Ondernemers blij maken: check!

Ik ben iedereen dankbaar voor de samenwerking. Check alle gave sites die ik mocht maken.

Simone Levie Business Coach

Deze powervrouw heeft als levensmissie om vrouwen te empoweren. In de afgelopen jaren heeft ze al meer dan 1.500 ondernemers mogen helpen met de groei van hun bedrijf. Op een manier die past bij deze tijd. In een tijd waar je slim gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft.

Simone Levie is succesvol online ondernemer. Simone laat zien dat spiritualiteit en BIG BUSINESS doen hand in hand gaan. En het taboe rondom geld moet verbroken worden!

Check haar site, er staat zoveel moois op!

Smart Girls Paula Terpstra Websitecoaching Testimonial (2)

Smart Girls

Ondernemende vrouwen die elkaar upliften, die kennis delen en elkaar inspireren. ‘Together we’re strong’ is wat de initiefnemer van dit prachtige netwerk in mind had toen ze het netwerk voor ondernemende vrouwen oprichtte. Ze biedt een platform waarbij vrouwen elkaar ontmoeten en elkaar verder brengen in hun business. Een netwerk om trots op te zijn. Nu is ze er aan toe om een volgende stap zetten met haar website. Naar een site die nog meer uitnodigt en sparkelt. En die ze zelf achter de schermen heel makkelijk bij kunnen houden. 

Daniëlle van Dongen

Daniëlle van Dongen

Deze prachtige kleurrijke vrouw heeft een evenzo kleurrijke website die precies in lijn is met wie zij is. Voor Daniëlle ging daar een proces aan vooraf. Bij de start van onze samenwerking moesten er voor haar nog een aantal dingen op hun plek vallen. Tijdens de ontwikkeling van de website kon ik Daniëlle daar heel goed bij helpen. Het ging veel verder dan het technische plaatje. Het proces ernaartoe en de vertrouwde samenwerking die we hadden waren onmisbaar om tot dit prachtige resultaat te komen.

Haar website is zoveel meer dan een online visitekaartje, dit staat voor iets veel groters. Stap voor stap kwamen we op de bestemming.

Marlies Mansveld Coaching

Tijdens een event raakten Marlies en ik aan de praat. Marlies vertelde dat ze een coachingspraktijk ging starten. We hadden direct een klik en van hieruit ontstond onze samenwerking. Marlies had al ervaring met het maken van een website, maar wilde graag een professionele uitstraling.

Update: Marlies maakt een bijzondere ondernemersreis door en heeft inmiddels de keuze gemaakt om haar coachingpraktijk te sluiten om zich volledig op haar quiltbedrijf te focussen. Super knap besluit van Marlies dat ze de knoop heeft doorgehakt. Ik wens haar dan ook heel veel plezier met de voortzetting van haar ondernemersreis en -droom. 

Portfolio Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO (1)

Studio EHBO

Naast webdesigner ben ik gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie. Ik ben eigenaar van Studio EHBO en geef cursussen Kinder EHBO. Tijdens mijn lessen leer ik ouders en mensen die met kinderen werken hoe ze eerste hulp moeten verlenen aan baby’s en kinderen. Dit doe ik volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Uiteraard heb ik de website zelf gemaakt. Wil je alles leren rondom het verlenen van eerste hulp aan kinderen? Of ben je nieuwsgierig naar het webdesign? Check dan mijn site.

Portfolio Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie

Studio EHBO Academie

Deze academie is gebouwd voor mijn eigen Studio EHBO en zit vol met lessen, instructievideo’s, beeldmateriaal en werkboeken.

Door e-learning kan je vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt, de lessen Kinder EHBO volgen. Omdat de lessen ook goed te volgen zijn vanaf een mobiele telefoon, kan je ook buitenshuis een les meepakken. Bijvoorbeeld tijdens je treinreis van of naar je werk. Heb je een les afgerond? Dan vink je hem af. Zo houd je altijd goed overzicht waar je bent gebleven en welke lessen er nog openstaan.

