Terug naar blog

Maak kennis met mijn nieuwe stagiaire

10 februari 2021

Maak kennis met mijn nieuwe stagiaire marketing en communicatie, Quinty! De vacature was nog maar net uitgezet en Quinty stuurde me een super persoonlijke sollicitatie. Ik was direct om. Ik vroeg Quinty om zichzelf voor te stellen. En dat deed ze.

Een super persoonlijke sollicitatie

Toen ik begin dit jaar het plan had om stagiaires te begeleiden meldde ik me aan bij het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Zo werd ik een Erkend Leerbedrijf. Op 2 februari opende ik de vacature en deze werd binnen no time opgepikt door Quinty. In eerste instantie door haar begeleider en zij tipte haar over mijn vacature, het leek haar immers wel wat voor Quinty. En daarna kreeg ik een super persoonlijke sollicitatie van Quinty. Ze vertelde me waarom ze zo graag voor en met mij wilde werken en wat haar zo aansprak aan mijn bedrijf. Ik wist direct, met haar wil ik samenwerken.

Mijn nieuwe stagiaire stelt zich voor

Hi, Mijn naam is Quinty van Brummelen en ik ben negentien jaar oud. Vanaf 8 februari ben ik officieel de nieuwe stagiaire van Paula Terpstra Websitecoaching! Echt super leuk!

Momenteel volg ik de opleiding marketing en communicatie op het ROC Midden Nederland. Ik vind dit een super leuke opleiding omdat het erg creatief, breed en divers is. Ik kan mezelf beschrijven als erg sociaal, communicatief en creatief, daarom dus de perfecte fit! Deze kwaliteiten kan ik ook goed bij Paula inzetten en ik verwacht dat ik me bij haar verder goed kan ontwikkelen. Naast mijn studie en werk vind ik het leuk om met vriendinnen iets te doen of om met mijn familie tijd te spenderen.

Ik ga ongeveer 10 weken stage lopen bij Paula. In deze tijd hoop ik alles wat ik in de theorie heb geleerd in de praktijk te kunnen uitvoeren en daardoor klaargestoomd te worden voor het beroep. Ik denk zelf dat ik een hele leuke tijd tegemoet ga bij Paula en ze me veel kan bij brengen! Ik heb er in ieder geval super veel zin in en we gaan er een leuke tijd van maken!