Ondernemers blij maken: check!

Ik ben iedereen dankbaar voor de samenwerking. Check alle gave sites die ik mocht maken.

Simone Levie Business Coach

Deze powervrouw heeft als levensmissie om vrouwen te empoweren. In de afgelopen jaren heeft ze al meer dan 1.500 ondernemers mogen helpen met de groei van hun bedrijf. Op een manier die past bij deze tijd. In een tijd waar je slim gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft.

Simone Levie is succesvol online ondernemer. Simone laat zien dat spiritualiteit en BIG BUSINESS doen hand in hand gaan. En het taboe rondom geld moet verbroken worden!

Check haar site, er staat zoveel moois op!

Claudia Vesters Paula Terpstra Webdesign

Claudia Vesters

Claudia weet precies hoe het voelt om niet meer lekker in je vel te zitten. Om een leven te leiden waarin alles voor elkaar is, behalve als je in de spiegel kijkt. Eten speelde een hoofdrol in haar leven. Door bewuste keuzes te maken, viel ze 39 kilo af en is ze nu gezonder en energieker dan ooit tevoren. Ze helpt vrouwen om net als haar, zonder diëten, een blijvend gezond en slank leven te leiden waar ze altijd van hebben gedroomd. Happy als ze is, ontdekte ze toch ook een knagend gevoel bij zichzelf. En dit had alles met haar website te maken. Dit matchte niet meer bij wie ze is en wat ze wil uitstralen. Het roer ging om. En hoe!

Daniëlle van Dongen

Daniëlle van Dongen

Deze prachtige kleurrijke vrouw heeft een evenzo kleurrijke website die precies in lijn is met wie zij is. Voor Daniëlle ging daar een proces aan vooraf. Bij de start van onze samenwerking moesten er voor haar nog een aantal dingen op hun plek vallen. Tijdens de ontwikkeling van de website kon ik Daniëlle daar heel goed bij helpen. Het ging veel verder dan het technische plaatje. Het proces ernaartoe en de vertrouwde samenwerking die we hadden waren onmisbaar om tot dit prachtige resultaat te komen.

Haar website is zoveel meer dan een online visitekaartje, dit staat voor iets veel groters. Stap voor stap kwamen we op de bestemming.

KAS Leusden Portfolio Paula Terpstra Webdesign (1)

KAS

Hoe fijn is het om je gasten, cursisten of medewerkers te verwelkomen in een sfeervolle ontmoetingslocatie? Een ruimte waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Waar volop licht, sfeer en ruimte is. Ellen staat voor hoge kwaliteit en een ongedwongen sfeer.

Ze wist precies wat ze wilde met haar nieuwe website. Een rustige lichte site, die dezelfde fijne vibe uitstraalt als haar vergaderlocatie. Tijdens de kennismaking wist ik al precies wat ze bedoelde. De precieze sfeer die ze nastreefde, had ik nog niet eerder opgeleverd. En dat is nou juist het leuke, want iedere site die ik maak is uniek. Op maat gemaakt, passend bij de ondernemer. In mijn hoofd was ik al bij de lancering.

Portfolio Road2B Paula Terpstra Websitecoaching

Road2B

Leiderschap is haar passie en purpose. Anderen laten bloeien en groeien, daar gaat het om.  De veiligheid bieden om te durven doen en buiten je comfortzone te durven stappen. Voor de troepen uitgaan, het goede voorbeeld geven en risico’s voor anderen nemen. Dat het in de praktijk vaak ook anders gaat, dat ziet Moniek Bloem ook. En dat leiderschap door de jaren heen veranderd is, dat weet zij maar al te goed. Er is behoefte aan een nieuw soort leiderschap en zij weet wat daar voor nodig is. Met een nieuwe, uitnodigende en professionele website en academie neemt zij haar doelgroep mee in de voorwaarden, maar vooral in de benodigdheden van deze nieuwe tijd.

Praktijk Bij de Hand Paula Terpstra Websitecoaching

Praktijk Bij de Hand

Kinderen en jongeren met leerproblemen kunnen prima meekomen als zij kunnen leren op een manier die bij hen past. Het probleem is alleen dat zij niet weten hoe dat moet. Ook hun omgeving kan hen daar niet bij helpen. En dan kom je in de knel. Dan wordt leren een hele opgave en kun je niet meer meekomen met de rest van je klas of je groep. Hoe fijn is het als je een manier krijgt aangereikt waarbij blijkt dat leren ook voor jou is weggelegd. Sterker nog, dat leren zelfs leuk kan zijn. Nathalie Godart gelooft in ieder kind. Wel of niet kunnen leren heeft niets met slim zijn te maken. Ieder kind is uniek en leert op zijn of haar eigen manier. Haar site is professioneel, speels en warm, voor ouders én voor kinderen.

