Home » Projecten » Claudia Vesters

Website Claudia Vesters

Portfolio project Claudia Vesters Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Re-design

Tekst

Styling & Fotoshoot door Daniëlle van Dongen

Claudia weet precies hoe het voelt om niet meer lekker in je vel te zitten. Om een leven te leiden waarin alles voor elkaar is, behalve als je in de spiegel kijkt. Eten speelde een hoofdrol in haar leven. Door bewuste keuzes te maken, viel ze 39 kilo af en is ze nu gezonder en energieker dan ooit tevoren. Ze helpt vrouwen om net als haar, zonder diëten, een blijvend gezond en slank leven te leiden waar ze altijd van hebben gedroomd.

Happy als ze is, ontdekte ze toch ook een knagend gevoel bij zichzelf. En dit had alles met haar website te maken. Dit matchte niet meer bij wie ze is en wat ze wil uitstralen. Het roer ging om. En hoe! Ze besloot dat het anders moest. Ik mocht haar helpen met haar online transformatie en bouwde de nieuwe website voor Claudia Vesters. Toen ze deze beslissing had genomen, ging alles in een stroomversnelling.

Een impressie

Impressie Claudia Vesters Paula Terpstra Webdesign Homepage
Impressie Claudia Vesters Paula Terpstra Webdesign Vrouw in Balans Coaching
Danielle van Dongen Testimonial Claudia Vesters square

‘Ik wist wat ik wilde, Paula luisterde, voelde, zag, vroeg door en creëerde het. Een unieke waardevolle gave.’

‘Laat mij je website bouwen’ een zin met impact die Paula zo waardevol invulling geeft. Paula is een echte ‘pro’, ze verstaat haar vak als geen ander. Een uitspraak die recht uit mijn hart komt, omdat de samenwerking met Paula mij de website heeft gebracht waarin alles is samengebracht zoals ik het voor ogen zag.

Ik wist wat ik wilde, Paula luisterde, voelde, zag, vroeg door en creëerde het. Een unieke waardevolle gave.

Claudia Vesters

Voeding | Brein | Hormoon Expert