies via zoom met mij persoonlijk
 • Direct toegang tot alle coach call replays
 • Prachtig, praktisch en geprint ‘Bizz vanuit je Bubbel’ werkboek thuisgestuurd
 • Uitnodiging voor de besloten community met  bevlogen gelijkgestemde onderneemsters
 • 6 maanden toegang tot de online academie
 • Je kunt direct van start met de eerste lessen
 • Bonus module om hoger in Google te komen
 • Extra bonus waarmee je direct toegang tot alle expert calls krijgt, zowel de opnames als de lives
 • Toegang tot mijn affiliate programma
 • Women Only 
Logo Bizz vanuit je Bubbel (1)

€1.997,-

997 euro

Ik ga way overboard met de value van dit programma! Als je kijkt naar alle studies en coaching die ik heb gevolgd, alle tijd en monies die ik heb geïnvesteerd, alle methodes die ik uitgetest heb, dan is dit eigenlijk not for real!

Omdat ik weet dat ik je hier ontzettend goed mee kan helpen, maak ik het real. Ik zet de eerste stap, mijn commitment heb je en mijn aanbod staat. Als een huis. En ik open de deuren. Voor jou. Je gaat zo happy zijn in mijn bubbel. Jij gaat mega veel tijd en geld besparen door nú in te stappen.

Dus pak je kans en Join The Bold Introvert.

Ik ging van 150 euro naar 150.000 euro

Toen ik een jaar of 22 was, startte ik naast mijn baan, mijn eerste side hustle. Met mijn eigen bedrijf en talenten mijn eigen geld verdienen, dat vond ik zó bijzonder.

Van de ene side hustle rolde ik in de andere, maar echt succesvol werd het nooit. Met mijn laatste side hustle verdiende ik in 3,5 jaar 150 euro. En dan ook nog omdat mijn oom me met een klus matste…

Mijn vertrouwen in mijn ondernemersskills verdwenen langzaamaan door het gootsteenputje.

En toen stuitte ik op een opleiding. De zoveelste. Maar deze voelde anders. Zo kloppend. Dit gevoel kende ik niet. Er was alleen wel een ‘maar’. Er hing een prijskaartje aan van drieduizend euro. En we zaten in een dure verbouwing en ik deed al een opleiding (naast mijn baan en gezin). Kortom er was geen geld en geen tijd.

Toch voelde ik aan alles dat ik dit wilde doen. Na een paar stevige gesprekken met mijn man, tikte ik duizenden euro’s af en startte ik met de opleiding. Wat er daarna gebeurde had ik in mijn gekste dromen niet kunnen bedenken. Na 20 jaar bedrijfsleven verruilde ik mijn zekerheid van een baan in loondienst voor mijn passie om te ondernemen. En wist ik dat wat ik in 3,5 jaar tijd had verdiend met mijn side hustle te verduizendvoudigen met mijn main hustle.

Ondernemend zijn bleek een absolute voorwaarde om mijn bizz te draaien, maar het was niet genoeg. Ik moest wel weten hoe ik klanten naar me toe kon trekken. Ik waagde de sprong en prijs mezelf nog altijd gelukkig dat ik die bold move zette.

Paula Terpstra Webdesign The Bold Introvert
Susanne Akkermans Gewoon Susanne Paula Terpstra Webdesign Testimonial

“Paula is deskundig, professioneel, toegankelijk en denkt met je mee. De zoom calls met Paula waren dan ook praktisch en verhelderend.”

Susanne Akkermans, Coach kinderopvang en klant bij Paula Terpstra Webdesign

Logo Bizz vanuit je Bubbel (5)

Nice to knows and need to knows

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt nu al direct beginnen. Als je ergens midden in de maand instapt, krijg je die maand plus de daaropvolgende zes maanden toegang. Je krijgt direct toegang tot de opnames van de coach en expert calls. Iedere daaropvolgende maand komt er op de eerste van de maand een nieuwe module vrij.

Hoe lang duurt de cursus?

6 maanden.

Hoeveel tijd vraagt de cursus van me?

Ik adviseer je om minimaal 2 uur per week te reserveren om de lessen mee te pakken en de opdrachten uit te werken.

Is dit alleen interessant als je een online bedrijf hebt?

Dat maakt niet uit. Je kunt meedoen als je producten, diensten of informatie aanbiedt.

Wat nou als ik nog geen ondernemer ben?

Als je het plan hebt om wel je onderneming te gaan starten, dan is dit zéker een goed idee om nu in te stappen en mee te doen. Helemaal met deze ‘this girl has gone crazy’ prijs. Je gaat zulke rijke waardevolle lessen krijgen. Echt je staat al met 7-0 voor (minimaal!) nog voordat je je ingeschreven hebt bij de Kamer van Koophandel.

Is Bizz vanuit je Bubbel live?

Het programma is met name online, en dat betekent dat jij volledig grip over je eigen agenda hebt. Je bepaalt zelf wanneer je met de modules aan de slag gaat. Als je vragen hebt kun je deze tijdens de maandelijkse live zoomsessie voorleggen.

Kan ik hier subsidie voor krijgen?

Als je in de creatieve of culturele sector werkt, kun je in aanmerking komen voor PPO Subsidie. Check de site van PPO Werktuig.

Staar je niet blind op subsidies. Als je niet in aanmerking komt, weet dan dat niets opkan tegen dit aanbod. Ook zonder subsidie krijg je mega veel waarde.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan heel makkelijk door op de bestelknop te drukken en af te rekenen via iDeal. Dan krijg je automatisch een factuur toegestuurd.