Jan de Waard

Rijschoolhouder

Met al meer dan 30 jaar ervaring en een hoog slagingspercentage heeft autorijschool Jan de Waard een ijzersterk imago weten op te bouwen in de regio. Kwaliteit, daar staat hij voor en dat weten zijn klanten ook. Dat wil hij niet alleen door laten klinken in zijn rijlessen en service, maar ook in zijn website. Het werd tijd voor een nieuwe website.

Ik kijk ontzettend leuk terug op onze samenwerking. Samen met Jan en zijn vrouw hebben we de wensen en eisen ten aanzien van de nieuwe website besproken. Nadat dit in kaart was gebracht, kreeg ik veel vrijheid en ruimte om tot een ontwerp te komen. Ook de teksten nam ik uit handen. Nadat de homepage enthousiast werd ontvangen, maakte ik werk van de andere pagina’s. Het is een ontzettend stoere, frisse en duidelijke site geworden waar Jan en Alette graag naar verwijzen.

Check de site, voor de nieuwe looks.

autorijschooljandewaard.nl 

Testimonial Paula Terpstra Websitecoaching Autorijschool Jan de Waard

Paula snapt heel snel wat je wilt, maar ook wat je niet wilt! Geen urenlange gesprekken. Ze gaat gewoon aan de gang en je ziet wel wat er uit komt. Ben erg blij met het resultaat een strakke en hippe site 🙂 Precies wat ik voor ogen had.

Zeer prettige en ook gezellige samenwerking. Zoekt alles goed voor je uit en je hebt er zelf weinig omkijken naar. Super!

Ga zo door Paula en het komt goed met jou!!

Jan de Waard

Rijschoolhouder

Testimonial Autorijschool Jan de Waard Mobile 3 low res
Testimonial Autorijschool Jan de Waard Mobile 2 low res
Testimonial Autorijschool Jan de Waard Mobile 1 low res