14 daagse Master Your Website phone_Paula Terpstra Webdesign

Online programma Master Your Website

Als je business iets nodig heeft, dan is het wel een nieuwe of vernieuwde website. Er is alleen één probleem, want je weet niet waar je moet beginnen. Je weet ook niet goed wat je allemaal nodig hebt en daardoor ga je uitstellen. Voor je het weet ben je maanden of jaren verder. En dat kost je serieus klanten. Kijk je rond, dan lijkt het alsof iedereen dit varkentje al heeft gewassen. Je kapper, concurrent en ook je beste vriendin shinen al online. Jij wilt ook serieus aan de slag met je website, want je weet dat je bedrijf dit nodig heeft. Jij hebt dit nodig. Zonder dat je er erg in hebt, maakt al het vergelijken je stilletjes aan steeds kleiner. Daarom is het tijd voor actie! Start vandaag nog met de 14-daagse Master Your Website en neem de touwtjes terug in handen.

De beste voorbereiding

Waar de aandacht vaak massaal uitgaat naar techniek en looks, zag ik mijn klanten juist struggelen met de voorbereiding. Welke hosting heb ik nodig? Wat moet ik op de homepage zetten? Hoe schrijf ik goede teksten? Wat voor foto’s zet ik op mijn site en waar let ik op met het maken van de foto’s? Hoe geef ik mijn site mijn persoonlijkheid mee? Wat is een weggever? Hoe maak je die? Hoe maak ik een Google Analytics account aan? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Klanten hadden behoefte aan duidelijkheid, structuur en tips.

Werk aan je fundament

Je wilt niet dat jouw struggle doorklinkt op je website, waardoor je foto’s amateuristisch ogen, je teksten niet aanslaan, je menu onlogisch is, je aanbod onduidelijk is of dat belangrijke gegevens of call to actions ontbreken. We staren ons vaak zo blind op de looks van onze nieuwe site, dat we het fundament vergeten. En dat terwijl er zoveel winst valt te behalen als je aandacht schenkt aan de inhoud. Master Your Website, want daar liggen je kansen.

Paula Terpstra Websitecoaching Stoer

Maak de beste (her)start

Wil jij een nieuwe website, of wil je je bestaande site vernieuwen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? En ben je er ook nog niet helemaal uit of je een webdesigner inschakelt of niet? Dan kun jij nu al beginnen met mijn online programma. Ik leg je stap voor stap uit wat je nodig hebt om de beste start met je website te maken.

Na twee weken voorbereiding heb jij alles wat je nodig hebt en kan jij jouw plannen voor een nieuwe website naar de volgende fase brengen. Omdat alle lessen direct vrijgegeven worden, kun jij de 14-daagse ook versneld doen. En omdat je een jaar lang toegang hebt, kun je er ook langer over doen dan de genoemde 14 dagen.

Je wilt

Favicon-paars-pijl-2

Jouw website voor je laten werken, zodat je offline tijd wint waardoor je de vrijgespeelde tijd aan de groei van je bedrijf kunt besteden

Favicon-paars-pijl-2

Alle te nemen stappen aangereikt krijgen. Je wilt niet urenlang webinars volgen, businessboeken doorspitten of weggevers uitpluizen

Favicon-paars-pijl-2

Een ondernemerswebsite die jouw persoonlijkheid uitstraalt

Favicon-paars-pijl-2

Je schouders eronder te zetten, maar wel de snelste route

Favicon-paars-pijl-2

Los gaan op je socials waarbij je in vertrouwen kunt verwijzen naar een ijzersterke website

Favicon-paars-pijl-2

Je website voorzien van slimme online marketing tools waardoor jij nog aantrekkelijker wordt voor bezoekers

Favicon-paars-pijl-2

Know how van een pro en grondig aan de slag, zodat je lange tijd vooruit kan

Favicon-paars-pijl-2

In no time online en daarom zo snel mogelijk starten met je voorbereiding

14 daagse Master Your Website phone_Paula Terpstra Webdesign
Paula Terpstra Websitecoaching Anneke Oliehoek Testimonial

Wat ziet het er goed uit!!!

“Ik ben net ingelogd in je 14 daagse master your website. Ben er even snel doorheen geklikt voordat ik het echt rustig ga bekijken maar WAT ZIET HET ER GOED UIT!!! Heel gedetailleerd, goede opbouw, overzichtelijk, aantrekkelijk, rustig, informatief. Zo…dat is alvast nadat ik er 5 minuten naar gekeken heb, ha ha ha. Echt goed zeg! Complimenten hoor.”

– Anneke

Paula Terpstra Websitecoaching STICC Jacqueline Kerstma

Het motiveert om aan de slag te gaan

“Het online programma Master Your Website geeft een compleet overzicht van waar je allemaal aan kunt denken bij het bouwen van je website. Het is zo opgezet dat het je ook echt motiveert om er mee aan de slag te gaan. De afwisseling tussen werkboek vullen, de lessen lezen en zo en nu dan wat verdieping middels een filmpje maakt dat het goed zelfstandig te volgen is. En je kunt het er altijd bij pakken om nogmaals een check te doen na verloop van tijd en opnieuw wat zaken aan te scherpen.”

