Home » Nieuws » ‘We doen dit samen’ week met Simone Levie

‘We doen dit samen’ week met Simone Levie

17 juni 2020

Paula Terpstra webinar Simone Levie We doen dit samen

Vandaag is de laatste dag van de ‘we doen dit samen’ week van Simone Levie. Wat een bijzondere week! En zo trots dat ik daar deel van mag uitmaken. Inmiddels zit mijn webinar erop. En om daar een succes van te maken, was ik afgelopen week fully focused en heb ik geoefend, geoefend, geoefend en nog eens geoefend. Ik geef immers niet dagelijks een webinar voor een groep van meer dan 1.000 mensen. Sterker nog, het was mijn allereerste keer! Maar ik kon op de support van mijn team én kijkers rekenen. De wereld van online business kent zoveel expertises en dit gaven we mee tijdens de ‘we doen dit samen week’ van Simone Levie.

Het motto van Simone is #StartBeforeYouAreReady, dus ik had net als de rest van het team volmondig ja gezegd toen ze haar idee voor de #wedoenditsamen week voorlegde. En dat heb ik geweten! En weet je wat? Het voelt goed, als dit niet op mijn pad was gekomen, was het er nog lang niet van gekomen. Mijn leercurve schoot omhoog en wat waren de kijkers blij met alle tips!

Alle teamleden hebben hun kennis gedeeld in de besloten Facebook groep en daarin bevindt zich nu een schat aan informatie. De Facebookgroep is nog een hele maand geopend en alle films kunnen teruggekeken worden. Ben je nieuwsgierig en kun jij wel wat tips gebruiken om je online business te bouwen? De onderwerpen die je kan verwachten zijn:

 • Simone Levie – Strategie
 • Agnes Grobbe – Super Succesvol Verkopen
 • Kim Minten – Planning en Focus
 • Katelijne Vermeulen – Mindset & Persoonlijke ontwikkeling
 • Corianne Vogelaar – Webteksten die werken
 • Ivo Konsten – Video’s met impact
 • Naomi Beusink – Bouw supersterke funnels
 • Esmée van Loon – Creëer prachtige content met Canva
 • Niels Bakker – Facebook Ads
 • Paula Terpstra – Website maken met Divi
 • Esther Bennett – WordPress website updaten
 • Annemiek Dogan – Content
Paula Terpstra Team Simone Levie Webdesign We Doen DIt samen Wedoenditsamen
Afbeelding. Team Simone Levie

Simone Levie is een visionair

Sinds het voorjaar van 2020 maak ik deel uit van het team van Simone. Nadat ik de website van Simone Levie naar de finish bracht, sloot ik mij aan bij het fantastische team van experts. Met veel plezier werk ik aan haar website, salespages, online trainingen en geef ik coach calls. Ook komen we regelmatig bij elkaar, in real live of via de zoom, om met elkaar te brainstormen hoe we de klanten van Levie Company nog beter kunnen bedienen. Simone schakelt ontzettend snel en brengt in up tempo online programma’s in de wereld waar op dat moment grote behoefte aan is. Ze is een visionair voor wie ik ontzettend graag werk en van wie ik ook nog eens ontzettend veel leer. Leer Simone ook kennen en ontdek wat ze voor jou kan betekenen.

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites op maat met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs, sprekers, auteurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Nu voor €97!

14 daagse Master Your Website phone_Paula Terpstra Webdesign mini mockup