Claudia Vesters

Voeding Hormonen Brein Expert

Claudia weet precies hoe het voelt om niet meer lekker in je vel te zitten. Om een leven te leiden waarin alles voor elkaar is, behalve als je in de spiegel kijkt. Eten speelde een hoofdrol in haar leven. Door bewuste keuzes te maken, viel ze 39 kilo af en is ze nu gezonder en energieker dan ooit tevoren. Ze helpt vrouwen om net als haar, zonder diëten, een blijvend gezond en slank leven te leiden waar ze altijd van hebben gedroomd. Happy als ze is, ontdekte ze toch ook een knagend gevoel bij zichzelf. En dit had alles met haar website te maken. Dit matchte niet meer bij wie ze is en wat ze wil uitstralen. Het roer ging om. En hoe!

Het zat haar al een tijdje niet lekker. Haar website. Ze kon haar vinger er niet helemaal op leggen. Wat was er toch aan de hand? Er stonden mooie foto´s op, haar aanbod klopte, ze postte regelmatig nieuwe blogs en podcasts en haar site trok de aandacht van veel bezoekers. En toch zat er een kink in de kabel. De look & feel van haar website klopte niet met wat ze wilde uitstralen. En die vele bezoekers waren fantastisch, maar slechts een handjevol werden ook klant. Na veel wikken en wegen besloot ze dat het anders moest. Ik mocht haar helpen met haar online transformatie. Toen ze deze beslissing had genomen, ging alles in een stroomversnelling. 

Aan de hand van haar huidige website, onze gesprekken, haar Starterskit en ingestuurde spraakberichten tunede ik in op Claudia en op haar doelgroep. Wat speelde er nu echt? Hoe ziet hun wereld eruit en wat is hun grote verlangen? Door in te tunen kon ik teksten schrijven die resoneerden. Zelfs Claudia wilde na het lezen van de teksten ‘Ja!!’ zeggen tegen haar eigen aanbod! Om de look en feel te realiseren die Claudia voor ogen had, wilde ik weten welke sfeer ze nastreefde. Daar was Claudia helder in. Saint-Tropez en Chanel waren de key woorden. Samen met Stylist en Fotograaf Daniëlle van Dongen zijn we nagegaan hoe we deze elementen zowel in de kleding, foto’s als website konden verwerken. Het nieuwe logo dat Claudia aanleverde paste perfect in dit plaatje. Het eindresultaat is waanzinnig.

claudiavesters.nl

Claudia Vesters Paula Terpstra Webdesign
Testimonial Portfolio Claudia Vesters Mobile 1 low res
Testimonial Portfolio Claudia Vesters Mobile 2 low res
Testimonial Portfolio Claudia Vesters Mobile 3 low res