#12 Wanneer heb je een saaie website?

22 jun 2020

Oh mhèn, wat een saaie website is dit… Gauw wegwezen voordat ik echt in slaap val. We hoeven echt niet direct in het brein van onze doelgroep te duiken om te bedenken of een website al of niet saai is. Kijk gewoon naar je eigen gedrag. Wanneer voel jij een klik op een website? Wat maakt dat jij een site snel verlaat? Wat is voor jou een reden om niet verder te kijken dan de homepage?

Goed, en durf nu eens eerlijk naar jouw eigen website te  kijken. Wat denk je zelf? Lekker bezig of toch een tikkeltje (web)saaaaaaiii(te)? 

1. Word jij nog steeds Happy de Peppie van je website?
2. Matchen jouw teksten en foto’s nog met je huidige aanbod en doelgroep of niche?
3. Moet jouw bezoeker zich door lange lappen tekst worstelen?
4. Wat spreekt je het meest aan van je website? En waarom?
5. Wat maakt jouw website onderscheidend van anderen?
6. Komen er nog aanvraagformulieren vanuit je website binnen?
7. Dateert je ‘nieuwste’ blogpost van …een jaartje geleden?
8. Wat zeggen de cijfers als het gaat om je bouncherate?
9. Krijg je nog complimenten voor je website?

Dit is geen checklist. Zie dit maar als een ‘wake up call’ (wel zo toepasselijk nu we het toch over ‘slaapverwekkende sites’ hebben :-)). How about you? Lekker bezig of zie jij kansen om de aandacht van je bezoekers nog beter vast te houden?

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer