Gratis ebook Pakkende Homepage

Ebook voor een pakkende homepage gratis tips

Al meer dan 250 keer gedownload

Binnen je website liggen zoveel kansen om je bezoekers voor je te winnen. We zijn echter zo gefocust op het geheel, dat we de kansen binnen onze eigen site uit het oog verliezen. De homepage is daar een voorbeeld van.

Voor velen is deze pagina maar een lastige om in te vullen. Alle andere pagina’s op je website lijken een duidelijke functie te hebben. Denk aan de pagina’s aanbod, blog, contact en over mij. Voor de homepage is dat veel minder concreet. En toch is dit de pagina die het eerst en meest bezocht wordt. Je statistieken zullen dit bevestigen. 

Maak daarom werk van je homepage. Zorg voor magic en vergroot de kans dat bezoekers ook andere pagina’s binnen je website bezoeken of zelfs een aanvraag doen. 

Ik heb met veel zorg en aandacht het ebook ’11 tips voor een Pakkende Homepage’ geschreven. Hierin geef ik praktische tips waar je direct mee aan de slag kan. 

Laat je naam en email achter en ontvang mijn gratis ebook. Na je aanvraag ontvang je ook mijn mails met tips. Alleen als je dat wilt, je kunt je altijd weer uitschrijven.

‘Het is veel meer ‘mij’ gaan uitstralen’

“Een mooi e-book en heldere tips! Het heeft me geinspireerd om mijn homepage volledig om te gooien en veel informatie er van af te halen. Daarbij is het veel meer “mij” gaan uitstralen en is het nu plots een eenheid! Blijven aanbieden dat e-book zou ik zeggen, want het is echt waardevol!”

Miranda

‘Een strak, duidelijk en waardevol ebook’

“Ontzettend bedankt voor het strakke en duidelijke waardevolle ebook. Gisteren heb ik hem doorgelezen en deze week ga ik ermee verder. Ik wil in december mijn website publiceren en de start met een overzichtelijke homepage komt wel van pas. Mocht ik verder nog vragen hebben dan weet ik je zeker te vinden.”

Esther