Home » Projecten » GASTOU

Website Gastouderbureau GASTOU

Portfolio project Melleni Design Paula Terpstra Webdesign

Design

Tekst

Styling & Fotografie by Daniëlle van Dongen

Gastouderbureau GASTOU kent een historie die alweer 30 jaar terug gaat. Ze begon ooit als Harlekijn, ging vervolgens samen onder de vertrouwde ‘vinnen’ van DOL FIJN en mag zichzelf sinds kort GASTOU noemen. Met een stijgende vraag naar gastouders, werd het tijd voor een eigen website. Een plek waar ouders terecht kunnen en waar ze de juiste informatie aangereikt krijgen. Maar dat niet alleen. Ook om de juiste vibes mee te geven van het gastouderschap. En dan precies het gevoel dat GASTOU wil uitdragen. Gewoon zoals thuis. 

Hier zijn we in geslaagd. Wouter Anbeek van Ontwerp van Wouter nam de rebranding voor zijn rekening. Daniëlle van Dongen maakte zowel binnen als buiten foto’s bij twee gastouders (en dat terwijl we op 31 maart verrast werden met flinke sneeuwbuien). En vervolgens mocht ik met de nieuwe website aan de slag, waarbij ik de tekst en het design voor mijn rekening nam. De lancering van de nieuwe naam en website werd feestelijk onthuld tijdens een ‘kraamfeest’ samen met honderd gastouders. Enthousiaste reacties alom!

gastou.nl

Een impressie

Impressie Melleni Design Paula Terpstra Webdesign homepage
Impressie Melleni Design Paula Terpstra Webdesign Interieurontwerp
Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Website Testimonial

‘Haar teksten zijn vernieuwend en sprankelend’

Paula is enthousiast ons team “ingedoken”. Tijdens een meeting heeft ze ons overladen met vragen. Vervolgens is ze zich met een frisse blik gaan verdiepen in gastouderopvang. Het eerste concept heeft ons al blij verrast. Haar teksten zijn vernieuwend en sprankelend en passen bij onze doelgroep.

Ook de fotoshoot op locatie met Danielle van Dongen heeft verrassend goed uitgepakt. Mooie foto’s die, samen met de teksten, precies laten zien waar gastouderopvang voor staat.

Bedankt Paula, voor de plezierige en gezellige samenwerking en voor onze geweldige site!

Tineke Klomp

Bemiddelingsmedewerker GASTOU