Home » Projecten » Mind Decoration

Website Mind Decoration

Portfolio Website Marieke Keyer Mind Decoration Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Design

Copywriting

Styling & Fotografie by Daniëlle van Dongen

Marieke Keyer, een prachtvrouw. What you see is what you get, ze draait er niet omheen. Het werd een warme samenwerking, waarbij haar nieuwe bedrijf Mind Decoration stap voor stap online een gezicht kreeg.

Beginnend bij Marieke zelf, want samen met Daniëlle van Dongen stond haar Personal Branding Fotoshoot gepland. In de natuur. Want daar is ze graag. Met een stevige achtergrond in de zorg en een nieuwsgierige blik richting de mens, met al haar lagen van gedachtes, gevoelens en emoties, kreeg coaching steeds meer haar interesse. En zo ontstond Mind Decoration, gericht op persoonlijke coaching.

Als Mindsetcoach leeft en teacht Marieke volgens het motto ‘Leef vanuit jezelf. Alleen jij kan je leven mooier maken.’.

minddecoration.nl

Een impressie

Website Mind Decoration Marieke Keyer Project Paula Terpstra Webdesign
Website Mind Decoration Marieke Keyer Project Paula Terpstra Webdesign (1)
Marieke_Keyer-Mind Decoration Testimonial Review Paula Terpstra

‘Door haar stappenplan en onze gesprekken kreeg mijn website steeds meer vorm’

Paula denkt mee en tijdens de gesprekken die we hadden, kreeg de inhoud van mijn website steeds meer vorm. De opbouw van de site werd zorgvuldig afgestemd op mijn doelgroep. Daarbij had Paula steeds voor ogen met welk doel ik mijn doelgroep wil bereiken.
De samenwerking met Paula heb ik als zeer prettig ervaren. Door haar stappenplan ‘Enrich Your Website’ en de persoonlijke begeleiding krijg je een website die uniek is. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van knoppen met links op de verschillende pagina’s zodat je bezoeker je gehele website kan overzien. Dit had ik zelf nooit kunnen bedenken. Een klantenservice op maat met een mooi eindproduct.

Marieke Keyer

Mindset Coach