Home » Projecten » Detsje Holtrop

Website Detsje Holtrop

Website Detsje Holtrop Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Design

Copywriting

Styling & Fotografie Daniëlle van Dongen

Ze is 68 jaar en heeft al ruim 30 jaar ervaring in de zorg. De helft in loondienst en de helft vanuit haar eigen bedrijf. En ze denkt er nog lang niet over om te stoppen. Sterker, ze wil nog meer mensen helpen. Daarom neemt ze na 4 jaar oriënteren de stap en wil ze naast offline nu ook online mensen helpen. Dat doet ze met haar nieuwe bedrijf Detsje Holtrop, van waaruit ze hooggevoelige 30+ vrouwen gaat coachen. En daar had ze een website voor nodig. En die mocht ik maken!

Detsje schreef zich in voor het Winter Wonder Web Weekend, kocht daaropvolgend een website template, maar wist al gauw dat ze veel liever maximaal ontzorgd werd. En daar startte ons maatwerk traject, compleet met webdesign, teksten schrijven en fotografie. 

Ze inspireert mij. Had ik al gezegd dat ik met gedreven ondernemende vrouwen werk?

detsjeholtrop.nl

Een impressie

Detsje Holtrop Project Paula Terpstra Webdesign
Detsje Holtrop Project Paula Terpstra Webdesign (1)
Detsje Holtrop Franeker coach trainer hsp vrouwen hooggevoeligheid

‘Iemand die zo goed de details en finesses kent, ga ik vragen om dat samen met mij te doen.’

Vanaf het moment dat ik hoorde van het Winter Wonder Web Weekend, wist ik daar moet ik bijzijn. De investering van tijd die dat toen met zich meebracht, bleek een cadeautje voor mezelf. Want met gelijk gezindte ondernemers in een zoom call luisteren naar de kennis en kunde van Paula, was als deelnemen aan een voorstelling die je verwachting overtreft.

Luisteren en toch ook actief daarin mee mogen acteren, maakte van de uurtjes die ieder investeerde een heel mooi samenzijn. Voor ieders persoonlijke inbreng en vragen was tijd. En zo bouwde ik in mijn hoofd al een website, die ik later zelf uit zou gaan voeren.

Inmiddels heb ik Paula toch weer ingeschakeld, omdat ik dacht: iemand die zo goed de details en finesses kent, ga ik vragen om dat samen met mij te doen. En ook daar had Paula een aanbod voor waar ik nu gebruik van maak. Kortom, Paula denkt met je mee zolang als je dat zelf graag wilt. Een aanrader daarom van ook nog eens een gepassioneerde vrouw die werkt vanuit haar hart.

Detsje Holtrop

Coach Hoogsensitieve vrouwen