Home » Popup

Website Mijn huis Mijn verbouwing

Portfolio Website Helena Spits Mijn huis Mijn verbouwing Paula Terpstra Webdesign 1800x1000

Design

Copywriting

Ebook

Styling & Fotografie by Daniëlle van Dongen

Enige tijd geleden vertrouwde Helena mij haar plan toe. Helena is eigenaar van Bouwzorg Fryslân en had al langere tijd het idee om een nieuw concept te lanceren. Een concept waarbij ze particulieren en bouwprofessionals wilde helpen met hun verbouwingen. En zo ontstond naast Bouwzorg Fryslan BV ook Mijn huis Mijn verbouwing. En daar had ze een site voor nodig. En die mocht ik maken.

Een geweldige samenwerking volgde. En ik ben haar letterlijk gevolgd tot aan het moment dat afgelopen maand haar ‘BouwJourna(a)l’ op de ‘Eigen Huis’ beurs in Utrecht live ging. Proficiat. Samen hebben we de WebRoute afgelegd, met Daniëlle heb je de FotoRoute afgelegd en nu volle focus op de BouwRoute!

mijnhuismijnverbouwing.nl

Een impressie

Website Homepage Helena Spits Mijn huis mijn verbouwing Project Paula Terpstra Webdesign
Website Blog Helena Spits Mijn huis mijn verbouwing Project Paula Terpstra Webdesign
Helena Spits portret testimonial paula terpstra webdesign mijn huis mijn verbouwing

‘Er ontstond een soort magische energie en dat zie je in het resultaat!’

Al jaren liep ik met het idee voor het BouwJouna(a)l rond. Voor mijn andere bedrijf werkte ik met verschillende webbouwers, maar eigenlijk beviel dat nooit echt goed. Het moest een website zijn die werkt en die past bij mijn ideeën over online marketing. Dus benaderde ik Paula. Ik zag dat zij ook de website voor Annemarie van Gaal en Simone Levie maakte. Grote namen in de on- en offlinewereld. Ik vond de websites prachtig en ze werkten ook nog! Ik besloot, dat wil ik ook!

Ik belde Paula en we hadden meteen een klik. Zij inspireerde mij om een journal te gaan tekenen in plaats van schrijven en zij kreeg van mij alle vrijheid om mijn website te maken. Danielle van Dongen maakte de foto’s voor op de site. Er ontstond een soort magische energie en dat zie je in het resultaat! Ik vind mijn website geweldig! Het ziet er super professioneel uit.

Wat het samenwerken zo prettig maakt is te veel om op te noemen.

  • Paula maakt gebruik van een goed template in WordPress voor een online business.
  • Ze heeft een geweldig gevoel voor wat ik mooi vind.
  • Ze implementeert wijzigingen als een razende raket. Je hoeft nooit lang te wachten.
  • Paula is goed bereikbaar, maar geeft ook grenzen aan. Dat is handig als je een creatieve ondernemer bent.
  • Ik vind haar samenwerking met Danielle magisch!
  • Het werkboek dat je van tevoren invult als briefing voor de website is ook een handige tool om zelf weer eens aan je bedrijf te werken.
  • Paula is een superenergiek mens en dat is belangrijk om ook een energieke website te krijgen.
  • Ze is mega betrokken bij mijn bedrijf en dienstverlening. Dat heb ik nooit zo ervaren bij andere bureaus.
  • Ze is handig en snel met het bouwen van websites. Ik vroeg haar ook te helpen met een online academie in een ander programma. Ze had daar nog nooit mee gewerkt, maar dook erin en is nu ook expert daarin.
  • Oh ja, haar manier van schrijven past bij mijn manier van communiceren. Dat is superhandig want als ik even vastzit, dan schrijft zij de tekst en hoef ik hem alleen te finetunen.

Kort gezegd, een website maken samen met Paula was voor mij een feestje! Het is precies wat ik wilde, eigenlijk is het resultaat boven verwachting. De reacties zijn ook overweldigend, niet geheel onbelangrijk!

Helena Spits

Eigenaar Bouwzorg Frylân en Mijn huis Mijn verbouwing