Home » Projecten » Daniëlle van Dongen 2.0

Website Daniëlle van Dongen 2.0

Website Daniëlle van Dongen 2.0 Paula Terpstra Webdesign 1800x1000 project

Design

Copywriting

Styling & Fotografie by Daniëlle van Dongen

Daniëlle en ik werken al vele jaren samen om onze klanten op hun mooist te laten schitteren op hun website. De reis die onze klanten afleggen, die leggen we zelf ook af. En dat maakt dat ook wij continu bezig zijn met het aanpassen en upgraden van onze websites. Totdat je voelt dat je echt toe bent aan een make over. Nieuwe foto’s, look & feel, kleuren en teksten. En in die fase was Daniëlle beland.

Wat een eer dat ik, drie jaar nadat ik haar eerste website had gemaakt, nu ook haar volgende website mocht maken. Haar 2.0 versie. Daniëlle liet me weten welke sfeer ze voor ogen had en ik ging aan de slag. Het resultaat mag er meer dan zijn. Een prachtig voorbeeld van hoe wij ook met onze klanten werken: in volle co-creatie.

daniellevandongen.nl

Een impressie

Homepage Daniëlle van Dongen 2.0 Project Paula Terpstra Webdesign
Aanbod Daniëlle van Dongen 2.0 Project Paula Terpstra Webdesign
Danielle van Dongen fotograaf en stylist voor vrouwelijke ondernemers

‘Zo HAPPY met mijn nieuwe website die weer helemaal klopt met wie ik ben en waar ik nu sta!’

Zoals mijn klanten een reis maken in hun business maak ik die zelf natuurlijk ook. Je bent continue in ontwikkeling en verandering. Afgelopen 3 jaar ben ik zowel persoonlijk als in mijn business mogen groeien. Deze groei naar nog meer professionaliteit mocht vertaald worden naar een nieuwe look & feel die nu bij mij en mijn bedrijf past.

Personal Branding hoor je eens in de zoveel tijd te herijken en dit was het moment voor mij.
Practice what you preach! Dus was het tijd voor nieuwe Branding, een nieuwe Personal Brand shoot èn een nieuwe website met vernieuwd aanbod.

Paula heeft al een prachtige eerste webdesign voor mij neergezet dus zij kreeg mijn volledige vertrouwen voor versie 2.0. Zoals wij samen met onze klanten samenwerken doen wij dat ook met elkaar. 

Ik had heel duidelijk voor ogen wat ik graag wilde en Paula heeft dat heel goed weten te vertalen. Ze is heel duidelijk, gestructureerd en begeleidt je van A tot Z. Ik hou van high standards, ik bedoel daarmee dat alle puntjes op de i mogen, dus ga door totdat het totaal helemaal klopt. Gelukkig is Paula precies zo!

Paula is van alle markten thuis en helpt je waar je het zelf even niet meer weet bijvoorbeeld qua teksten en structuur. Je krijgt zelfs persoonlijke filmpjes gestuurd hoe je bepaalde dingen kan regelen in WordPress voor later. Plus ze zorgt ervoor dat je website op alle devices er top uitziet en met de beste snelheid werken!

Wil je dé website van je dromen en de beste begeleiding? Kies voor Paula, een no-brainer!

Nogmaals dankjewel Paula voor mijn prachtige website!

Superblij!

Daniëlle van Dongen

Personal Branding | Fotografie & Styling