Home » Projecten » Karlien Mabesoone

Website Karlien Mabesoone

Portfolio Website Karlien Mabesoone Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Design

Styling en Fotografie Daniëlle van Dongen

Karlien zorgt er als Stylist & Personal Shopper voor dat jij er stralend en zelfverzekerd uitziet. Haar eerste herinneringen aan sprankelende outfits gaan terug naar haar jeugd. Sindsdien loopt haar passie en affiniteit met mode als een rode draad door haar leven. Ik heb Karlien leren kennen als een kleurrijke prachtige vrouw. Zij schittert niet alleen als een paradijsvogel, zij ís een paradijsvogel. Door goed op haar in te tunen, en samen te werken met Daniëlle van Dongen (fotografie) en Maud van den Broek (branding) kon ik een website voor Karlien Mabesoone realiseren die haar als een jas paste.

Welkom ‘side effect’ was dat ik mijn blik op styling verruimde! Kijk ook eens verder dan jouw kledingkast groot is en doe jezelf ‘Personal Shopping’ cadeau. Check de site van Karlien Mabesoone en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

karlienmabesoone.nl

Een impressie

Nieuwe homepage website Karlien Mabesoone
Referenties pagina website Karlien Mabesoone
Vanessa Van Weele

‘Paula verdiepte zich in mij en ik kan je vertellen, dat is nog een hele uitdaging.’

Paula heeft me meegenomen in de wereld van webdesign. Gestart met haar cursus starterskit en Master Your Website, voor mij een aanrader om het gevoel te krijgen wat er allemaal bij komt kijken.

Had werkelijk geen idee en goede vrienden wilden mij wel helpen met het maken van mijn website. En toch voelde ik direct aan dat ik bij Paula goed zat. Een warme persoonlijkheid die heel erg goed luisterde.

We zijn op deze reis een jaar onderweg geweest, eerst voorzichtig en ik had zelf alle tijd nodig om mijn ideeën langzaam te laten rijpen. Paula gaf mij ook die ruimte en op het moment dat ik haar de website liet bouwen, begon het pas echt door te werken met mij. Mijn drive wat ik voor ogen had, kreeg een boost en alles ging in beweging. We hadden elkaar alleen maar via Zoom ontmoet en fijne telefoongesprekken.

Paula verdiepte zich in mij en ik kan je vertellen, dat is nog een hele uitdaging. Een intensief proces waarin we open naar elkaar konden zijn. Vooral het moment dat ik wist dat ze me begreep en dat ik durfde aan te geven dat ik toch een ander soort “look” wilde creëren.

En toen begon de stroomversnelling doordat ik zelf specifieker werd in wat ik wilde zeggen in mijn verhaal. Mijn website dat mijn huis zou worden. Mijn anker. Waar mijn klanten zich in herkennen en dat het vertrouwd voelt om mij te benaderen. Paula is naast een warmtevolle persoonlijkheid ook zo’n vakvrouw met de juiste skills, to the point, maar stond ook open voor reflectie.

Toen de fotoshoot van Danielle erbij kwam, kwam het proces echt op stoom en als bonus kwam daar Maud bij voor de grafisch vormgeving. We hadden nu alle ingrediënten om mijn website te bouwen. Het is sprankelend, kleurrijk en heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Door het geduld van Paula, haar luisterend oor en haar verdieping in jou loopt ze mee in jouw proces en naast “the feel good” nam ze me ook mee in de technisch kant van de website wereld.

Paula Webdesign is voor mij de architect van mijn website, mijn anker. Een reis om nooit meer te vergeten. Paula heeft mijn uitstraling ontdekt. En kijk nu naar het resultaat: ik ben hier zielsgelukkig mee.

Karlien Mabesoone

Stylist & Personal Shopper