Heeft jouw DIY website haar glans verloren?

Kant en klaar website template

Als zelfstandige denk je nogal eens dat je alles binnen je bedrijf zelf moet doen. Van marketing tot sales en van administratie tot inkoop. En daar besteed je, naast het helpen van je klanten (just a detail…), heel veel tijd aan. Geloof me, ik herken het. Zo ben ik ook ooit begonnen. Mijn voorletters waren nog net niet D.I.Y. (Do It Yourself).

Maar wat nu als je de combi kan maken? Als je de expert voor het fijne werk inschakelt en zelf de grote lijnen oppakt? Die expert touch wil ik jou geven. Daarom heb ik template websites voor je gemaakt. Dit zijn kant en klare professionele templates die je voor jouw bedrijf kunt customizen met je eigen logo, kleuren, foto’s en teksten. Je site ziet er professioneel uit, tegen een gering budget. 

Is jouw DIY-website ‘op’, maar is een maatwerk website een brug te ver? Kies dan voor een kant en klaar website template.

Tell me more The Bold Introvert knop
Paula Terpstra The Bold Introvert introverte onderneemsters

Waarom zou je voor een template website kiezen?

$

Je kunt snel en goedkoop jouw website maken

$

Je kiest voor een professionele uitstraling

$

Je bespaart tijd omdat de basis al staat

$

Je website is responsive, ofwel geschikt voor mobiel

$

Je kan het zelf en hoeft met niemand te overleggen

$

Je hebt de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan

$

Je houdt tijd over voor ontspanning

Je kunt kiezen uit drie designs

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Kir Royal

Dit template is zo no nonsense als maar kan, waar je bezoeker zich direct goed bij zal voelen. Duidelijk, fris, overzichtelijk en prettig leesbaar. Kortom: alle ingrediënten die je je maar kan wensen voor je business. En natuurlijk compleet customizable naar jouw wensen.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Cherry Whispers

De titel van dit template zegt alles, Cherry Whispers. Het is een website met rustige, ontspannen vibes. Met een look & feel die uitnodigt om voor nu op die pauzeknop te drukken. Om rustig de teksten te lezen, die prettig opgesteld staan. Cherry Whispers laat je achterover leunen.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Cerise Surprise

Deze feel good website combineert fun & vrouwelijk. De quotes die slim gepositioneerd staan vragen direct om de aandacht van de bezoeker. Hier kun jij direct de eerste connectie maken! Fijn opgestelde foto’s en teksten loodsen je bezoekers mee door je site. Je verhaal komt tot leven.

Goedkoop

Een template is aantrekkelijk geprijsd omdat er geen maatwerk ontwikkelingskosten zijn.

Snel

De hele website is al gebouwd en hoeft alleen gecustomized te worden. Je kan snel online.

Duidelijk

Omdat het framework al staat, kun je je nu al een beeld vormen van je nieuwe website.

Makkelijk

Je kunt je hele website van achter je pc bouwen. Je hoeft er de deur niet voor uit.

Uitleg

Via mijn online academie krijg je stap voor stap instructies om je site zelf te voltooien.

Support

Via mijn maandelijkse technische coach calls kun je eventuele vragen stellen.

Lifetime

Je kunt lifetime gebruikmaken van het door jou gekozen website template.

Licentie

Je kunt lifetime gratis gebruikmaken van mijn Divi licentie ter waarde van €250

Lekker zelf aan de slag

Website template

€ 497

N

Keuze uit een door mij ontworpen WordPress website template Kir Royal, Cherry Whispers of Cerise Surprise

N

Tot 5 standaard pagina’s: Home, Services, About, Blog, Contact

N

Inclusief blogtemplate horende bij het webdesign template

N

Divi thema ter waarde van €250

N

Direct toegang tot de online academie waar korte uitlegvideo’s voor je klaar staan

– Installatie template
– Customizen template
– Content en Website beheer 

N

Bonus: mijn Blueprint voor het maken of vernieuwen van je nieuwe website thuisgestuurd

Saskia Drenth Coaching Template review website (1)

“Echt een aanrader als je met een minimaal budget en korte tijd je website een boost wilt geven!”

Ik heb bij Paula Terpstra een template website aangeschaft. Wat een goede aankoop. Ik ben echt een dummy op het gebied van websites bouwen, maar met het online programma van Paula heb ik in hele korte tijd mijn website kunnen re-designen met een professionele uitstraling. Paula legt in korte video’s uit wat je moet doen. Ze doet dit op een heel eenvoudige manier, waardoor je precies weet wat je moet doen. Echt een aanrader als je met een minimaal budget en korte tijd tijd je website een boost wilt geven!

Saskia Drenth, Coach

Vragen en antwoorden

Is een template website wat voor mij?

Een template website is zeer geschikt voor ondernemers die zich professioneel willen presenteren, maar niet de skills, ambitie of tijd hebben om zelf ‘from scratch’ een WordPress website te ontwerpen en te bouwen. Daarnaast is een template een mooie oplossing voor als je een professionele website wilt, maar niet het budget hebt om deze op maat te laten maken door een webdesigner.

Kan ik mijn eigen domein behouden?

Als je met je huidige domein verder wilt en er staat al een website op, dan kun je met je template website gewoon je huidige domein blijven voeren. Om jezelf wat tijd te geven om naast je huidige website een nieuwe te bouwen, kun je het beste een staging/testomgeving aanmaken, zodat je hierin kunt bouwen. Zodra je testomgeving gereed is, kun je deze overzetten naar de live omgeving.

Vind je deze stappen wat lastig? Dan heb ik hier samen met mijn hostingpartij hele mooie afspraken voor kunnen maken. Als je je website onderbrengt bij Hostingsquad, dan maken zij een stagingomgeving voor je aan. Als je wilt kun je hier zelfs al het door jou gekozen template op geïnstalleerd krijgen. Als je je testomgeving gereed hebt, dan zetten zij hem over naar je live domein. Verdere informatie vind je in de online academie.

Moet ik zelf hosting regelen?

Ja, je registreert zelf je domeinnaam en je regelt zelf je hosting. Ik leg je uit waar je je domein kunt registreren en welk hostingpakket je kunt kiezen, zodat je hier een goede keuze in kunt maken.

Hoe kan ik met het template werken als ik al een site heb?

Heb je al een website maar zie je op tegen het opzetten en overzetten van je nieuwe website? Op hostingniveau? Dan kan hostingpartij Hostingsquad je daar heel goed bij helpen. Als je bij Hostingsquad een hostingpakket bestelt, kun je vervolgens een verhuizing aanvragen voor je huidige website. Je website blijft dan hetzelfde, maar je hostingpartij verandert.

Zet bij de verhuizing in het opmerkingenveld dat je een lege of een kloon van je huidige staging omgeving (testomgeving) wilt hebben. Op deze stagingomgeving kun jij je nieuwe website inrichten volgens de stappen uit de online academie. Heb je je website af? Dan kun je Hostingsquad vragen om alles van je testomgeving over te zetten naar je website. Je hoeft het alleen maar te vragen en zij regelen het voor je.

Let op, ik heb met Hostingsquad een hele mooie afspraak kunnen maken. Dit is echt een prachtige service voor mijn klanten, waar ik waanzinnig enthousiast over ben. Het gaat over de installatie van mijn webdesign templates op jouw eigen staging of live website. De installatie van jouw nieuwe template kun je helemaal aan Hostingsquad overlaten. Hierdoor kun jij de installatie volledig overslaan en direct overgaan op het inrichten van je nieuwe website. Heb je hier interesse in? Volg dan de instructies uit de eerste alinea en stap over naar Hostingsquad. Of als je helemaal van nul start, bestel dan hier je domein en hostingpakket. Laat mij vervolgens per email,  weten met welk design je wilt werken (Kir Royal, Cherry Whispers of Cerise Suprise) en of je de installatie van je nieuwe design op je live of op je staging(test) website wilt hebben.

Ik ben niet zo technisch. Is een DIY template dan wel wat voor mij?

Let op, ik ben geen bakker, maar ik kan echt een hele lekkere appeltaart op tafel zetten. Met de juiste ingrediënten en het volgen van de omschreven receptuur kan ik dat. Dat geldt ook voor het template.

Ten eerste moet je weten dat je gaat werken met één van de meest gebruikersvriendelijke thema’s (Divi), waardoor je zonder code of programmeren je site kunt aanpassen.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat ik een online academie heb gemaakt met allemaal korte ‘snackable’ uitleg video’s. Geen videolint van een uur of meerdere uren, maar echt per onderwerp een korte video van een paar minuten. Zo blijf je beter bij de les, raak je niet snel afgeleid en kun je echt specifiek voor dat onderwerp de uitleg bekijken.

Als je echt huivert bij de gedachte om het zelf te moeten doen, dan past een andere variant wellicht beter bij je. Een template die ik voor je inricht of een compleet eigen maatwerk website.

Kan ik je mailen als ik er zelf niet uitkom?

Ik heb er alle vertrouwen in dat de uitleg in de online academie zeer uitgebreid, gestructureerd en helder is uiteengezet. Mocht blijken dat dit niet zo is, dan kun je me hier altijd over benaderen. Het is wel belangrijk dat je eerst alle stappen vanuit de academie zelf gezet hebt. Als je naar aanleiding van de uitleg er niet uitkomt of als er uitleg ontbreekt dan help ik je en scherp ik waar nodig ook de uitleg in mijn academie aan.

Begrijp wel dat het prijskaartje voor template webdesign zodanig laag is dat er geen uitgebreide support bij komt kijken. Voor €497 krijg je immers een complete website inclusief lifetime licentie op Divi ter waarde van €250. Wil je meer ontzorgd worden? Kijk dan bij de maatwerk trajecten.

Moet ik al direct een template uitkiezen?

Nee, je kunt nu al instappen en de keuze voor je template nog even uitstellen. In de online academie volg je eerst stap voor stap de uitleg. Als het moment daar is om met de installatie van je template aan de slag te gaan, laat je mij weten met welk template je wilt werken en dan krijg je hier toegang toe.

Hoe werkt het met fotografie?

Ik raad iedere ondernemer aan om een professionele fotoshoot te doen. Deze foto’s kun je naast je website ook in je overige marketinguitingen gebruiken. Denk aan je socials, werkboeken, presentaties, noem maar op. Heb je interesse in een fotoshoot? Kijk dan op de website van Daniëlle van Dongen. Je kunt haar ook rechtstreeks mailen via . Veel van mijn klanten gingen je voor, zie haar waanzinnige portfolio en ontdek wat een fotoshoot voor jouw bizz kan betekenen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn site live heb staan?

Dit hangt er helemaal van af hoeveel tijd jij hiervoor beschikbaar hebt om het in te richten. Het is een DIY, Do It Yourself, aanbod waar je zelf wat stappen voor te zetten hebt. Ik leg alles super easy uit in korte films zodat je echt met een paar minuten tijd steeds weer een stap zet. Naast installatie moet je ook rekening houden met de tijd die je nodig hebt om je teksten in te vullen en je foto’s te vervangen.

Paula Terpstra Website template introvert