Waar word jij gelukkig van?

Wil je ook zo graag doen waar je blij van wordt? Maar krijg je niet helder wat dat precies is? Ik help je op weg.

Doen waar je intens blij van wordt. Het klinkt als een luxe. Als een uitspraak van mensen die hun schaapjes al op het droge hebben. Toch? Het idee om te doen wat je echt wilt, stuit vaak op twee bezwaren. ‘Wat dan?’ en ‘Hoe dan?’. We hebben simpelweg geen idee hoe ons mooiste leven eruit zou zien. En als we het al weten dan laten we ons tegenhouden door het idee dat het onmogelijk is.

Jouw gedachtes rondom het ‘hoe dan’ kunnen zo luid en beperkend zijn, dat de ‘wat dan’ vraag niet eens meer gesteld wordt. Flip that Thought en laat mij je meenemen in de ‘wat dan’ vraag. In het fundament. In de bron van geluk. In dit antwoord ligt zoveel kracht dat de ‘hoe dan’ vraag zich ook zal ontvouwen.

Een leven leiden waar je intens blij van wordt, begint bij fantaseren, dromen en schrijven. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon te beginnen en de eerste stap te zetten. Ook als je de stip nog niet op de horizon kunt zetten. Laat mij je de weg wijzen naar het vinden van jouw Zone of Genius.

Had ik wel een passie?

Ik kon er serieus een beetje jaloers op zijn… Op mensen die al van jongs af aan hun passie volgden. Voor de één was het voetbal en voor de ander was dat auto’s, fashion, fotografie, schilderen, enzovoorts.

Van een afstandje zag ik hun bevlogenheid en jarenlang opgebouwde ervaring. Ik dacht dat zo’n leven niet voor mij was weggelegd. Zij waren ermee geboren en van jongs af aan al actief met hun passie bezig. Ik niet, ik wist niet wat mijn passie was. Had ik die wel? En had het nog wel zin om daar nu aan te beginnen? Was ik niet al te laat?

Fantaseren over een droomleven leek ook een beetje vergezocht. Je had gewoon je huur of je hypotheek te betalen. Plezier hebben deed je maar in je vrije tijd.

Dus deed ik wat in de lijn der verwachtingen lag. Ik vond een baan. Voordat ik het wist vierde ik mijn 12,5 jarig jubileum en stond ik niet meer stil bij de vraag wat ik nu echt wilde. Totdat het begon te kriebelen.

Kriebelen, oftewel, ik kreeg niet op een presenteerblaadje aangereikt wat het was waar ik dan wel gelukkig van werd. Om dit helder te krijgen, moest ik actief op zoek.

The Bold Introvert Paula Terpstra Zone of Genius Bubble Balloons Bubbel

Als je hoofd met je aan de haal gaat…

$

Ik weet dat ik ‘meer wil’, maar wat?

$

Passie betaalt de rekeningen niet…

$

Daar ben ik toch al veel te oud voor?

$

Anderen zijn al zoveel verder…

$

Dat is niet voor mij weggelegd.

$

Ik heb de skills er niet voor.

$

Mijn side hustle kwam niet van de grond, dus dit zal ook wel niet lukken…

$

Mijn partner ziet me al aankomen…

$

Als ik een passie had, had ik het toch al wel geweten?

$

Straks lukt het niet, dan ga ik af voor iedereen.

$

Ik vertel mijn kinderen dat ze hun hart moeten volgen, maar doe het zelf niet eens.

$

Hoe ‘zij’ haar leven leidt, wil ik ook wel…

$

Daar ben ik toch veel te verlegen voor?

Pauline Klein Paste review Zone of Genius Bubbel The Bold Introvert

“De training heeft mij erg geholpen om helder en scherper te krijgen wat mijn stukje Genius-heid is. Ik zie nu veel beter wanneer ik in mijn bubbel of Genius zit en wanneer niet. Door dit bewustzijn kan ik nu veel betere keuzes maken en concrete doelen stellen.”

Pauline Klein Paste, Graphic Designer, Paper Artist, Ondernemer Studio-P

The Bold Introvert Genius Bubble ballonnen Paula Terpstra zielsmissie droomleven

Wat levert het je op?

N

Je gaat op zoek naar jouw zielsmissie. Een droomleven is voor iedereen anders, jij gaat gericht op zoek naar de jouwe.

