#16 Kan het beter? Vraag het je klant

10 nov 2020

Paula Terpstra Websitecoaching Webdesign vraag het je klant

‘Waar loop jij tegenaan met je website? Wat is je probleem? Waar zou je meer hulp bij wensen?’ Deze vragen stelde ik onlangs in de MPOP Team groep van Simone Levie waar ik regelmatig een expert call geef.

Iedere keer stort ik me op een nieuw onderwerp en duiken we in het dashboard van WordPress om aan de slag te gaan.

Van de installatie van het Divi Thema tot het uploaden van plugins. Niet direct iets waar je iemand ’s nachts voor kan wakker maken, I know. Maar wel belangrijk! Ook pakte ik de opmaak van pagina´s mee, het menu, blogtemplate, het werken met foto’s, etc.

‘What’s next?’ bedacht ik me onlangs. En toen hoorde ik het ‘stemmetje van Simone’ waarin ze me, tijdens één van haar trainingen, zei dat je dit aan je klant moet vragen. Hoe logisch is het? Maar wat vergeten we dit vaak! En weet je wat? De reacties stroomden massaal binnen!

Wat bleek? Er werd géén één technische vraag gesteld. De meesten wilden weten hoe ze een pakkende homepage konden maken.

Ik ben ervan overtuigd dat jij, net als ik, goed weet wat er speelt. En dat je met je aanbod zeer close bent bij de behoefte van jouw klant. Maar wil je het echt weten? Wil je weten of het beter kan? Of je nog beter kunt aansluiten op hun behoeften en of je Level Up kan? Vraag het dan.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer