Masterclass Brand Yourself

Feel the Vibes van onze VIP-dag Throwback 2021. Hoe waanzinnig was dat! Dit jaar gaan we naar een volgende stap. Een Masterclass ‘Brand Yourself’ exclusief voor jou! Wil jij kristalhelder krijgen hoe je jezelf en je business laat zien?

Wij reizen dagelijks mee met onze klant in hun Personal Branding reis. Het is onze missie om jou als vrouwelijke ondernemer visueel te bekrachtigen. Precies hoe jij bent, waar je staat en waar je naartoe gaat met jouw energie en uitstraling.

Normaal doen we dat alleen 1 op 1 met onze klanten. Nu doen we dat in een exclusieve groep, een vertrouwde setting van maximaal 10 vrouwelijke ondernemers. Are you ready? Reis je met Daniëlle en mij mee?

Webdesigner Paula Terpstra

Laat zien wie je werkelijk bent. Wees jezelf, want er zijn altijd mensen ‘out there’ die je daar zo om waarderen. Om jouw energie, openheid, eerlijkheid, kwetsbaarheid, brutaliteit, humor of wat ook! Paula gelooft in websites met ‘The Power To Connect’. En die connectie start altijd bij de ondernemer zelf. Want door je ware ik te laten zien als ondernemer, trek je klanten aan die bij jou passen.

In een tijd waarin het aantal zelfstandig ondernemers groeit en het gros van deze groep steeds vaker de spotlights opzoekt, wil je het verschil maken. En dat doe je vaak al door gewoon jezelf te zijn.

Het blijkt in de praktijk echter vaak nog verdraaid lastig om je persoonlijkheid in een website te vangen. Een vraag die regelmatig terugkomt is hoe vind je een goede balans tussen zakelijk en privé? Je wilt jezelf als professional neerzetten, maar je bent ook op zoek naar die persoonlijke connectie. Ontdek hoe je dat doet en geef ook jouw website eigenheid mee.

 

Paula Terpstra Websitecoaching Stoer
Danielle-vanDongen-37-web

Fotograaf & Stylist Daniëlle van Dongen

Het is Daniëlle haar missie om jou als ambitieuze vrouw te bekrachtigen met Fotografie en Styling. Het is haar expertise om jouw binnenkant naar buiten zichtbaar te maken. In een tijd waarin online ook voor je business niet meer weg te denken is, is het nog belangrijker om je business het echte gezicht en gevoel te geven van wie jij bent en wat jij doet. Als je daarin slaagt, trek je de ideale klant aan.

Ga eens na hoe vaak jij iedere dag, week, maand of jaar online zichtbaar bent. Je socials zijn key in je business. Je Posts, Stories, Reels en misschien wel je Ads maken dagelijks deel uit van jouw strategie. Jouw website mag hier natuurlijk niet aan ontbreken. Keer op keer maak jij jezelf zichtbaar. Dan wil je niets aan het toeval overlaten en dan wil je dat alles klopt. Met Personal Branding zet jij jezelf uniek en authentiek in de markt. Je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Dare to be you, Be-You-tiful!

Normaal delen we deze kennis 1:1 met onze webdesign en fotografie klanten.
Tijdens de Masterclass openen we onze creatieve breinen ook voor jou.

N

Live Masterclass Brand Yourself op dinsdag 11 oktober 2022

N

Op een luxe locatie met parking, bij KAS in Leusden (vlakbij Amersfoort)

N

Inloop vanaf 9.00 uur, gevolgd door een informatief en creatief programma van 9.30 tot 17.00 uur

N

Vertrouwde kleine setting met maximaal 10 vrouwelijke ondernemers

N

Masterclass plus praktijkvoorbeelden Personal Branding Webdesign en Fotografie

N

Great food, great vibes

N

Je keert huiswaarts met inzichten, inspiratie en tools to Brand Yourself

N

Grow your joyful network

Paula Terpstra Webdesign VIP Dag Website en Fotografie Daniëlle van Dongen 4-luik 4
Paula Terpstra Webdesign VIP Dag Website en Fotografie Daniëlle van Dongen 4-luik 2
Paula Terpstra Webdesign en Fotografie VIP Dag Danielle van Dongen 4-luik
Paula Terpstra Webdesign VIP Dag Website en Fotografie Daniëlle van Dongen 4-luik 3

Normaal staan we achter de camera of laptop.
Nu delen we onze kennis live, face to face en kun je vragen stellen voor jouw business.