N

Je krijgt zicht op jouw talenten, passies, triggers, showstoppers, potentieel, bubbel en zoveel meer om dichter bij jouw kern te komen.

N

Je beseft dat je bezwaren kan ombuigen en dat je je niet hoeft te laten tegenhouden. Dat jij zelf vorm kan geven aan je keuzes over wat je doet en wanneer je dat doet.

N

Je weet dat je ervoor gegaan bent om je mooiste leven te leiden en hoeft nooit de woorden ‘had ik maar’ te zeggen.

N

Je enthousiasme groeit, hier krijg je energie van! De inzichten, vragen en opdrachten brengen je dichter bij je joy.

N

Je beweegt je steeds meer naar je ‘wat dan’ vraag, waardoor de ‘hoe dan’ vraag zich steeds meer zal ontvouwen.

Wanneer slaat die toe, jouw Eureka-moment? Die ene ingeving die alles op zijn kop zet. Die life changing is en die jou zachtjes influistert wat het is dat jij te doen hebt?

Inhoud van de cursus

Je krijgt heel veel waarde voor 97 euro. In 12 modules krijg je a ton of insights waarbij ik way overboard ben gegaan met video’s, inzichten en een compleet werkboek.

Stap 1. Jouw Zones

Stap 2. Jouw Why

Stap 3. Jouw inspiratiebronnen

Stap 4. Jouw Obsession

Stap 5. Jouw Showstoppers

Stap 6. Jouw Potentieel

Stap 7. Jouw Zone of Genius

Stap 8. Jouw Eureka-moment

Stap 9. Jouw Genius Klant

Stap 10. Jouw Bubbel

Stap 11. Jouw Visualisatie

Stap 12. Jouw Reis

The Bold Introvert find your zone of genius bubbel ballonnen Paula Terpstra
Logo Genius Bubble

€197,-

97 euro

Je hoeft niet desperate te zijn om naar een mooier leven te verlangen.
Ook als je nu een prima leven leidt, kan je de kriebel voelen.

De kriebel die je vertelt dat er zich in jouw een gouden laag bevindt. Een laag die je nog niet hebt gevonden, die je nog niet hebt aangeboord. Maar die heel graag gezien wil worden, omdat je jezelf en anderen daar een waanzinnig groot plezier mee doet. Ontdek wat die laag voor jou is.

Ontdek jouw goud. Zelfs het vinden van het gouden randje, maakt al het verschil.

Pauline Klein Paste review Zone of Genius Bubbel The Bold Introvert

‘Ik kan nu veel betere keuzes maken en concrete doelen stellen’

Nadat ik het Mid Zomer Web Weekend bij Paula had gevolgd werd mijn interesse gewekt om via The Bold Introvert de training Base Bubbel te volgen.

In deze training inspireert en motiveert ze mij middels video’s en prikkelende vragen om op zoek te gaan naar mijn ‘Zone of Genius’. De lessen zijn helder, duidelijk en samen met het super mooi vormgegeven werkboek is het fijn om hier dagelijks mee bezig te zijn.

De training heeft mij heel erg geholpen om helder en scherper te krijgen wat mijn specifieke stukje genius-heid is. Daarnaast zie ik nu veel beter wanneer ik in mijn bubbel of Genius zit en wanneer niet. Door dit bewustzijn kan ik nu veel betere keuzes maken en concrete doelen stellen.

De volgende stap is de training Bizz Bubbel. Deze ga ik in januari volgen en ik kijk er naar uit om alle kennis en tools van deze training te kunnen toepassen in mijn bedrijfsvoering en branding.

Paula laat mij als geen ander zien en voelen dat het mogelijk is om als introvert een business op te bouwen. Dat ik mag en kan vertrouwen op mijn eigen bubbel en mijn manier in een wereld die iets heel anders schreeuwt.

Pauline Klein Paste, Graphic Designer, Paper Artist, Ondernemer Studio-P

Nice to know and need to know

Wanneer kan ik beginnen?

Je kan na de aanschaf direct van start. Je ontvangt een mail met daarin toegang naar de online academie.

Hoe lang duurt de cursus?

Je krijgt direct toegang tot alle 12 de stappen. Zo kun je zelf het tempo bepalen waarin jij alle stappen doorloopt.

Hoe lang houd ik toegang tot de online academie?

Je hebt een jaar lang toegang tot alle stappen. Je kunt de 12 stappen doorlopen in 12 dagen, 12 weken en zelfs 12 maanden.