Home » Projecten » Gewoon Susanne

Website Gewoon Susanne

Portfolio project Melleni Design Paula Terpstra Webdesign

Design

Ebook

Styling & Fotografie by Daniëlle van Dongen

Ze is piepjong en vierde eind juni 2022 haar 25-jarig jubileum als ondernemer. Hoe dan? Door op zeer jonge leeftijd haar eigen kinderdagverblijf te beginnen. En daar was ze ook nog eens heel erg goed in, want ze won twee jaar op rij de Award voor het Beste Kinderdagverblijf van Noord Brabant. En toen opeens kwam daar na 23 jaar het aanbod om haar bedrijf te verkopen. Een keuze die haar niet licht viel. Dit was haar wereld, haar veilige en vertrouwde omgeving. En toch deed ze het. Omdat ze wist dat er een mooi nieuw hoofdstuk op haar te wachten stond.

Dat nieuwe hoofdstuk had alles te maken met de vele vragen die ze door de jaren heen van ondernemende moeders had gekregen. ‘Susanne, hoe doe jij dat toch? Ondernemen én voor je gezin zorgen.’ Hierin lag het antwoord van haar nieuwe missie; ondernemende moeders helpen als het gaat om ondernemen, opvoeden en persoonlijke ontwikkeling. En om die switch te maken, kreeg ook haar website een complete make-over. Bij het maken van de website heb ik ook dit keer weer dankbaar gebruik gemaakt van de fantastische foto’s van Daniëlle van Dongen.

gewoonsusanne.com

Een impressie

Autorijschool Jan de Waard Paula Terpstra Website Testimonial

‘Paula hoort wat je tussen de regels door zegt en vertaalt dat naar jouw website’

Super fijne samenwerking met Paula mogen ervaren. Aan de hand van een uitgebreid werkboek met vragen ontstond overzicht in alle ideeën. Daardoor staat er nu een nieuwe website die past bij de groei die ik én mijn onderneming hebben doorgemaakt.

Paula is deskundig, professioneel, toegankelijk en denkt met je mee. De zoom calls met Paula waren dan ook praktisch en verhelderend. De laatste sprint van de website bouwen naar lanceren was waarin Paula mij actief heeft betrokken en daarin voelde het echt als een mega fijne teamwork.

Super dankbaar voor het mooie resultaat dankzij het deskundige oog van Paula én haar scherp luisterend oor wat weet te horen wat je tussen de regels door zegt én dat vertaald zij naar jouw website. Mooier kan gewoon niet.

Dankjewel lieve Paula.

Susanne Akkermans

Eigenaar Gewoon Susanne