Maaslandart

Jan Joost Maasland heeft zijn werken al verschillende keren live aan het publiek laten zien. Nu werd het tijd om zijn schilderijen ook online een podium te geven. Zijn werk heeft een duidelijke signatuur en is gelijk ook heel divers. Om het bezoek aan zijn website zo duidelijk mogelijk te laten verlopen hebben we zijn werken onderverdeeld in verschillende rubrieken. Dat resulteerde in een pagina voor portretten, landschappen, bloesem en vrij werk. En om belangstellenden zo breed mogelijk te informeren, voegden we er ook een pagina nieuws en exposities aan toe. Voor nog meer eigenheid plaatsten we citaten van de kunstenaar en gaven we elke pagina een unieke achtergrond mee door hier een zelfgeschilderd werk te tonen.
 

STICC Jacqueline Kerstma Paula Terpstra Websitecoaching Testimonial

STICC

Jacqueline heeft al ruim 20 jaar lokaal en internationaal ervaring als het gaat om verbeterprocessen. Haar expertise ligt in de food branche en ze helpt organisaties die met verbeterprogramma’s werken, maar die niet het gewenste resultaat behalen. Ze begrijpt als geen ander wat er nodig is om gedrag in te laten slijten.

Begin 2021 opende ze de deuren van haar eigen onderneming, STICC, Succeed To Install Cultural Change. En dat deed ze direct goed, met een professionele website. Naast dat dit business wise een smart move is, is het toch ook geweldig om right from the start direct je nieuwe huisstijl en website te presenteren? 

Anneke Oliehoek Natuurlijke Groei Paula Terpstra Websitecoaching Testimonial

Anneke Oliehoek

Alsof de maatschappij niet genoeg van ons verlangt, doen we er vaak zelf een schepje bovenop. Vaak leggen we de lat torenhoog. Presteren in het kwadraat, om maar gezien of erkend te worden.

Met natuurcoaching en andere methoden helpt Anneke om antwoorden te zoeken op hulpvragen. En dit hebben we vastgelegd op haar website.

Testimonial Paula Terpstra Websitecoaching Autorijschool Jan de Waard (2)

Autorijschool Jan de Waard

Met al meer dan 30 jaar ervaring en een hoog slagingspercentage heeft autorijschool Jan de Waard een ijzersterk imago weten op te bouwen in de regio. Kwaliteit, daar staat hij voor en dat weten zijn klanten ook. Dat wil hij niet alleen door laten klinken in zijn rijlessen en service, maar ook in zijn website. Het werd tijd voor een nieuwe website.

Check de site, voor de nieuwe looks.

Smart Girls Paula Terpstra Websitecoaching Testimonial (2)

Smart Girls

Ondernemende vrouwen die elkaar upliften, die kennis delen en elkaar inspireren. ‘Together we’re strong’ is wat de initiefnemer van dit prachtige netwerk in mind had toen ze het netwerk voor ondernemende vrouwen oprichtte. Ze biedt een platform waarbij vrouwen elkaar ontmoeten en elkaar verder brengen in hun business. Een netwerk om trots op te zijn. Nu is ze er aan toe om een volgende stap zetten met haar website. Naar een site die nog meer uitnodigt en sparkelt. En die ze zelf achter de schermen heel makkelijk bij kunnen houden. 

Harry Sally Jewelry Portfolio Paula Terpstra Webdesign

Harry Sally Jewelry

Nadat Vanessa aan de Vakschool voor Edelsmeden in Amsterdam afstudeerde keerde ze weer terug naar Zeeland. Hier vestigde ze zich als zelfstandig goudsmid en maakt ze dagelijks met heel veel liefde, passie en plezier sieraden. Haar sieraden verdienen een prachtig podium. Echter, haar website bood niet het podium dat ze voor ogen had. Daar hebben we samen verandering in gebracht. Deze website is wederom een unieke verschijning in mijn portfolio. Ook deze website straalt eigenheid uit, waarbij oog is voor haar mooie handgemaakte sieraden en voor de persoonlijke connectie tussen ondernemer en klant.

Marlies Mansveld Coaching

Tijdens een event raakten Marlies en ik aan de praat. Marlies vertelde dat ze een coachingspraktijk ging starten. We hadden direct een klik en van hieruit ontstond onze samenwerking. Marlies had al ervaring met het maken van een website, maar wilde graag een professionele uitstraling.

Update: Marlies maakt een bijzondere ondernemersreis door en heeft inmiddels de keuze gemaakt om haar coachingpraktijk te sluiten om zich volledig op haar quiltbedrijf te focussen. Super knap besluit van Marlies dat ze de knoop heeft doorgehakt. Ik wens haar dan ook heel veel plezier met de voortzetting van haar ondernemersreis. 

