Ondernemers blij maken: check!

Ik heb al verschillende ondernemers blij mogen maken met hun website. Op deze pagina laat ik je mijn portfolio zien. Wil je weten hoe mijn klanten de samenwerking ervaren hebben? Ga dan naar reviews of klik op één van de projectpagina’s. 

Daniëlle van Dongen

Deze prachtige kleurrijke vrouw heeft een evenzo kleurrijke website die precies in lijn is met wie zij is. Voor Daniëlle ging daar een proces aan vooraf. Bij de start van onze samenwerking moesten er voor haar nog een aantal dingen op hun plek vallen. Tijdens de ontwikkeling van de website kon ik Daniëlle daar heel goed bij helpen. Het ging veel verder dan het technische plaatje. Het proces ernaartoe en de vertrouwde samenwerking die we hadden waren onmisbaar om tot dit prachtige resultaat te komen. Haar website is zoveel meer dan een online visitekaartje, dit staat voor iets veel groters. Stap voor stap kwamen we op de bestemming. De vele enthousiaste reacties op de dag van haar livegang waren overweldigend.

www.daniellevandongen.nl

Maaslandart

Jan Joost Maasland heeft zijn werken al verschillende keren live aan het publiek laten zien. Nu werd het tijd om zijn schilderijen ook online een podium te geven. Zijn werk heeft een duidelijke signatuur en is gelijk ook heel divers. Om het bezoek aan zijn website zo duidelijk mogelijk te laten verlopen hebben we zijn werken onderverdeeld in verschillende rubrieken. Dat resulteerde in een pagina voor portretten, landschappen, bloesem en vrij werk. En om belangstellenden zo breed mogelijk te informeren, voegden we er ook een pagina nieuws en exposities aan toe. Voor nog meer eigenheid plaatsten we citaten van de kunstenaar en gaven we elke pagina een unieke achtergrond mee door hier een zelfgeschilderd werk te tonen. Een site om trots op te zijn. Complimenten Jan Joost.

www.maaslandart.nl

Marlies Mansveld Coaching

Tijdens een event raakten Marlies en ik aan de praat. Marlies vertelde dat ze een coachingspraktijk ging starten. We hadden direct een klik en van hieruit ontstond onze samenwerking. Marlies had al ervaring met het maken van een website, maar wilde graag een professionele uitstraling. Trots deel ik haar site en review.

www.marliesmansveldcoaching.nl

Studio EHBO

Onlangs heb ik de deuren van Studio EHBO geopend. Hier ligt mijn focus op Kinder EHBO en leer ik ouders en verzorgers hoe ze eerste hulp bij baby’s en kinderen moeten verlenen. Uiteraard heb ik de website zelf gemaakt.

www.studioehbo.nl

Studio EHBO Academie

Deze academie is gebouwd voor mijn eigen Studio EHBO en zit vol met lessen, instructievideo’s, beeldmateriaal en werkboeken. Door e-learning kan je vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt, de lessen Kinder EHBO volgen. Omdat de lessen ook goed te volgen zijn vanaf een mobiele telefoon, kan je ook buitenshuis een les meepakken. Bijvoorbeeld tijdens je treinreis van of naar je werk. Heb je een les afgerond? Dan vink je hem af. Zo houd je altijd goed overzicht waar je bent gebleven en welke lessen er nog openstaan.

www.studioehboacademie.nl

Websites die almost live gaan:

Business Coaching

Deze powervrouw heeft als levensmissie om vrouwen te empoweren. In de afgelopen zes jaar heeft ze al meer dan 1.500 ondernemers mogen helpen met de groei van hun bedrijf. Op een manier die past bij deze tijd. In een tijd waar je slim gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Haar nieuwe website staat achter de schermen te popelen om live te gaan. So stay tuned!

Advies en Begeleiding

Alsof de maatschappij niet genoeg van ons verlangt, doen we er vaak zelf een schepje bovenop. Vaak leggen we de lat torenhoog. Presteren in het kwadraat, om maar gezien of erkend te worden. Of om redenen die steeds verder van ons af zijn komen te staan. Dat houd je even vol, totdat er zich barstjes voordoen of totdat je vastloopt. Waar jij voelt dat je de weg kwijt bent, helpt deze intuïtieve coach jou om antwoorden te vinden op complexe vragen. Lessen voor het leven.

Rijschoolhouder

Met vijfentwintig jaar ervaring en een hoog slagingspercentage heeft deze rijschoolhouder een ijzersterk imago weten op te bouwen in de regio. Kwaliteit, daar staat hij voor en dat weten zijn klanten ook. Dat wil hij niet alleen door laten klinken in zijn rijlessen en service, maar ook in zijn website. Tijd voor vernieuwing. Achter de schermen wordt nu hard gewerkt aan de nieuwe looks.  

Lawyer & Businesscoach

Tijdens haar 10-jarige carrière als advocaat zag ze kansen voor de branche als het gaat om ondernemerschap. Waar ze ook werkte, steeds zag ze veel kostbaars verloren gaan. Tijd, geld, energie, motivatie, betrokkenheid, cliënten of medewerkers. Met een passie voor ondernemerschap en een schat aan ervaring in de advocatuur heeft ze de switch gemaakt van advocaat naar businesscoach binnen diezelfde branche. Ik mocht haar website finetunen en binnenkort gaat ze live!

Gratis

Start vandaag nog met de gratis Starterskit voor jouw nieuwe site!

Contact

Paula Terpstra Websitecoaching

Bellen? 

Mail mij om een belafspraak te plannen:
info@paulaterpstra.nl

KvK 69 55 25 25
BTW NL002058014B97

Connect