Home » Projecten » Linda Lex

Website Linda Lex

Website Linda Lex Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project (1)

Design

Als ondernemer doorloop je verschillende stadia in het ondernemerschap. Linda is er voor de topondernemers die de code van een succesvol bedrijf allang gekraakt hebben. Die je niet hoeft te vertellen hoe ze hun Genius ideas in goud om moeten zetten. Ze is er juist voor diegenen die allang hun sporen verdiend hebben, maar die tegelijkertijd ook zo vast zitten in en aan hun bedrijf dat ze niet meer de vrijheid, ontspanning en uitdaging ervaren die het ondernemerschap hen aanvankelijk gebracht heeft. Dan sta je op een kruispunt. Samen met Linn, begeleidt Linda succesvolle ondernemers en CEO’s naar een volgend speelveld.

Wil je weten hoe ze dat doet? En of jij de ideale match bent? Kijk dan op haar vernieuwde website.

lindalex.nl

Een impressie

Linda Lex Project Paula Terpstra Webdesign
Linda Lex Project Paula Terpstra Webdesign (1)
Detsje Holtrop Franeker coach trainer hsp vrouwen hooggevoeligheid

‘Paula begrijpt als geen ander wat ervoor nodig is om de uitstraling en vormgeving meer senioriteit te geven.’

Het was een feest om met Paula te werken! Mijn website was toe aan een mooie upgrade en voor mij was het vanzelfsprekend om de expertise van Paula hiervoor in te schakelen. Paula begrijpt als geen ander wat ervoor nodig is om de uitstraling en vormgeving meer senioriteit te geven.

Tevens schakelt ze snel, beweegt ze mee met onze behoeften en maakt ze gemakkelijk een professionaliseringsslag. Dankjewel voor de fijne samenwerking! Ik beveel Paula van harte aan als je je website naar een volgend level wilt brengen.

Linda Lex

High End Business Coach