Heb je na de online tour nog vragen?

 

Ben je een kleine zelfstandig ondernemer en word je helemaal blij van het idee dat iemand anders jouw nieuwe website voor je maakt? Spreken mijn programma’s je aan en denk je dat ik de juiste persoon voor je ben om mee samen te werken? Maar heb je nog vragen? Misschien wil je weten wat op dit moment het beste bij jou past. Of misschien loop jij tegen dingen aan. Dat kan, ik help je graag. Je kunt me mailen of een contactformulier insturen. Alle berichten komen rechtstreeks bij mij terecht. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Laat hier je bericht achter

Staat je idee of bedrijf nog in de steigers?

Staat jouw bedrijfsidee of bedrijf nog in de steigers? Wil je al wel een website, maar is het totaalplaatje nog niet helemaal helder? Ook dan kunnen we samen van start gaan, gaandeweg vult jouw website zich steeds meer.

Wil je starten en eventueel later upgraden?

Wil jij nu al aan de slag met je website, maar is de SuperStart of MasterStart op dit moment een brug te ver? Om wat voor reden ook? Weet dan dat je een Kick- of SuperStart-website altijd kunt upgraden naar één of twee levels hoger. Het programma dat je al eerder hebt afgenomen wordt in mindering gebracht op de prijs van het programma van je keuze. Ik wil voor jou de drempel zo laag mogelijk houden om in ieder geval die start te maken.

‘Ieder mens is in ontwikkeling en je business dus ook.

Laat je website met je meegroeien.’