Home » Projecten » Bouwzorg Fryslân

Website Bouwzorg Fryslân

Website Bouwzorg Fryslân Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Design

Copywriting

Styling & Fotografie by Daniëlle van Dongen

Na een geslaagd webdesign project voor mijnhuismijnverbouwing.nl mocht ik voor Helena Spits ook aan de slag met de website van Bouwzorg Fryslân. Zodra je op de site komt spat de vrouwelijke energie van het scherm! En dat is precies waar Bouwzorg Fryslân voor staat. Helena streeft naar meer balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie bij bouwprojecten.

Ik gun elk bouwbedrijf een team zoals die van Helena, want hoe fijn is het als de bouwbegeleiding en bewonerscommunicatie uit handen genomen wordt door professionals. We konden de hele website op afstand maken en voor de oplevering reed ik naar Leeuwarden. Het laat zich raden dat we er met elkaar een drankje op gedronken hebben. Cheers.

bouwzorgfryslan.nl

Een impressie

Website Bouwzorg Fryslân Project Paula Terpstra Webdesign
Website Bouwzorg Fryslân Project Paula Terpstra Webdesign (1)
Bouwzorg Frylan Jelly Miedema Paula Terpstra Webdesign

‘Je voelt je gehoord en gezien’

Meewerken aan het ontstaan van een vernieuwde website is een bijzonder traject. De manier waarop Paula dat creëert is fantastisch.

Paula is creatief, denkt out of the box en heeft veel gevoel voor look and feel. En dat bereikt ze door oprechte interesse in jou als persoon en in je bedrijf, je voelt je gehoord en gezien. En dat vertaalt Paula in haar creatie in de website.

De voortgang kun je gemakkelijk volgen door samen te werken in het Trello bord. Zo weet je precies waar je staat tijdens het proces en wat er nog op de planning staat.

Paula is altijd goed bereikbaar. Ze stuurt zelfs filmpjes, waar ze je in uitlegt hoe je problemen op kunt lossen. Echt superhandig, kun je ermee aan de slag als het jou uitkomt!

Samenwerken met Paula is een feestje. En het resultaat van je website? Die mag er meer dan zijn!

Jelly Miedema

Bouwbegeleider Bouwzorg Frylân