Ik kijk uit naar je bericht!

Heb je na de online tour nog vragen? 

Ben je een zelfstandig ondernemer en word je helemaal blij van het idee dat iemand anders jouw nieuwe website voor je maakt? Spreken mijn programma’s je aan en denk je dat ik de juiste persoon voor je ben om mee samen te werken? Maar heb je nog vragen? Misschien wil je weten wat op dit moment het beste bij jou past. Of misschien loop jij tegen dingen aan. Dat kan, ik help je graag. Je kunt me mailen of een contactformulier insturen. Alle berichten komen rechtstreeks bij mij terecht. Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Laat hier je bericht achter

Paula Terpstra Websitecoaching lachen IJburg Amsterdam

Sta je aan de beginfase?

Staat jouw bedrijfsidee of bedrijf nog in de steigers? Wil je al wel een website, maar is het totaalplaatje nog niet helemaal helder? Ook dan kunnen we samen van start gaan, gaandeweg vult jouw website zich steeds meer.

Starten en later upgraden?

Wil jij nu al aan de slag met je website, maar is de Super Star of Diamond Star op dit moment een brug te ver? Om wat voor reden ook? Weet dan dat je een Rising of Super Star website altijd kunt upgraden. Het programma dat je al eerder hebt afgenomen wordt in mindering gebracht op de prijs van het programma van je keuze. Ik wil voor jou de drempel zo laag mogelijk houden om in ieder geval die start te maken.

‘Ieder mens is in ontwikkeling en je business dus ook.

Laat je website met je meegroeien.’

– Paula Terpstra