Melleni Interieur Design Portfolio Paula Terpstra Webdesign

Melleni Interieur Design

Melleni is een Interieur Designer met sky high ambities. In 2020 startte ze haar onderneming en daarmee heeft ze al een aantal hele exclusieve projecten op haar naam weten te zetten. Projecten die ze samen met haar man, van ontwerp tot bouw, realiseerde.

Iedere site is uniek, iedere samenwerking is uniek, en ook iedere kennismaking is uniek. Deze site heeft ook daarin weer een (rosé) gouden randje. Melleni is immers mijn oude buurmeisje, mijn ex collega en daarnaast zijn we al jarenlang bevriend. Ik vond het dan ook heel bijzonder dat ik de website voor haar nieuwe bizz mocht maken.

Portfolio Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO (1)

Studio EHBO

Toen ik in 2020 mijn ondernemersavontuur startte deed ik dat met twee bedrijven. Paula Terpstra Webdesign (toen nog Webcoaching) en Studio EHBO. Naast het maken van websites gaf ik ouders en medewerkers vanuit de kinderopvang les hoe hun kinderen konden helpen in het geval van een ongelukje. 

Toen er steeds meer aanvragen voor webdesign kwamen, kreeg ik behoefte aan focus. Je bedrijf bestaat immers niet alleen uit het uitoefenen van je vak, er komt zoveel meer bij kijken. Ook je marketing vraagt zichtbaarheid, je kennis en competenties, je administratie, noem maar op. Daarom heb ik na 1,5 jaar besloten om de deuren van mijn EHBO bedrijf te sluiten en mij volledig te focussen op webdesign. 

Toch mag deze website niet in mijn portfolio ontbreken, want ook deze site maakte deel uit van mijn reis als webdesigner.

Portfolio Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie

Studio EHBO Academie

Deze academie is gebouwd voor mijn eigen Studio EHBO en zit vol met lessen, instructievideo’s, beeldmateriaal en werkboeken.

Door e-learning kan je vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt, de lessen Kinder EHBO volgen. Omdat de lessen ook goed te volgen zijn vanaf een mobiele telefoon, kan je ook buitenshuis een les meepakken. Bijvoorbeeld tijdens je treinreis van of naar je werk. Heb je een les afgerond? Dan vink je hem af. Zo houd je altijd goed overzicht waar je bent gebleven en welke lessen er nog openstaan.

Work in progress

Ruimtelijke ordening

Dat ruimtelijke ordening een ruim begrip is, daar weet deze adviseur alles van. Denk aan het opstellen van bestemmingsplannen en begeleiding tijdens de procedures die hierbij komen kijken. En als je op zoek bent naar iemand die je kan begeleiden tijdens bouwplannen, dan ben je bij hem aan het juiste adres. Voor ruimtelijke onderbouwingen kun je ook bij deze allround adviseur terecht. En als je hulp kunt gebruiken bij ruimtelijke vraagstukken of juridische procedures, dan behoort dit eveneens tot zijn werkveld. Een breed pallet aan mogelijkheden en dat alles onder de paraplu van ruimtelijke ordening. Dit vraagt om een heldere frisse website. Je begrijpt, hier wordt aan de weg getimmerd!

Burn-out expert

Een ‘burn-out’ zit niet tussen je oren. Het is een lichamelijke aandoening waarbij er te lange tijd veel meer energie is gegeven dan dat het lichaam kon opbouwen. Als deze tekorten zich langdurig voordoen, raak je hartstikke uitgeput. Er doen zich allerlei klachten voor. Je kunt ze misschien niet eens direct duiden. Denk aan depressie en angst. Je hebt moeite met het onthouden van dingen en je irriteert je sneller. Je voelt alsof je in een identiteitscrisis bent belandt. Dat een burn-out tussen je oren zit, dat kunnen we dus gerust van tafel vegen. De dame achter dit bedrijf is gespecialiseerd in burn-out begeleiding. Daarnaast biedt ze loopbaancoaching, personal coaching en energetische trauma coaching. Dankzij de verschillende expertises zet ze haar burn-out begeleiding nog steviger in de markt. Ze is op zoek naar een nieuwe look voor haar business. Daarnaast wil ze zich nog meer profileren als de expert op het gebied van burn-out. Ik mag deze transformatie waarmaken. Ik heb hier ontzettend veel zin in.

Bestseller Auteur

More details to come!

Stijl- en kledingadviseur

More details to come!

Leiderschapscoach

More details to come!

Transformatie trainer en coach

More details to come!