Home » Projecten » Annemarie van Gaal

Website Annemarie van Gaal

Portfolio Website Annemarie van Gaal Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Re-design

Annemarie van Gaal is een ondernemer in hart en nieren. En dit begon allemaal met een droom: verhuizen naar de big city. Bij Annemarie blijft het niet bij dromen, ze ging. En niet veel later verruilde ze de hoofdstad voor het buitenland. Ze kwam er met een missie en dit groeide uit tot een ongekend succes. Niemand kon meer onder haar ondernemersskills uit toen haar mediabedrijf uitgroeide tot de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland.

Eenmaal terug in Nederland startte ze diverse bedrijven in de media, retail- en vastgoedsector en werd ze investeerder. Daarnaast vervult Annemarie nog vele rollen zoals commissaris, bestuurslid, adviseur, spreker en auteur. Ze schreef bestsellers als Succes, Exit, Financiële Workout en Gevonden geld. Ook schreef ze ondernemersboeken waaronder Ambitie en Winst. Haar kijk op geldzaken en/of ondernemerschap deelt ze graag bij televisieprogramma’s en talkshows als Dragon’s Den, Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Crisis in de Tent, Op1, Goedemorgen Nederland en Jinek. 

Het afgelopen jaar had ze er een missie bij en dat was het vernieuwen van haar website. Met een heldere visie gingen we aan de slag en het resultaat is een site die haar op het lijf geschreven is. Classy.

annemarievangaal.nl

Een impressie

Nieuwe homepage website Annemarie van Gaal
Lezingen pagina website Annemarie van Gaal

”Dare to Shine’ En dat doe ik zeker met mijn nieuwe website!’

Paula gebruikt de tagline ‘dare to shine’, en dat doe ik zeker met mijn nieuwe website! Heel blij mee!

Annemarie van Gaal

Financieel expert, investeerder, spreker, auteur en tv-persoonlijkheid