Logo wake up your website Paula Terpstra

Workshop op woensdag 29 mei 2024 van 9.00 tot 12.00 uur in Barneveld.

Haal je website uit winterslaap

Er was een tijd dat je website het kloppend hart van jouw bedrijf was.

Je was er trots op dat je een site had. Als ondernemer had je je bedrijf nu ook op de digitale kaart gezet. Je was er trots op en wist niet hoe snel je het van de daken kon schreeuwen. Nog voordat jij de deuren wagenwijd open zette, had jij jouw digitale voordeur zelf al platgelopen omdat je straalverliefd was op de looks en inhoud.

Hier ging je ondernemershart sneller van kloppen en die van je bezoekers ook.

Maar die tijd lijkt voorbij… Je site heeft allang geen speciaal plekje meer in je hart en je stort je liever vol op de socials dan op je website.

En dan vraag jij je af waarom er geen aanvragen meer komen..? Waarom het uitgestorven is op jouw website en waarom de bezoekersaantallen teruglopen…

Als jouw energie er niet meer op zit, kun je het van een ander ook niet verwachten. Hoog tijd om je website uit haar diepe slaap te kussen.

Jouw website is één van de meest krachtige marketing tools die je bezit

Het zijn de dynamische socials die tegenwoordig jouw onverdeelde aandacht krijgen. Ze slokken zoveel van jouw tijd op dat je je website uit het oog bent verloren. Maar dan vergeet je dat jouw website één van de meest krachtige marketingtools is die jij bezit.

Als al je inspanningen op de socials ertoe hebben geleid dat iemand warm je website bezoekt, dan wil je niet dat jouw site er de reden van is dat iemand verward jouw ‘winkel’ verlaat.

Laat je inzet op je socials niet verloren gaan. Zorg dat je socials en je website matchen. Maak het kloppend. De reden dat iemand op je site is, is omdat jij een snaar hebt weten te raken. Loods jouw warme lead nu naar een volgende actie. Een actie dichter naar jou.

Zorg dat ze een kennismaking aanvragen, op jouw mailinglijst komen, een e-mail of contactformulier insturen, jouw blogs lezen, een bestelling doen, etc.

Paula Terpstra Workshop Wake up your website Bold_Introvert 2
Paula Terpstra Workshop Wake up your website Bold_Introvert 1

Hoe zou het zijn als…

 • je weer in vuur en vlam staat van je eigen site?
 • je je site weer als lust ziet in plaats van last?
 • je site uitstraalt wie je nu bent en niet de versie van een tijd geleden?
 • je site weer matcht met je socials?
 • je site een feest is om te bezoeken?
 • je bezoeker enthousiast is om met jou te werken?
 • je klanten aantrekt waar je energie van krijgt?
 • je je mailinglijst ziet groeien?
 • je aanvragen vanuit je website krijgt?
 • je complimenten over je geweldige site krijgt?
 • het bezoekersaantal op je site oploopt?
 • je website hoger in Google komt?
 • de mooie site van je concurrent niet meer schuurt?
 • je stapje voor stapje je website kunt verbeteren?
 • een paar aanpassingen mooie resultaten geven?
Logo wake up your website Paula Terpstra (2)

Is jouw website een tikkie slaapverwekkend, stilletjes in slaap gesukkeld, of in diepe winterslaap? Doe dan mee en boek je ticket vandaag nog!

€97,-

47 euro

Deze workshop vindt plaats in Zolder Erfzicht in Barneveld, wat ruimte biedt aan een beperkt aantal deelnemers! Wees er op tijd bij, vol = vol, op = op en deze ochtend gaat heel gaaf en waardevol worden. Onder de eerste 12 aanmeldingen verloot ik drie keer een gratis lunch samen met mij voor direct na de workshop in mijn favoriete restaurant.

Over mij, Paula

Al mijn hele leven ben ik gedreven. Mijn vuur brandt altijd. Gedreven ondernemers vinden in mij ‘hun match’ en andersom ook. Ik ben optimistisch, ambitieus en heb een enorme drive om mijn doelen te bereiken.

Vrouwen die vol passie en gedrevenheid hun talenten inzetten om de wereld mooier te maken, fascineren me. Ik wil dat ze slagen.

En daarom geef ik hen een krachtige marketing tool mee. Een Smart Stylish website die hun senioriteit in beeld brengt en waar ze klanten mee aantrekken waar ze graag ‘the extra mile’ voor gaan.

In mei leggen alle ondernemers een …

Dit is het moment om je website het duwtje te geven waar ze stiekem al lange tijd van droomde.

Waarom in mei?

Simpel: de winterbubbel ligt achter ons en het voorjaar nodigt ons uit om in actie te komen. Mensen zijn weer enthousiast om dingen te ondernemen. Dan kun je er maar beter zeker van zijn dat jouw website er klaar voor is om hen net zo enthousiast te ontvangen.

Dus mis deze workshop niet. Yep, je gaat even al je afspraken moeten cancellen. Maar het duurt nog even, dus je hebt nog de tijd om je agenda vrij te maken.

bloemen (1)

Laat jouw website geen Sleeping Beauty zijn

€97,-

47 euro

Deze workshop vindt plaats in Zolder Erfzicht in Barneveld, wat ruimte biedt aan een beperkt aantal deelnemers! Kleine vertrouwde setting. Onder de eerste 12 aanmeldingen verloot ik drie keer een gratis lunch samen met mij voor direct na de workshop in mijn favoriete restaurant.

Wake up your website Paula Terpstra workshop
foto bloemen
Wake up your website workshop
Paula Terpstra The Bold Introvert Workshop Wake up your website
bloemen (1)

Eindelijk weer live!

Geloof me, ik hou van mijn bubbel en ik heb deze webpagina van A tot Z in mijn badjas gemaakt. Maar toch… Zo nu en dan buitenspelen, leuke kleren uit de kast trekken en andere mensen ontmoeten, maakt me helemaal blij. Daar word ik net zo gelukkig van als al die koeien die in het voorjaar voor het eerst weer het grasland op mogen (ik weet wat je denkt ‘Paula de koe!’). En surprise! Wij zoeken ook de natuur op!

Workshop Wake up your Website

Datum: woensdag 29 mei 2024
Duur: 9.00 tot 12.00 uur
Inloop: 8.45 uur
Zaal: Zolder Erfzicht
Locatie: Barneveld
Adres: Stationsweg 2A t/m H in Barneveld
Parkeren: bij Het Schaffelaarse Erf of op De Vetkamp
Openbaar vervoer: Station Barneveld Centrum

Bold_Introvert-76

Waarom ik jou heel goed kan helpen. Ik heb…

 • al meer dan 150 ondernemers geholpen met hun zichtbaarheid en marketing.
 • grote namen, als Simone Levie en Annemarie van Gaal, in mijn portfolio staan.
 • al ruim 25 jaar marketingervaring.
 • in toonaangevende coaches en professionals geïnvesteerd om van nog grotere waarde voor mijn klanten te zijn.
 • 96% 5-sterren review score op Google.
 • honderden downloads op mijn e-book
Logo wake up your website Paula Terpstra

Reviews op mijn vorige kennissessies

[Reviews op het Winter Wonder Web Weekend en het Mid Zomer Web Weekend]

Suzanne Wielart

Interieurarchitect

Wat een informatie en wat een mooi overzicht van wat je nodig hebt voor je site en welke punten belangrijk zijn. Paula heeft een unieke manier gevonden om haar kennis te delen. Een berg aan inspiratie om nu met mijn website aan de slag te gaan!

Pauline Klein Paste review Zone of Genius Bubbel The Bold Introvert

Pauline Klein Paste

Grafische Vormgeving & Knip-illustraties

Haar heldere lessen, aangevuld met praktische tools en levendige voorbeelden, hebben mijn enthousiasme voor mijn website opnieuw aangewakkerd. De open en gezellige sfeer tijdens de sessies creëerde een verbindende ervaring die blijft hangen.

Word de prinses van je eigen website en kus haar in één ochtend wakker

Voor als je nog vragen hebt

Is de workshop live?

Ja, het is live. Je moet er fysiek voor naar Barneveld te komen. Het is geen zoomsessie. En omdat het live is en ik er een ruimte voor gehuurd heb, zitten we tegelijkertijd ook aan een maximaal aantal deelnemers. Vol = vol! Wees dan ook op tijd met het reserveren van je ticket.

Is dit voor iedere zelfstandig onderneemster?

Deze workshop is voor iedere onderneemster die denkt dat ze kansen laat liggen als het om haar website gaat.

Moet ik een website hebben?

Ja. Het doel is om je bestaande website wakker te schudden, daar moet je wel een website voor hebben. 

Ik werk al met een webdesigner, is dit wel wat voor mij?

De workshop is super laagdrempelig om in te stappen. Voel je niet bezwaard als je alleen even de ‘workshop’ komt snacken en je  jouw samenwerking met je webdesigner gewoon wilt voortzetten. Iedere webdesigner heeft zijn of haar signatuur en als het lekker loopt, stay! Echter, als je merkt dat je website net wat mist, dan is het mega maar dan ook mega interessant om met deze workshop mee te doen en die tips eruit te halen waarmee jij kansen ziet voor je site. Die kun je vervolgens zelf of door je eigen webdesigner laten uitwerken.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan heel makkelijk door op de bestelknop te drukken en af te rekenen via iDeal. Je krijgt een email waarmee je een bevestiging krijgt van jouw deelname. 

Wake up your website is geen luxe, het is pure noodzaak

© Paula Terpstra. De Workshop Wake up your Website is een concept van Terpstra Network. Foto’s van het erf zijn eigendom van Het Schaffelaar Erf.