Website KAS

Portfolio project KAS Paula Terpstra Webdesign groot

Re-design

Hoe fijn is het om je gasten, cursisten of medewerkers te verwelkomen in een sfeervolle ontmoetingslocatie? Een ruimte waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Waar volop licht, sfeer en ruimte is. Ellen staat voor hoge kwaliteit en een ongedwongen sfeer.

Ze wist precies wat ze wilde met haar nieuwe website. Een rustige lichte site, die dezelfde fijne vibe uitstraalt als haar vergaderlocatie. Tijdens de kennismaking wist ik al precies wat ze bedoelde. De precieze sfeer die ze nastreefde, had ik nog niet eerder opgeleverd. En dat is nou juist het leuke, want iedere site die ik maak is uniek. Op maat gemaakt, passend bij de ondernemer. In mijn hoofd was ik al bij de lancering. 

kasenco.nl

Have a look

Impressie KAS en co Paula Terpstra Webdesign homepage
Impressie KAS en co Paula Terpstra Webdesign page 2
Paula Terpstra Webdesign Testimonial KAS Vergaderlocatie Ellen Bunnik

‘Een gevoel van vertrouwen’

‘Echt een goede en efficiënte insteek!’

De dienstverlening van Paula vond ik top omdat:

  • In het voortraject (via Master Your Website) je als klant gestimuleerd wordt om een goed beeld te creëren van de wensen rondom de website. Dit voorkomt in een later traject keuzestress en frustratie. Echt een goede en efficiënte insteek!
  • Paula geeft een gevoel van vertrouwen. Paula is eerlijk, komt altijd haar afspraken na en denkt actief en creatief mee. Zij biedt ‘dat extra schepje er bovenop’!
  • Paula kan zich bijzonder goed inleven in de wensen van de klant en weet dit concreet om te zetten in sfeer, tekst en beeld.

Paula heeft een prachtige website voor KAS gemaakt! Het was erg fijn samenwerken. Top!

Ellen Bunnik

Eigenaar KAS