Home » Website » Ebook tips voor een Pakkende Homepage

Ebook tips voor een Pakkende Homepage

12 februari 2021

Mock up 11 tips voor een pakkende homepage 20 pagina's dik

Het zat er al een tijdje aan te komen. Wanneer, dat was nog niet helemaal duidelijk, maar dat het een pareltje zou worden, dat wist ik al wel. Vandaag is het zover, mijn gratis e-book ’11 tips voor een Pakkende Homepage’ doet zijn entree. Een must read van 20 pagina’s dik!

Should I stay or should I go? That’s the question.

Jouw homepage speelt een cruciale rol in de website journey van jouw bezoeker. In een split second weet iemand of je site de moeite waard is of niet. ‘Should I stay or should I go?’, dat is waar het om draait. Dit is het domein van de automatische piloot. Hier wordt geen grondige analyse op losgelaten. Nee, pats boem, blijven of weggaan, that’s the question.

Hoe pak jij de aandacht op je homepage?

Maak je een goede start? Dan scrollt je bezoeker verder, maar dan ben je er nog niet. Wat wil je bezoeker dan zien of lezen? Hoe pak jij de aandacht? Hoe maak jij connectie? Slaag jij hierin, dan voelt iemand zich meer en meer tot jou en je aanbod aangetrokken. De stap naar een volgende actie komt dichterbij. Naar een telefoontje, een aanvraag, het lezen van jouw blogs, een connectie op Insta, een inschrijving voor jouw nieuwsbrief en uiteindelijk naar een samenwerking.

Afbeelding. Ebook met super waardevolle tips voor een pakkende homepage


Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites op maat met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs, sprekers, auteurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Nu voor €97!

14 daagse Master Your Website phone_Paula Terpstra Webdesign mini mockup