Terug naar blog

Schrijf je in voor Masterclass Brand Yourself

24 augustus 2022

Onze VIP-dag Webdesign en Fotografie is alweer bijna een jaar geleden en het sterrenstof die we met elkaar de wereld in brachten, hangt nog steeds in de lucht. Zo waanzinnig was het! Het is ook zo mooi om te zien welke zaadjes er destijds geplant waren en om nu te zien hoe die uitgegroeid zijn. Deze VIP dag heeft veel betekent en daarom gaan we nu een stap verder. Dit jaar organiseren Daniëlle van Dongen en ik een Masterclass ‘Brand Yourself’ exclusief voor jou! Zodat jij kristalhelder krijgt hoe je jezelf en je business kan laten zien.

Wij reizen dagelijks mee met onze klant in hun Personal Branding reis. Het is onze missie om jou als vrouwelijke ondernemer visueel te bekrachtigen. Precies hoe jij bent, waar je staat en waar je naartoe gaat met jouw energie en uitstraling.

Normaal doen we dat alleen 1 op 1 met onze klanten. Nu doen we dat in een exclusieve groep, een vertrouwde setting van maximaal 10 vrouwelijke ondernemers. Are you ready? Reis je met Daniëlle en mij mee?

De Masterclass Brand Yourself staat gepland voor dinsdag 11 oktober van 9.00 tot 17.00 uur op de prachtige locatie van KAS in Leusden, vlakbij Amersfoort.

Klik op deze link voor meer info en voor de Early Paradise Bird tickets!