Maaslandart

Jan Joost Maasland heeft zijn werken al verschillende keren live aan het publiek laten zien. Nu werd het tijd om zijn schilderijen ook online een podium te geven. Zijn werk heeft een duidelijke signatuur en is gelijk ook heel divers. Om het bezoek aan zijn website zo duidelijk mogelijk te laten verlopen hebben we zijn werken onderverdeeld in verschillende rubrieken. Dat resulteerde in een pagina voor portretten, landschappen, bloesem en vrij werk. En om belangstellenden zo breed mogelijk te informeren, voegden we er ook een pagina nieuws en exposities aan toe. Voor nog meer eigenheid plaatsten we citaten van de kunstenaar en gaven we elke pagina een unieke achtergrond mee door hier een zelfgeschilderd werk te tonen.
 

STICC Jacqueline Kerstma Paula Terpstra Websitecoaching Testimonial

STICC

Jacqueline heeft al ruim 20 jaar lokaal en internationaal ervaring als het gaat om verbeterprocessen. Haar expertise ligt in de food branche en ze helpt organisaties die met verbeterprogramma’s werken, maar die niet het gewenste resultaat behalen. Ze begrijpt als geen ander wat er nodig is om gedrag in te laten slijten.

Begin 2021 opende ze de deuren van haar eigen onderneming, STICC, Succeed To Install Cultural Change. En dat deed ze direct goed, met een professionele website. Naast dat dit business wise een smart move is, is het toch ook geweldig om right from the start direct je nieuwe huisstijl en website te presenteren? 

Anneke Oliehoek Natuurlijke Groei Paula Terpstra Websitecoaching Testimonial

Anneke Oliehoek

Alsof de maatschappij niet genoeg van ons verlangt, doen we er vaak zelf een schepje bovenop. Vaak leggen we de lat torenhoog. Presteren in het kwadraat, om maar gezien of erkend te worden.

Met natuurcoaching en andere methoden helpt Anneke om antwoorden te zoeken op hulpvragen. En dit hebben we vastgelegd op haar website.

Testimonial Paula Terpstra Websitecoaching Autorijschool Jan de Waard (2)

Autorijschool Jan de Waard

Met al meer dan 30 jaar ervaring en een hoog slagingspercentage heeft autorijschool Jan de Waard een ijzersterk imago weten op te bouwen in de regio. Kwaliteit, daar staat hij voor en dat weten zijn klanten ook. Dat wil hij niet alleen door laten klinken in zijn rijlessen en service, maar ook in zijn website. Het werd tijd voor een nieuwe website.

Check de site, voor de nieuwe looks.

Work in progress

Zelfstandig Goudsmid

Afgestudeerd aan de Vakschool voor Edelsmeden in Amsterdam en daarna weer teruggekeerd naar Zeeland. Hier vestigde ze zich als zelfstandig goudsmid en maakt ze dagelijks met heel veel liefde, passie en plezier sieraden. Haar sieraden verdienen een prachtig podium. Echter, haar huidige website biedt niet het podium dat ze voor ogen heeft. Daar gaan we samen verandering in brengen. I can’t wait to go live! Stay with me!

Interieur Design

Wil je een woning die klopt? Waarbij alles goed op elkaar is afgestemd? Zowel functioneel als estetisch? Dan is het enorm waardevol om een interieurplan op maat te laten maken. Deze jonge dame is een Rising Star met sky high ambities. In 2020 startte ze haar onderneming en daarmee heeft ze al een aantal hele exclusieve projecten op haar naam weten te zetten. Projecten die ze samen met haar man, van ontwerp tot bouw, realiseerde. Tijd voor een site! Stay tuned.

Leidinggeven vanuit wijsheid

Leiderschap is haar passie en purpose. Anderen laten bloeien en groeien, daar gaat het om.  De veiligheid bieden om te durven doen en buiten je comfortzone te durven stappen. Voor de troepen uitgaan, het goede voorbeeld geven en risico’s voor anderen nemen. Dat het in de praktijk vaak ook anders gaat, dat ziet zij ook. En dat leiderschap door de jaren heen veranderd is, dat weet zij maar al te goed. Er is behoefte aan een nieuw soort leiderschap en zij weet wat daar voor nodig is. Met een nieuwe, uitnodigende en professionele website en academie neemt zij haar doelgroep mee in de voorwaarden, maar vooral benodigheden van deze nieuwe tijd.

Anders leren en zijn

Kinderen en jongeren met leerproblemen kunnen prima meekomen als zij kunnen leren op een manier die bij hen past. Het probleem is alleen dat zij niet weten hoe dat moet. Ook hun omgeving kan hen daar niet bij helpen. En dan kom je in de knel. Dan wordt leren een hele opgave en kun je niet meer meekomen met de rest van je klas of je groep. Hoe fijn is het als je een manier krijgt aangereikt waarbij blijkt dat leren ook voor jou is weggelegd. Sterker nog, dat leren zelfs leuk kan zijn. De dame achter deze praktijk gelooft in ieder kind. Kunnen leren heeft niets met slim zijn te maken. Ieder kind is uniek en leert op zijn of haar eigen manier. Haar site wordt een plaatje!

Gezond slank leven expert

Kijk je om je heen, dan ben je trots. Trots op je gezin, familie, huis, job of misschien wel je eigen business. Maar, als je ook maar iets dichterbij kijkt, naar jezelf, dan klopt het plaatje niet. Je straalt niet meer zoals vroeger, je zit niet lekker in je vel, bent vaker moe, er doen zich klachten en kwaaltjes voor. En je baalt van je gewicht. De knop moet om. De dame achter dit prachtige bedrijf weet precies hoe dit is. Eten speelde een hoofdrol in haar leven. Door bewuste keuzes te maken, viel ze 39 kilo af en is ze nu gezonder en energieker dan ooit tevoren. Ze helpt vrouwen om net als haar, zonder diëten, een blijvend gezond en slank leven te leiden waar ze altijd van hebben gedroomd. Happy als ze is, ontdekte ze toch ook een knagend gevoel bij zichzelf. En dit had alles met haar website te maken. Dit matchte niet meer bij wie ze is en wat ze wil uitstralen. Het roer gaat om, de transformatie is in zicht! Stay tuned.

Ruimtelijke ordening

Dat ruimtelijke ordening een ruim begrip is, daar weet deze adviseur alles van. Denk aan het opstellen van bestemmingsplannen en begeleiding tijdens de procedures die hierbij komen kijken. En als je op zoek bent naar iemand die je kan begeleiden tijdens bouwplannen, dan ben je bij hem aan het juiste adres. Voor ruimtelijke onderbouwingen kun je ook bij deze allround adviseur terecht. En als je hulp kunt gebruiken bij ruimtelijke vraagstukken of juridische procedures, dan behoort dit eveneens tot zijn werkveld. Een breed pallet aan mogelijkheden en dat alles onder de paraplu van ruimtelijke ordening. Dit vraagt om een heldere frisse website. Je begrijpt, hier wordt aan de weg getimmerd!

Burn-out expert

Een ‘burn-out’ zit niet tussen je oren. Het is een lichamelijke aandoening waarbij er te lange tijd veel meer energie is gegeven dan dat het lichaam kon opbouwen. Als deze tekorten zich langdurig voordoen, raak je hartstikke uitgeput. Er doen zich allerlei klachten voor. Je kunt ze misschien niet eens direct duiden. Denk aan depressie en angst. Je hebt moeite met het onthouden van dingen en je irriteert je sneller. Je voelt alsof je in een identiteitscrisis bent belandt. Dat een burn-out tussen je oren zit, dat kunnen we dus gerust van tafel vegen. De dame achter dit bedrijf is gespecialiseerd in burn-out begeleiding. Daarnaast biedt ze loopbaancoaching, personal coaching en energetische trauma coaching. Dankzij de verschillende expertises zet ze haar burn-out begeleiding nog steviger in de markt. Ze is op zoek naar een nieuwe look voor haar business. Daarnaast wil ze zich nog meer profileren als de expert op het gebied van burn-out. Ik mag deze transformatie waarmaken. Ik heb hier ontzettend veel zin in.

Leerbedrijf

Als Erkend Leerbedrijf begeleid ik stagiaires voor de opleidingen Mediavormgeving en Marketingcommunicatie.

sbb-beeldmerk