Terug naar blog

Vacature voor stagiair mediavormgeving

2 februari 2021

Ben of ken jij een derde- of vierdejaars student MBO mediavormgeving die op zoek is naar een stage? Bij een klein en groeiend bedrijf? Lees dan verder. Ik heb één vacature voor stagiaire mediavormgeving openstaan. We zouden zomaar een match kunnen zijn.

Word jij mijn stagiair mediavormgeving?

Wil jij werken bij een kleine onderneming waar jij echt het verschil kunt maken? En waar je samen met de eigenaar je plannen en designs doorspreekt? Houd je van korte lijnen? En wil je bijdragen aan de groei van het nu nog kleine webdesign bedrijf?

Eén leerplaats voor mediavormgeving

Ben je nieuwsgierig naar online business in de praktijk? Bij een ondernemer die vol ambitie zit en die prachtige websites maakt voor zelfstandig ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf? Lees dan verder. Ik heb één leerplaats voor mediavormgeving en die zou zo maar eens voor jou kunnen zijn.

De perfecte stageplek voor jou

Heb jij kennis van WordPress en Woocommerce en kijk je ernaar uit om je handen uit de mouwen te steken? Houd je ervan om mooie websites te maken en voel je je als een vis in het water als het om creëren gaat? Kijk je ernaar uit om je kennis in de praktijk te brengen en klanten blij te maken met jouw creaties? Dan heb ik de perfecte stageplek voor jou.

Wat ik je te bieden heb

Ik bied je een stage die vol zit met gave en concrete opdrachten. Ik bied je een rustige werkplek, veel vrijheid en je kunt op een betrokken stagebegeleiding rekenen. En je hoeft geen sollicitatiebrief te schrijven. Als mijn bedrijf je aanspreekt mail je me je cv en houden we een call. Is er na de call van beide kanten nog steeds interesse in een samenwerking? Dan vraag ik je om een concrete pilotopdracht uit te werken, die past bij je stage, om te kijken of wij een match voor elkaar zijn.

Interesse in de vacature stagiair mediavormgeving?

Ik ben een SBB Erkend Leerbedrijf en ik kijk uit naar je reactie. Stuur mij een email onder vermelding van vacature stagiair mediavormgeving.