Ondernemers blij maken: check!

Ik heb al verschillende ondernemers blij mogen maken met hun website. Op deze pagina laat ik je mijn portfolio zien, ik ben iedereen dankbaar voor de samenwerking. Check alle gave sites die ik samen met mijn klanten mocht opleveren. Zo krijg je een idee van mijn werk, maar ook van al het moois dat deze ondernemers je te bieden hebben.

Wil je weten hoe mijn klanten de samenwerking ervaren hebben? Ga dan naar testimonials of klik op één van de projectpagina’s.

Testimonial Paula Terpstra Websitecoaching Autorijschool Jan de Waard (2)

Autorijschool Jan de Waard

Met al meer dan 30 jaar ervaring en een hoog slagingspercentage heeft autorijschool Jan de Waard een ijzersterk imago weten op te bouwen in de regio. Kwaliteit, daar staat hij voor en dat weten zijn klanten ook. Dat wil hij niet alleen door laten klinken in zijn rijlessen en service, maar ook in zijn website. Het werd tijd voor een nieuwe website. 

Check de site, voor de nieuwe looks.

www.autorijschooljandewaard.nl 

Simone Levie Business Coach

Deze powervrouw heeft als levensmissie om vrouwen te empoweren. In de afgelopen jaren heeft ze al meer dan 1.500 ondernemers mogen helpen met de groei van hun bedrijf. Op een manier die past bij deze tijd. In een tijd waar je slim gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft.

Check haar site, er staat zoveel moois op!

www.simonelevie.nl

Testimonial Paula Terpstra Websitecoaching Autorijschool Jan de Waard (2)

Marloes Kuipers 

Tijdens haar 10-jarige carrière als advocaat zag ze kansen voor de branche als het gaat om ondernemerschap.

Waar ze ook werkte, steeds zag ze veel kostbaars verloren gaan. Tijd, geld, energie, motivatie, betrokkenheid, cliënten of medewerkers.

Met een passie voor ondernemerschap en een schat aan ervaring in de advocatuur heeft ze de switch gemaakt van advocaat naar businesscoach binnen diezelfde branche.

Ik mocht haar website finetunen en in korte tijd kon ze live met haar nieuwe site.

www.marloeskuipers.nl

Daniëlle van Dongen

Daniëlle van Dongen

Deze prachtige kleurrijke vrouw heeft een evenzo kleurrijke website die precies in lijn is met wie zij is. Voor Daniëlle ging daar een proces aan vooraf. Bij de start van onze samenwerking moesten er voor haar nog een aantal dingen op hun plek vallen. Tijdens de ontwikkeling van de website kon ik Daniëlle daar heel goed bij helpen. Het ging veel verder dan het technische plaatje. Het proces ernaartoe en de vertrouwde samenwerking die we hadden waren onmisbaar om tot dit prachtige resultaat te komen.

Haar website is zoveel meer dan een online visitekaartje, dit staat voor iets veel groters. Stap voor stap kwamen we op de bestemming. 

www.daniellevandongen.nl

Maaslandart

Jan Joost Maasland heeft zijn werken al verschillende keren live aan het publiek laten zien. Nu werd het tijd om zijn schilderijen ook online een podium te geven. Zijn werk heeft een duidelijke signatuur en is gelijk ook heel divers. Om het bezoek aan zijn website zo duidelijk mogelijk te laten verlopen hebben we zijn werken onderverdeeld in verschillende rubrieken. Dat resulteerde in een pagina voor portretten, landschappen, bloesem en vrij werk. En om belangstellenden zo breed mogelijk te informeren, voegden we er ook een pagina nieuws en exposities aan toe. Voor nog meer eigenheid plaatsten we citaten van de kunstenaar en gaven we elke pagina een unieke achtergrond mee door hier een zelfgeschilderd werk te tonen.

www.maaslandart.nl

Marlies Mansveld Coaching

Tijdens een event raakten Marlies en ik aan de praat. Marlies vertelde dat ze een coachingspraktijk ging starten. We hadden direct een klik en van hieruit ontstond onze samenwerking. Marlies had al ervaring met het maken van een website, maar wilde graag een professionele uitstraling. Trots deel ik haar site en review.

Update: Marlies maakt een bijzondere ondernemersreis door en heeft inmiddels de keuze gemaakt om haar coachingpraktijk te sluiten om zich volledig op haar quiltbedrijf te focussen. Super knap besluit van Marlies dat ze de knoop heeft doorgehakt. Ik wens haar dan ook heel veel plezier met de voortzetting van haar ondernemersreis en -droom. 

Portfolio Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO (1)

Studio EHBO Kinder EHBO

Naast webdesigner ben ik gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie. Ik ben eigenaar van Studio EHBO en geef cursussen Kinder EHBO. Tijdens mijn lessen leer ik ouders en mensen die met kinderen werken hoe ze eerste hulp moeten verlenen aan baby’s en kinderen. Dit doe ik volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. 

Uiteraard heb ik de website zelf gemaakt. Wil je alles leren rondom het verlenen van eerste hulp aan kinderen? Of ben je nieuwsgierig naar het webdesign? Check dan mijn site.

www.studioehbo.nl

Portfolio Paula Terpstra Websitecoaching Studio EHBO Academie

Studio EHBO Academie

Deze academie is gebouwd voor mijn eigen Studio EHBO en zit vol met lessen, instructievideo’s, beeldmateriaal en werkboeken.

Door e-learning kan je vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt, de lessen Kinder EHBO volgen. Omdat de lessen ook goed te volgen zijn vanaf een mobiele telefoon, kan je ook buitenshuis een les meepakken. Bijvoorbeeld tijdens je treinreis van of naar je werk. Heb je een les afgerond? Dan vink je hem af. Zo houd je altijd goed overzicht waar je bent gebleven en welke lessen er nog openstaan.

www.studioehboacademie.nl

Almost live:

Pijnoplosser

Hij heeft al heel veel mensen binnen ongekend snelle tijd van hun pijn afgeholpen. Een dankbare missie, want leven met chronische of terugkerende pijn heeft veel impact op de kwaliteit van leven. Nu zijn website al een tijdje live staat, ontstond de behoefte aan nieuwe teksten. Door me in te leven in zijn klant en zijn of haar pijn en verlangens, kon ik hem teksten aanleveren die resoneerden. Nu gaan we na hoe we de website in zijn geheel kunnen verbeteren.

Natuurcoaching

Alsof de maatschappij niet genoeg van ons verlangt, doen we er vaak zelf een schepje bovenop. Vaak leggen we de lat torenhoog. Presteren in het kwadraat, om maar gezien of erkend te worden. Of om redenen die steeds verder van ons af zijn komen te staan. Dat houd je even vol, totdat er zich barstjes voordoen of totdat je vastloopt. Waar jij voelt dat je de weg kwijt bent, helpt deze intuïtieve coach jou om antwoorden te vinden op complexe vragen. Lessen voor het leven.

Girls Network

Ondernemende vrouwen die elkaar upliften, die kennis delen en elkaar inspireren. ‘Together we’re strong’ is wat de initiefnemer van dit prachtige netwerk in mind had toen ze het netwerk voor ondernemende vrouwen oprichtte. Ze biedt een platform waarbij vrouwen elkaar ontmoeten en elkaar verder brengen in hun business. Een netwerk om trots op te zijn. Nu is ze er aan toe om een volgende stap zetten met haar website. Naar een site die nog meer uitnodigt en sparkelt. En die ze zelf achter de schermen heel makkelijk bij kunnen houden. Daar mag ik nu iets moois voor maken. Wordt vervolgd!