Terug naar blog

Ebook tips voor een Pakkende Homepage

12 februari 2021

Het zat er al een tijdje aan te komen. Wanneer, dat was nog niet helemaal duidelijk, maar dat het een pareltje zou worden, dat wist ik al wel. Vandaag is het zover, mijn gratis e-book ’11 tips voor een Pakkende Homepage’ doet zijn entree. Een must read van 20 pagina’s dik!

Should I stay or should I go? That’s the question.

Jouw homepage speelt een cruciale rol in de website journey van jouw bezoeker. In een split second weet iemand of je site de moeite waard is of niet. ‘Should I stay or should I go?’, dat is waar het om draait. Dit is het domein van de automatische piloot. Hier wordt geen grondige analyse op losgelaten. Nee, pats boem, blijven of weggaan, that’s the question.

Hoe pak jij de aandacht op je homepage?

Maak je een goede start? Dan scrollt je bezoeker verder, maar dan ben je er nog niet. Wat wil je bezoeker dan zien of lezen? Hoe pak jij de aandacht? Hoe maak jij connectie? Slaag jij hierin, dan voelt iemand zich meer en meer tot jou en je aanbod aangetrokken. De stap naar een volgende actie komt dichterbij. Naar een telefoontje, een aanvraag, het lezen van jouw blogs, een connectie op Insta, een inschrijving voor jouw nieuwsbrief en uiteindelijk naar een samenwerking.

Afbeelding. Ebook met super waardevolle tips voor een pakkende homepage