Early Paradise Bird Tickets

Word je helemaal blij van de VIP-Dag vibes en wil jij je ticket voor de Masterclass Brand Yourself boeken? Boek dan nu nog je Early Paradise Bird Ticket voor het gunstige tarief van € 297 ex. btw, want binnenkort gaat de prijs naar € 347.

Het wordt weer een waanzinnige dag. Er is plek voor max. 10 vrouwelijke ondernemers voor deze exciting dag die 100% in het teken staat van Personal Branding. Hoe voer je die door in je website en fotografie? Oftewel, hoe vertaal jij jouw energie? Wil je verzekerd zijn van deelname? Schrijf je dan snel in, want vol = vol!

Tot gauw!

VIPDAG_Paula Terpstra Danielle van Dongen Tine

Veel van geleerd

Ik vond het heel erg inspirerend en bijzonder leuk om mee te maken. Jullie terugkoppeling naar onze sites was heel interessant, maar ook het deel fotografie. Ik heb er veel van geleerd en ook dat ik toch energie en inspiratie uit mijn bedrijf kan halen.

– Tine

VIPDAG_Paula Terpstra Danielle van Dongen Saskia

Zeer professionele dames

Leuke waardevolle dag en ik ga verder met de tips en tricks die ik van jullie gekregen heb. Ik vind jullie zeer professionele dames met veel kennis en ervaring. Ik heb geleerd hoe ik mezelf als brand beter kan neerzetten.

– Saskia

VIPDAG_Paula Terpstra Danielle van Dongen Renate

Nieuwe mensen ontmoeten

Het was een leuke en gezellige dag. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en om bezig te zijn met het onderwerp websites. Dat stond op mijn lijstje.

– Renate

Aandacht voor iedereen

De sfeer was heel open-minded en er was aandacht voor iedereen. De VIP-Dag was super verzorgd, echt meer dan gemiddeld! Het is een mooi programma.

– Karlien

Karlien Mabesoone shout out Vip Dag Paula Terpstra en Daniëlle van Dongen Shout out

Shout out!

Karlien Mabesoone
Stylist | Personal Shopper
@karlien_streepjevoor

‘Zoveel webdesigners, hippe bureaus en dan hoor je ook van vrienden: “dat kun je tegenwoordig makkelijk zelf”.

Toen ik Daniëlle van Dongen boekte voor een coaching/styling traject trof me haar enthousiasme over de samenwerking met Paula. Ze liet me de websites zien hoe styling, teksten en de Woman’s power vloeiend in elkaar overliepen.⁣

Ik had eerst geen idee hoe ik moest beginnen. Eerst tekst, foto’s, website, hoe start je je bedrijf? De Starterskit van Paula was een Eye opener, vooraf een heel warmtevolte intake over het leven en om elkaar beter te leren kennen.⁣

Paula noemde mij zelfs een paradijsvogel, vond ik grappig en treffend tegelijk. Dat iemand die je (nog) niet persoonlijk hebt ontmoet je zo goed kan beschrijven. Die oprechte warmte trof mij in deze snelle tijden en ze gaf me de ruimte om te ontdekken welke richting ik op wilde.

Ook van Paula begreep ik haar enthousiasme over Daniëlle dat ze goed de beelden kon vastleggen die je als vrouwelijk ondernemer voor ogen hebt. Ik dacht nog: “Ik ken via via van die echte modefotografen uit de jaren negentig, die ik eerst wilde benaderen”. De fotoshoot overtrof alle verwachtingen, het leek wel een reis van 5 dagen in 1 dag. Memorabel, Daniëlle kruipt in je huid, is warmtevol, ordelijk, brengt structuur en heeft oog voor schoonheid en detail. Wat in jou als vrouw zit, haalt ze gegarandeerd naar boven. En meer dan dat.⁣

Deze vakvrouwen of beter Powervrouwen zijn complementair en dit is MAGIC!

Ik zou ze graag samen op 1 dag willen boeken:⁣

Meer WARMTE & TOEWIJDING & VAKMANSCHAP & FUN ga je elders niet vinden. Gouden combi!!!

Boek je stoel en verwacht niet dat je op het gemakje onderuit kunt zitten: nee, dynamiek verzekerd: op het puntje van je stoel!