Mock up 11 tips voor een pakkende homepage 20 pagina's dik smal

Jouw website als klantenmagneet

Een bezoek aan jouw homepage roept bij de bezoeker direct de vraag ‘Should I stay or should I go’ op. Je moet hem of haar dan ook direct weten te boeien. Als je een goede indruk maakt, is de kans groot dat hij of zij ook andere pagina’s binnen je website bezoekt of zelfs een aanvraag doet. Maak werk van je homepage en word een klantenmagneet.

Laat je naam en email achter en ontvang mijn gratis e-book ’11 tips voor een Pakkende Homepage’. Hierna ontvang je ook mijn mails met tips. Alleen als je dat wilt, je kunt je altijd weer uitschrijven.

“Het is veel meer “mij” gaan uitstralen!”

“Een mooi e-book en heldere tips! Het heeft me geinspireerd om mijn homepage volledig om te gooien en veel informatie er van af te halen. Daarbij is het veel meer “mij” gaan uitstralen en is het nu plots een eenheid! Blijven aanbieden dat e-book zou ik zeggen, want het is echt waardevol!”

– Miranda