Reviews om trots op te zijn

Hoe kijken mijn klanten terug op de samenwerking? Tevreden! En ik ook. Dat kan ik wel roepen, maar wat zeggen mijn klanten hier nu zelf over? En waar werden ze dan zo blij van? Ik deel de reviews graag met je. Staat die van jou er binnenkort ook bij?

Paula heb ik ontmoet op een business event en dat klikte meteen. Ze vertelde me wat haar expertise was, nl. website coaching. Dat was me bij gebleven door het leuke en enthousiaste gesprek.

Niet veel later besloot ik dat ik een goede en mooie website wilde. Voor het maken van mijn website was ik dus op zoek naar iemand die me daarin goed kon begeleiden maar ook mijn proces en mijn persoonlijke branding snapte. Omdat het naar mijn idee meer is dan alleen een online visitekaartje. Toen dacht ik weer aan Paula!

Paula was en is de perfecte match. Ik heb een ontzettend fijne, professionele en persoonlijke samenwerking met haar gehad. Ze staat echt voor je klaar, denkt mee, luistert en houdt van de puntjes op de i net als ik! Daarbij geeft ze goede feedback en support ook wanneer je het zelf even niet meer weet tijdens het proces ;).

Het resultaat is een prachtige website die precies uitstraalt wie ik ben. En dat is nu juist mijn missie – vrouwen empoweren om precies te zijn wie ze zijn! Mission accomplished! Dankjewel Paula!

Daniëlle van Dongen

Coaching, Branding en Styling

Om tot het gewenste eindresultaat te komen, was de enthousiaste pro-actieve houding super fijn. Daarnaast nam Paula het voortouw in haar kracht van creativiteit en passie.

De website weerspiegelt het beeld wat ik voor ogen had. Paula heeft met mij meegedacht en ingeleefd hierdoor was er sprake van synergie of ook wel 1 plus 1 is 3.

Door de professionele en prettige omgang lukt het Paula met alle partijen te komen tot het gewenste resultaat. Hierin is ze onvermoeibaar en vasthoudend. Met een grote mate van inhoudelijke en creatieve knowhow.

De samenwerking was erg aangenaam en reden voor een ieder die stappen wil zetten in het verwezenlijken van zijn of haar doelen.

Joost Maasland

Kunstschilder

Wauw, de website die Paula voor me heeft gemaakt is echt supermooi geworden.

Ik heb voorheen zelf een website gemaakt in WordPress, maar het lukte me maar niet om een mooie professionele uitstraling te krijgen. Paula snapte goed wat ik wilde en heeft het heel mooi voor mij omgezet in een prachtige website met die professionele uitstraling die ik zo graag wilde.

De communicatie verliep heel prettig. Vooraf kon ik precies aangeven wat ik wilde. En als ik ergens over twijfelde kon ik daar goed over sparren met Paula. Ik had steeds het gevoel dat ze echt begreep wat ik wilde en dat ze het heel belangrijk vond om echt een website te maken waar ik blij van werd.

Haar kennis en ervaring met marketing wist ze daarbij haarfijn in te zetten, zodat de site niet alleen mooi, maar ook effectief is geworden. Dankjewel voor deze prachtige site, Paula!

Marlies Mansveld

Coach en Access Conscious bars-practitioner

Wil jij jouw ervaring delen?

Ben jij ook enthousiast over onze samenwerking? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review achterlaat. 

5 + 6 =

Gratis

Start vandaag nog met de gratis Starterskit voor jouw nieuwe site!

Contact

Paula Terpstra Websitecoaching

Bellen? 

Mail mij om een belafspraak te plannen:
info@paulaterpstra.nl

KvK 69 55 25 25
BTW NL002058014B97

Connect