Terug naar blog

Jouw website. Dit is waar het goud ligt.

12 januari 2021

Denk je aan een website dan denk je al gauw aan webdesign. Met de nadruk op design. Wat mensen echter vaak vergeten is dat er een belangrijke fase aan het design voorafgaat en dat is de inhoud. Als webdesigner mag je er gerust van uitgaan dat ik design op en top belangrijk vind, maar de inhoud mag wat mij betreft veel meer aandacht krijgen. Een stevige voorbereiding zorgt ervoor dat je website nog beter is. En je website is waar het goud ligt. Hier kun je connecten met je bezoeker. Hier moet het gebeuren. Verlies je de aandacht van je bezoeker dan ben je hem of haar kwijt.

Van struggle naar oplossing

Ik zag mijn klanten struggelen met de vraag wat moet ik allemaal regelen voor de site. Wat heb je nodig en wanneer? En hoe kom ik eraan? Daarop ontwikkelde ik het programma ‘Master Your Website’. Een 14-daagse voor de beste start van je website.

Maak jouw website nog beter met de volgende tips

 • Wat is een goede domeinnaam?
 • Welke hosting heb ik nodig?
 • Waar kan ik dat bestellen?
 • Wat moet ik op de homepage zetten?
 • Hoe schrijf ik goede teksten?
 • Wat voor foto’s zet ik op mijn site?
 • Waar let ik op met het maken van de foto’s?
 • Hoe geef ik mijn site mijn persoonlijkheid mee?
 • Wat is een weggever?
 • Een hoe maak je die?
 • Hoe maak ik een Google Analytics account aan?
 • enzovoorts, enzovoorts, …

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn klanten hadden behoefte aan duidelijkheid, structuur en tips. Je ontvangt er ook een super waardevol e-book bij vol met praktische opdrachten. Heb je ook behoefte aan duidelijkheid en wil je niet overal je informatie vandaan halen? Van Youtube, Google, weggevers en challenges? Wil je gewoon direct toegang tot het stappenplan? En wil je de beste tips waarmee je tijd en geld bespaart? Ga dan naar de pagina ‘Website voorbereiding‘ en maak de beste start met je nieuwe website. Dit programma is voor iedereen die voor het eerst een site gaat of laat maken of zijn of haar site wil vernieuwen. De 14-daagse is tegen een zeer gunstig tarief te verkrijgen en als je na het volgen van dit programma je site laat bouwen door mij, dan krijg je de investering van je online programma van mij terug.