– Jacqueline

Paula Terpstra Websitecoaching STICC Jacqueline Kerstma

Goed beschreven en het geeft rust

“Wat is het leuk om met jouw programma bezig te zijn. Goed beschreven en het geeft rust. Ik ben nu bezig in het eerste hoofdstuk. Echt blij mee.”

– Karlien

Paula Terpstra Webdesign Testimonial KAS Vergaderlocatie Ellen Bunnik

Het stimuleert om een goed beeld te creëren

“In het voortraject, via Master Your Website, word je als klant gestimuleerd om een goed beeld te creëren van de wensen rondom de website. Dit voorkomt in een later traject keuzestress en frustratie. Echt een goede en efficiënte insteek.”

– Ellen

Als je de vragen niet weet, kun je de antwoorden niet geven. Daarom stel ik de vragen. En die kun jij prima beantwoorden. Ook geef ik je tips mee. Tips waardoor jij je bezoekers kunt omzetten in klanten. Tips waardoor je geld kunt besparen en geld kunt verdienen.

Paula Terpstra Websitecoaching 767x991

Je ontdekt

Favicon-paars-pijl-2

Hoe je een domeinnaam en hosting regelt

Favicon-paars-pijl-2

Hoe je de verbinding maakt met je ideale klant

Favicon-paars-pijl-2

Wat jou onderscheidt van je concurrent

Favicon-paars-pijl-2

Hoe je in de flow van het schrijven komt

Favicon-paars-pijl-2

Wat je op de over mij pagina meegeeft

Favicon-paars-pijl-2

Hoe je een fantastische look en feel realiseert

Favicon-paars-pijl-2

Wat een homepage pakkend maakt

Favicon-paars-pijl-2

De geheimen van fotografie voor je website

Favicon-paars-pijl-2

Hoe je inzicht krijgt in je statistieken

Favicon-paars-pijl-2

Hoe je je mailinglist vergroot met een weggever

Favicon-paars-pijl-2

Welke gratis weggevers je kan maken

Favicon-paars-pijl-2

Met welke emailprogramma’s je kunt werken

Favicon-paars-pijl-2

Waar je gratis een privacyverklaring kan maken

Favicon-paars-pijl-2

Welke blogonderwerpen favoriet zijn bij je lezer

Favicon-paars-pijl-2

De checklist met alles wat je nodig hebt voor je site

Uitstellen kost je klanten

Alle drempels, blokkades en vragen die ik bij mijn klanten zag, gaven mij nog meer inzicht in wat er daadwerkelijk speelde. Omdat de drempels vaak zo hoog waren, werd het hele project ‘website’ aan de kant geschoven. Met andere woorden er gebeurde helemaal niks meer. En dat kost je serieus klanten! Stel je voor dat je net voor jezelf bent begonnen. Dan wil je dat toch van de daken roepen? Dan wil je toch laten zien wat je in huis hebt en naar je website verwijzen? Vanaf vandaag heb jij geen excuus meer, want ik ben er om je te helpen! Ik reik je op een presenteerblaadje alle benodigdheden voor je nieuwe website aan. Ik vertel je niet alleen wat er allemaal nodig is, maar ik geef je daar ook nog eens de beste tips bij.

Dit is wat ik je gun

De kennis en tips in dit programma stapelen zich op. Het programma is een opluchting voor iedereen die al zo lang voelt dat het beter kan, maar niet weet hoe. Eindelijk! Er wordt wel eens gezegd dat je niet moet ‘over deliveren’, dat je niet al je kennis moet weggeven. En toch heb ik het gedaan. Voor jou, omdat ik het je zo gun. En daarom bied ik dit programma, ter waarde van €297, nu aan voor slechts €97 excl. btw.

Je krijgt

Favicon-paars-pijl-2

Direct toegang na je aanmelding

Favicon-paars-pijl-2

Een jaar lang 24/7 toegang tot het online programma in de online academie, zodat jij deze in je eigen tempo kan volgen

Favicon-paars-pijl-2

14 modules met uitleg, video’s, e-books en opdrachten, die je helpen met de voorbereiding voor jouw nieuwe website

Favicon-paars-pijl-2

Stap voor stap uitleg, zonder in technische details te gaan

Favicon-paars-pijl-2

Tips waardoor je geld en tijd bespaart

Favicon-paars-pijl-2

Links naar mega waardevolle websites met super handige gratis tools, programma’s en content waar je serieus blij van wordt

Favicon-paars-pijl-2

Advies van een ervaren webdesigner gebaseerd op struggles en vragen uit de praktijk

Favicon-paars-pijl-2

Een werkboek vol praktische opdrachten, waardoor je ook echt stappen zet

Favicon-paars-pijl-2

Het volledige bedrag terug als korting op je website programma als je jouw website door mij laat maken