Home » Projecten » Anneke Oliehoek

Website Anneke Oliehoek

Portfolio project Anneke Oliehoek Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Design

Tekst

Styling & Fotografie door Daniëlle van Dongen

Anneke wilde graag van start met haar business als coach. Toen haar vriendin een website via mij lanceerde ging het nog meer kriebelen. Dit was wat ze ook wilde. Het werd een hele ondernemersreis en tijdens de bouw van de site werd nog duidelijker welke stappen Anneke had te zetten. Stap voor stap ontwikkelde zich een prachtige website en na de live Do It Yourself training maakte Anneke zelf nog verschillende pagina’s aan. Toen alles stond, opende ze de deuren van haar nieuwe site. Niet alleen viel de website van Anneke Oliehoek erg in de smaak, maar kreeg ze ook teruggekoppeld dat dit ‘echt Anneke’ is.

annekeoliehoek.nl

Een impressie

Impressie Anneke Oliehoek Paula Terpstra Webdesign Homepage
Impressie Anneke Oliehoek Paula Terpstra Webdesign Natuurlijk Leiderschap (1)
Paula Terpstra Websitecoaching Anneke Oliehoek Testimonial

‘Ze heeft mijn persoonlijkheid, stijl en inhoud, kunnen vangen en omgezet in de sfeer die mijn website uitstraalt’

Nieuwsgierig en vol enthousiasme maakte ik een afspraak met Paula om te starten met het maken van mijn website. Wat is dit een avontuurlijk traject geworden!

Tijdens dit traject kwam ik erachter dat ik wel heel veel ideeën had over mijn toekomstige bedrijf maar hoe die concreet, verwoord moesten worden en ook nog eens goed over moesten komen bij mijn lezers, dat was veel lastiger dan ik dacht. Dit maakte voor mij dat mijn uitstel gedrag om de hoek kwam kijken. Maar gelukkig deed ik dit samen met Paula! Zij had mij al “gewaarschuwd” dat ze zetjes kon geven en daar was ik op dat moment heel blij mee. Ik kreeg steeds subtiel een duwtje in de juiste richting zodat ik weer verder kon met het uitwerken van mijn content voor de website.

Zodra ik mijn teksten, foto’s en ideeën weer opgestuurd had, stond het binnen no-time professioneel met geweldige subtitels op mijn webpagina’s en konden we samen genieten van dit resultaat. Het is prettig om met Paula te werken omdat ze je genoeg ruimte geeft om je eigen ontwikkeltraject door te lopen, maar ze laat het niet ontsporen. Ze houdt op de achtergrond de voortgang in de gaten en wanneer nodig stapt ze in en heeft creatieve en goede inhoudelijke oplossingen.

Maar waar ze vooral in geslaagd is, is om MIJ neer te zetten.

Ze heeft mijn persoonlijkheid, stijl en inhoud, kunnen vangen en omgezet in de sfeer die mijn website nu uitstraalt. Dit was even een zoektocht maar ze stopte niet totdat dit gelukt was. Het resultaat is een website waar ik zelf elke dag even met veel trots, plezier en verwondering doorheen “wandel”. Dank je wel Paula, voor de samenwerking, support, duwtjes en deze wonderschone website.

Anneke Oliehoek

Coach