al meer dan 200 downloads

Gratis ebook Pakkende Homepage

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te boeien. Als je een goede indruk maakt, is de kans groot dat hij of zij ook andere pagina’s binnen je website bezoekt of zelfs een aanvraag doet. Maak werk van je homepage en word een klantenmagneet. Ik heb een super waardevol gratis ebook Pakkende Homepage voor je geschreven waarin ik jou 11 tips geef om jouw bezoekers om te zetten in klanten.

Laat je naam en email achter en ontvang mijn gratis ebook. Ik hoop dat je hier veel schik van hebt, ik weet zeker dat het een eye-opener voor je is. Na je aanvraag ontvang je ook mijn mails met tips. Alleen als je dat wilt, je kunt je altijd weer uitschrijven.

“Het is veel meer “mij” gaan uitstralen!”

“Een mooi e-book en heldere tips! Het heeft me geinspireerd om mijn homepage volledig om te gooien en veel informatie er van af te halen. Daarbij is het veel meer “mij” gaan uitstralen en is het nu plots een eenheid! Blijven aanbieden dat e-book zou ik zeggen, want het is echt waardevol!”

– Miranda

“Een strak, duidelijk en waardevol ebook”

“Ontzettend bedankt voor het strakke en duidelijke waardevolle ebook. Gisteren heb ik hem doorgelezen en deze week ga ik ermee verder. Ik wil in december mijn website publiceren en de start met een overzichtelijke homepage komt wel van pas. Mocht ik verder nog vragen hebben dan weet ik je zeker te vinden.”

– Esther