Home » Projecten » Nieuwetijds Business

Website Nieuwetijds Business

Design

Copywriting

Styling & Fotografie by Daniëlle van Dongen

Als ondernemer weet je één ding zeker en dat is dat ondernemen samen gaat met groei. En dat kan zo nu en dan frictie geven. Het ene moment gaat het goed en het andere moment zit het tegen. Daar waar het niet goed gaat, daar kan je grootste groei zitten. Karin Weening van Nieuwetijds Business helpt ondernemers weer te handelen vanuit hun hart in plaats van alleen hun hoofd. Zodat de gekozen oplossingen duurzaam bijdragen aan het weer laten stromen van hun ondernemingen. 

En een Nieuwetijds Business vroeg natuurlijk ook om een Nieuwetijds Website. Ook dit proces mocht letterlijk stromen, waardoor de fotoshoot op een unieke locatie plaatsvond. Een zwembad. Passend bij de business. Passend bij de branding. Passend bij Karin.

www.nieuwetijdsbusiness.nl

Een impressie

Website Nieuwetijds Business Karin Weening Project Paula Terpstra Webdesign
Website Nieuwetijds Business Karin Weening Project Paula Terpstra Webdesign (1)
Karin Weening van Nieuwetijds Business profielfoto portfolio page Paula Terpstra

‘Betrokken, liefdevol, inhoudelijk sterk en daar waar bij mij de stress er in vloog was zij in control’

Een website vormgeven en een eigen look & feel dat mijn vibe en expertise overbrengt is best een klus. Zelf kan ik daar vrij ongestructureerd in zijn dus ik zocht een inhoudelijk sterk iemand. Ik houd ervan om met toppers samen te werken. Met Paula Terpstra was de samenwerking niet alleen top, maar ook echt een feestje! Betrokken, liefdevol, inhoudelijk sterk en daar waar bij mij de stress er in vloog was zij in control. Haar gestructureerde en overzichtelijke manier van werken, maakt alles behapbaar en leuk! In een dergelijk persoonlijk proces is haar begeleiding enorm waardevol.

Ze gaat door tot het resultaat er staat. Ook volgens haar hoge standaard. Dat waardeer ik enorm aan Paula. She is “all in the game” om samen de eindstreep te bereiken en het feestje vieren! Ik ben helemaal enthousiast geworden om mij ook echt mijn website verder eigen te maken, zodat klanten blij worden van wat zij te zien en lezen krijgen.

Heb je een website nodig of toe aan een redesign? Ik zou niet langer hoeven nadenken! Paula is one of a kind!

Karin Weening

Eigenaar Nieuwetijds Business