Terug naar blog

Mijn nieuwe programma Master Your Website

20 januari 2021

Yes, it’s my Birthday! My Business Birthday. Want vandaag vier ik mijn eerste ondernemersjaar! Ik had je al een Sneak Peek gegeven op de socials, maar vandaag is het tijd voor de onthulling. Ik vier mijn 1-jarig-jubileum met de lancering van mijn nieuwe programma ’14 daagse Master Your Website’. Maak ook de beste start met je nieuwe site en start vandaag nog! Vanaf nu kun jij je verdiepen in alle stappen die nodig zijn om van jouw website een succes te maken.

Starten met je nieuwe website

Wil jij een nieuwe website, of wil je je bestaande site vernieuwen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? En ben je er ook nog niet helemaal uit of je een webdesigner inschakelt of niet? Met mijn nieuwe programma heb ik alle stappen dag voor dag voor je uitgewerkt.

Ik loods je door de voorbereiding van je (ver)nieuw(d)e site

Ik weet hoe blanco je erin kunt staan en hoe zoekende je als ondernemer kunt zijn om je website vorm te geven. Daarom ben ik er om je erdoorheen te loodsen. Hoe fijn zou het zijn als iemand je uitlegt wat nodig is? Tips waardoor je direct ijzersterk van start gaat en de beste keuzes maakt? Dat je van ‘door de bomen het bos niet zien’, juist in de flow van het creëren komt?

In mijn nieuwe programma ontdek je

 • Waar je je domeinnaam kunt vastleggen en welk hostingpakket je nodig hebt.
 • Waarom je nu echt aan de bak moet met je website.
 • Hoe je intunet op het verlangen van je ideale klant.
 • Wat jou onderscheidt van je concurrent.
 • Wat ervoor zorgt dat je in de flow van het schrijven komt.
 • Hoe je een ijzersterke ‘over mij’ pagina schrijft.
 • Hoe je een fantastische look & feel realiseert.
 • Wat je nodig hebt voor een pakkende homepage.
 • Hoe je van je fotoshoot een succes maakt.
 • Hoe je een Google Analytics account aanmaakt.
 • Wat een gratis weggever is.
 • Hoe jij een gratis weggever maakt.
 • Welk email programma je nodig hebt.
 • Waar je een gratis privacyverklaring kunt opstellen.
 • Waarom het slim is om te gaan bloggen.
 • Welke blogonderwerpen favoriet zijn bij je bezoeker.
 • Welke must haves er allemaal op de checklist van je nieuwe website staan.

Waar is Master Your Website verkrijgbaar?

Mijn ‘14-daagse Master Your Website’ is vanaf nu beschikbaar via mijn website. Ga maar ‘Website voorbereiden‘ en laat vandaag de dag zijn waarop je gaat doorpakken met je bedrijf!