Home » Projecten » Marlies Mansveld

Website Marlies Mansveld

Portfolio project Marlies Mansveld Coaching Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

website

Design

Tijdens een event raakten Marlies en ik aan de praat. Marlies vertelde dat ze een coachingspraktijk ging starten. We hadden direct een klik en van hieruit ontstond onze samenwerking. Marlies had al ervaring met het maken van een website, maar wilde graag een professionele uitstraling. Trots deel ik haar website Marlies Mansveld Coaching en review.

Update: Marlies maakt een bijzondere ondernemersreis door en heeft inmiddels de keuze gemaakt om haar coachingpraktijk te sluiten om zich volledig op haar quiltbedrijf te focussen. Super knap besluit van Marlies dat ze de knoop heeft doorgehakt. Ik wens haar dan ook heel veel plezier met de voortzetting van haar ondernemersreis en -droom. 

‘Ik had steeds het gevoel dat ze echt begreep wat ik wilde en dat ze het heel belangrijk vond om echt een website te maken waar ik blij van werd.’

Wauw, de website die Paula voor me heeft gemaakt is echt supermooi geworden.

Ik heb voorheen zelf een website gemaakt in WordPress, maar het lukte me maar niet om een mooie professionele uitstraling te krijgen. Paula snapte goed wat ik wilde en heeft het heel mooi voor mij omgezet in een prachtige website met die professionele uitstraling die ik zo graag wilde. 

De communicatie verliep heel prettig. Vooraf kon ik precies aangeven wat ik wilde. En als ik ergens over twijfelde kon ik daar goed over sparren met Paula. Ik had steeds het gevoel dat ze echt begreep wat ik wilde en dat ze het heel belangrijk vond om echt een website te maken waar ik blij van werd.

Haar kennis en ervaring met marketing wist ze daarbij haarfijn in te zetten, zodat de site niet alleen mooi, maar ook effectief is geworden. Dankjewel voor deze prachtige site, Paula!

Marlies Mansveld

Coach