#16 Kan het beter? Vraag het je klant

10 nov 2020

Paula Terpstra Websitecoaching Webdesign vraag het je klant

‘Waar loop jij tegenaan met je website? Wat is je probleem? Waar zou je meer hulp bij wensen?’ Deze vragen stelde ik onlangs in de MPOP Team groep van Simone Levie waar ik regelmatig een expert call geef.

Iedere keer stort ik me op een nieuw onderwerp en duiken we in het dashboard van WordPress om aan de slag te gaan.

Van de installatie van het Divi Thema tot het uploaden van plugins. Niet direct iets waar je iemand ’s nachts voor kan wakker maken, I know. Maar wel belangrijk! Ook pakte ik de opmaak van pagina´s mee, het menu, blogtemplate, het werken met foto’s, etc.

‘What’s next?’ bedacht ik me onlangs. En toen hoorde ik het ‘stemmetje van Simone’ waarin ze me, tijdens één van haar trainingen, zei dat je dit aan je klant moet vragen. Hoe logisch is het? Maar wat vergeten we dit vaak! En weet je wat? De reacties stroomden massaal binnen!

Wat bleek? Er werd géén één technische vraag gesteld. De meesten wilden weten hoe ze een pakkende homepage konden maken.

Ik ben ervan overtuigd dat jij, net als ik, goed weet wat er speelt. En dat je met je aanbod zeer close bent bij de behoefte van jouw klant. Maar wil je het echt weten? Wil je weten of het beter kan? Of je nog beter kunt aansluiten op hun behoeften en of je Level Up kan? Vraag het dan.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik maak vrouwelijke websites voor ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf. Ik vind dat iedere ondernemer, groot of klein, een goede website verdient. Daarom wil ik het adres zijn waar kleine ondernemers terecht kunnen.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Ik maak mijn websites in WordPress en ik werk met het fijne en veelzijdige thema Divi. Naast websites bouw ik ook online academies in Poppyz voor klanten van Simone Levie. Ook geef ik maandelijks expert coach calls in de MPOP Team Community waar ik mijn kennis over Divi en websites deel.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

#15 ‘In het echt ben je veel warmer’

#15 ‘In het echt ben je veel warmer’

‘In het echt ben je veel warmer.’ Dit is wat ze zei nadat ze mijn foto’s op mijn website bekeek en me inmiddels wat beter had leren kennen....

#14 Doe maar een leuke website

#14 Doe maar een leuke website

De bouw van een website kun je vergelijken met de bouw van je droomhuis. Althans, als je kijkt naar het proces ervan. In gedachten kun jij...

Gratis

Start vandaag nog met de gratis Starterskit voor jouw nieuwe site!

Contact

Paula Terpstra Websitecoaching in Barneveld

Bellen? 

Mail mij om een belafspraak te plannen:

KvK 69 55 25 25
BTW NL002058014B97

Connect