Terug naar blog

Stay tuned: VIP-Dag Website & Fotografie

20 juli 2021

Herken je dit? Je website. Waar je ooit zo blij mee was, en misschien ook wel heel trots, begint steeds meer te schuren. Hij is verouderd, niet compleet, klopt niet meer met wie je nu bent en ook je aanbod is niet meer actueel. Ja, sommige dingen kun je prima aanpassen, een wijziging in de tekst links en rechts, en misschien ook wel een nieuwe foto. Maar ja, dán nog gaat het hem niet worden. Dan nog ontbreekt er iets. Als jij jezelf hierin herkent, dan is de VIP dag Website en Fotografie precies iets voor jou. Binnenkort openen we de deuren. Stay Tuned, de vip dag gaat bijna van start!

Breng je website en fotografie next level

Je wilt je site en daarmee ook je business NEXT LEVEL brengen. Maar hoe dan? Omdat je hier eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt zijn en je site geen JOY geeft, parkeer je hem gauw weer naar de achtergrond. Maar hé, dat heb je nu al zo vaak gedaan. Zo komt je ergernis steeds meer naar de voorgrond en schuif je die niet meer opzij… En hij komt steeds weer terug:

 • Wanneer een prospect belangstelling toont in iets wat jij eigenlijk helemaal niet meer wilt aanbieden.
 • Bij een sale waarvan je eigenlijk vindt dat er nog een pilotprijskaartje aan hangt en je veel meer waarde biedt dan wat het oplevert.
 • Als je een aanvraag binnenkrijgt van iemand die way far van je ideale klant af zit.
 • Bij een fotoserie die al lang en breed zijn glans heeft verloren.
 • Bij een mailbox die in slaap lijkt gesukkeld omdat je haast geen aanvragen krijgt.

Waar je tot voor kort Mixed Feelings over je website had, is het nu overduidelijk dat het niet meer voor je werkt. En dat steekt nog meer op het moment dat je een site tegenkomt die wel die SPARKLES heeft. Die je wel bloedmooi vindt. Dat wil jij ook!

Het upgraden van je website en fotografie leeft onder veel ondernemers

Geloof ons (Daniëlle en mij), je bent de enige niet. Ondernemers zijn vaak al blij als ze hun website ´geregeld hebben´. De één heeft hem zelf gemaakt en als ze alleen al denken aan al die uren die ze erin gestopt hebben, dan verkrampen ze al bij het idee om hem los te laten. En de ander heeft hem laten maken en wil de investering van destijds niet graag ´over de balk gooien´.

Door deze tekort-gedachte kun je nooit in de overvloed terecht komen en presenteer je je op een manier die nu gewoon niet meer bij je past maar ook niet meer voor je werkt! Ga eens na hoeveel het je daadwerkelijk kost als jij klanten aantrekt die niet meer bij je passen. Die te veel energie kosten en te weinig geld opleveren. Allemaal omdat je website niet het niveau uitstraalt van wie je nu bent en wat je nú te bieden hebt.

 • Weet jij diep van binnen dat het tijd is om je website PRIO te maken?
 • Weet je het, maar VOEL je het ook ècht?
 • En wil je hier uitgerust na de zomervakantie mee BEGINNEN?
 • Maar kun je er zeker wat HULP bij gebruiken?

Geef je dan op voor de VIP-DAG Website en Fotografie!!

Deze VIP-DAG staat volledig in het teken van een LEVEL UP van je Website & Fotografie. Kennisoverdracht, creatiekracht en ontmoeting staan centraal. Omdat wij geloven dat ideeën het beste ontstaan in een vertrouwde en fijne omgeving hebben wij een unieke, lichte, maar vooral supermooie en bijzondere locatie uitgekozen om bij elkaar te komen.

 • Wil jij weten hoe je je website NEXT LEVEL kunt brengen?
 • Hoe je met je website KLANTEN kunt aantrekken waar je graag mee wilt werken?
 • Die je aanbod op WAARDE schatten?
 • En die hiertoe beter in staat zijn omdat je website dat ook UITSTRAALT?

Geef je dan nú op voor de VIP-DAG wachtlijst.

Stay tuned, de VIP dag gaat bijna van start

De inschrijving gaat bijna van start en er is plaats voor maximaal 8 vrouwelijke ondernemers. Door je op te geven voor de wachtlijst, krijg je als eerste bericht om je in te schrijven! Stuur een mail naar met daarin je naam, emailadres en als onderwerp VIP-Dag Wachtlijst en dan krijg jij als één van de eersten alle details.

Afbeelding. Stay tuned de VIP Dag gaat bijna van start!

Update. De VIP-Dag was een waanzinnig succes. Wil je de vibes meepakken van afgelopen V.I.P.? En ben je benieuwd of de VIP dag ook iets voor jou is? Klik dan hier voor meer informatie rondom de VIP-Dag.