Home » Projecten » Sloopmetermarkt

Website Sloopmetermarkt

Website Sloopmetermarkt Teus van Essen Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Design

Copywriting

Websiteontwikkeling Luuk vd Scheur

Styling & Fotografie Maartje Kuperus

Sloopmeters, ze zijn er wel, maar je ziet ze niet. Als omgevingsadviseur wilde Teus daar maar wat graag verandering in brengen. Daar moest een website voor komen. En als de samenwerking met je vorige webdesigner voor je bedrijfswebsite (teusadvies.nl) zo goed bevallen is, dan bel je toch gewoon weer naar je ‘eigen webdesigner’. Jaaa! Dat maakte dat ik als één van de eersten over Teus zijn ambitieuze plannen hoorde.

Omdat die ambities verder reikten dan mijn technische skills, besloten we dit samen te doen met een webdeveloper. Niet veel later maakte ook Luuk van de Scheur deel uit van het project. Een aangename samenwerking! En de prachtige foto’s van Maartje Kuperus vonden ook dit keer hun weg naar de nieuwe website. 

Een fantastische site, die wat mij betreft nog heel veel ‘meters gaat maken’.  

sloopmetermarkt.nl

Een impressie

Sloopmetermarkt Teus van Essen homepage Paula Terpstra Webdesign
Sloopmetermarkt Teus van Essen werkwijze functieverandering Paula Terpstra Webdesign
Teus-van-Essen-Sloopmetermarkt.nl-Paula-Terpstra-Webdesign-Testimonial-Review-Ervaring-Website

‘Op basis van eerdere ervaringen wisten we al dat Paula next level is, maar ze heeft de verwachtingen toch weer overtroffen!’

Het gaat om een specifiek onderdeel van een toch al bijzonder vakgebied. En het is niet in het echt te zien. Dan zal het wel moeilijk zijn om dat begrijpelijk in beeld te brengen op een website? Zeker,… maar niet voor Paula!

Paula dompelde zich onder in onze wereld en kwam pas boven toen precies wist hoe het daar werkt. Ze luisterde goed naar onze wensen, vertaalde dat in mooie en heldere voorstellen en schakelde geruisloos met de back-end developer voor de techniek ‘achter’ de website. Onze feedback werd niet klakkeloos overgenomen. Nee, het werd juist zorgvuldig ingepast, zoals alleen een ervaren webdesigner dat kan.

Het resultaat is een prachtige, overzichtelijke en begrijpelijke website. Op basis van eerdere ervaringen wisten we al dat Paula next level is, maar ze heeft de verwachtingen toch weer overtroffen!

Teus van Essen

Eigenaar Sloopmetermarkt.nl