#22 Vacature voor stagiair mediavormgeving

2 feb 2021

Ben of ken jij een derde- of vierdejaars student MBO mediavormgeving die op zoek is naar een stage? Bij een klein en groeiend bedrijf? Lees dan verder. We zouden zomaar een match kunnen zijn.

Zin in een gave stage?

Wil jij werken bij een kleine onderneming waar jij echt het verschil kunt maken? En waar je samen met de eigenaar je plannen en designs doorspreekt? Houd je van korte lijnen? En wil je bijdragen aan de groei van het nu nog kleine webdesign bedrijf?

Ben je nieuwsgierig naar online business in de praktijk? Bij een ondernemer die vol ambitie zit en die prachtige vrouwelijke websites maakt voor kleine zelfstandig ondernemers die willen shinen met hun unieke bedrijf? Lees dan verder. Ik heb één leerplaats voor mediavormgeving en die zou zo maar eens voor jou kunnen zijn.

Heb jij kennis van WordPress en Woocommerce en kijk je ernaar uit om je handen uit de mouwen te steken? Houd je ervan om mooie websites te maken en voel je je als een vis in het water als het om creëren gaat? Kijk je ernaar uit om je kennis in de praktijk te brengen en klanten blij te maken met jouw creaties? Dan heb ik de perfecte stageplek voor jou.
 

sbb-beeldmerk
Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant. Door je ware ik te laten zien, trek jij leads aan die bij je passen en waar je graag mee wilt werken. Begrijp jij waar je bezoeker naar op zoek is? Snap jij zijn of haar probleem, behoefte en verlangen? En weet jij jezelf zo te presenteren dat er online een connectie ontstaat met jouw ideale klant? Een klik die ervoor zorgt dat hij of zij de vervolgstap zet? Een stap dichter naar jou?

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Sneak Peak 14 daagse Master Your Website phone_iphone12promaxgold_portrait 542x1024

Pak dit nog even mee

#32 VIP-Dag vooraankondiging

#32 VIP-Dag vooraankondiging

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet...

Lees meer