Home » Projecten » Maaslandart

Website Maaslandart

Portfolio project Maaslandart Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Design

Jan Joost Maasland heeft zijn werken al verschillende keren live aan het publiek laten zien. Nu werd het tijd om zijn schilderijen ook online een podium te geven. Zijn werk heeft een duidelijke signatuur en is gelijk ook heel divers. Om het bezoek aan zijn website zo duidelijk mogelijk te laten verlopen hebben we zijn werken onderverdeeld in verschillende rubrieken. Dat resulteerde in een pagina voor portretten, landschappen, bloesem en vrij werk. En om belangstellenden zo breed mogelijk te informeren, voegden we er ook een pagina nieuws en exposities aan toe. Voor nog meer eigenheid plaatsten we citaten van de kunstenaar en gaven we elke pagina een unieke achtergrond mee door hier een zelfgeschilderd werk te tonen. Een site om trots op te zijn. Complimenten Jan Joost.

maaslandart.nl

Een impressie

Impressie Maaslandart Paula Terpstra Webdesign Homepage (1)
Impressie Maaslandart Paula Terpstra Webdesign Portretten (1)

‘Paula nam het voortouw in haar kracht van creativiteit en passie’

Om tot het gewenste eindresultaat te komen, was de enthousiaste pro-actieve houding super fijn. Daarnaast nam Paula het voortouw in haar kracht van creativiteit en passie.

De website weerspiegelt het beeld wat ik voor ogen had. Paula heeft met mij meegedacht en ingeleefd hierdoor was er sprake van synergie of ook wel 1 plus 1 is 3.

Door de professionele en prettige omgang lukt het Paula met alle partijen te komen tot het gewenste resultaat. Hierin is ze onvermoeibaar en vasthoudend. Met een grote mate van inhoudelijke en creatieve knowhow. De samenwerking was erg aangenaam en reden voor een ieder die stappen wil zetten in het verwezenlijken van zijn of haar doelen.

Jan Joost Maasland

Kunstschilder