Inschrijving VIP-Dag Website & Fotografie is geopend! Meld je aan en we zien je op 16 november 2021!

VIP-Dag Website & Fotografie

Kan jouw website en fotografie wel een upgrade gebruiken? Geen upgrade uit de categorie tekstje oppoetsen en nieuwe kiekjes maken? Maar echt een level up die veel verder gaat dan dat? Weet je dat je business dit nodig heeft, maar bovenal, voel je dit ook? Ben je benieuwd wat wij, Paula (webdesigner) en Daniëlle (styliste & fotograaf), voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dan is dit het moment om door te pakken.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De inschrijflink is nog maar tijdelijk geopend. Tot woensdag 10 november, mits alle seats nog niet geclaimd zijn! Wees er daaarom snel bij, want vol = echt vol.

Pak door

Is deze VIP-Dag echt iets voor jou? Is je bizz toe aan the next step? En ben je bereid om jouw website & fotografie een impuls te geven? Dan wil je vast een sneak peek van wat je kunt verwachten. Wij delen onze kennis, ervaring en visie met een kleine groep ondernemers, waarbij volop aandacht is voor interactie. Naast het delen van kennis gaan we ook echt aan de slag om tot concrete input voor jouw website en fotografie te komen.

VIP Dag Paula Terpstra Danielle van Dongen
Dinsdag 16 november
Paula Terpstra Websitecoaching Stoer

Paula Terpstra

Laat zien wie je werkelijk bent. Wees jezelf, want er zijn altijd mensen ‘out there’ die je daar zo om waarderen. Om jouw energie, openheid, eerlijkheid, kwetsbaarheid, brutaliteit, humor of wat ook! Paula gelooft in websites met ‘The Power To Connect’. En die connectie start altijd bij de ondernemer zelf. Door je ware ik te laten zien als ondernemer, trek je klanten aan die bij jou passen.

In een tijd waarin het aantal zelfstandig ondernemers groeit en het gros van deze groep steeds vaker de spotlights opzoekt, wil je het verschil maken. En dat doe je vaak al door gewoon jezelf te zijn!

Het blijkt in de praktijk echter vaak nog verdraaid lastig om je persoonlijkheid in een website te vangen. Een vraag die regelmatig terugkomt is hoe vind je een goede balans tussen zakelijk en privé? Je wilt jezelf als professional neerzetten, maar je bent ook op zoek naar die persoonlijke connectie. Ontdek hoe je dat doet en Dare to Shine!

 

Danielle-vanDongen-37-web

Daniëlle van Dongen

Het is Daniëlle haar missie om jou als ambitieuze vrouw te empoweren met Styling en Fotografie. Het is haar expertise om jouw binnenkant naar buiten zichtbaar te maken. In een tijd waarin online ook voor je business niet meer weg te denken is, is het nog belangrijker om je business het echte gezicht en gevoel te geven van wie jij bent en wat jij doet. Als je daarin slaagt, trek je de ideale klant aan.

Ga eens na hoe vaak jij iedere dag, week, maand of jaar online zichtbaar bent. Je socials zijn key in je business. Je Posts, Stories, Reels en misschien wel je Ads maken dagelijks deel uit van jouw strategie. Jouw website mag hier natuurlijk niet aan ontbreken. Keer op keer maak jij jezelf zichtbaar.

Dan wil je niets aan het toeval overlaten en dan wil je dat alles klopt. Met Personal Branding zet jij jezelf uniek en authentiek in de markt. Je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Dare to be you, Be-You-tiful!

Normaal delen we deze kennis alléén met onze webdesign en fotografie klanten.
Door de VIP-Dag kun jij hier nu ook laagdrempelig van profiteren.

Super VIP-locatie

Wij kunnen haast niet wachten om weer bij Ellen Bunnik binnen te stappen, want ook wij geloven in haar uitspraak dat de mooiste dingen in een inspirerende omgeving ontstaan.

Maak het mee. Pak je kans. Deze VIP-Dag is voor 6 ladies only en de eerste seats zijn al geclaimd.

ALS WE VIP ZEGGEN, DAN KRIJG JE OOK VIP.

Favicon-paars-pijl-2

Live VIP-Dag op dinsdag 16 november 2021

Favicon-paars-pijl-2

Op de waanzinnig exclusieve ruime en lichte ontmoetingslocatie KAS in Leusden (vlakbij Amersfoort)

Favicon-paars-pijl-2

Inloop vanaf 9.00 uur, gevolgd door een informatief en creatief programma van 9.30 tot circa 17.00 uur

Favicon-paars-pijl-2

Kleine vertrouwde setting met maximaal 6 vrouwelijke ondernemers

Favicon-paars-pijl-2

Feedback op jouw huidige website en op de foto’s op jouw website en socials

Favicon-paars-pijl-2

Alles is volledig verzorgd inclusief heerlijke drankjes en lunch

Favicon-paars-pijl-2

Je keert huiswaarts met concrete inzichten en ideeën voor je eigen website en fotografie waar je direct mee kunt doorpakken

Favicon-paars-pijl-2

Bij inschrijving in de maand oktober ontvang je van ons een SUPER BONUS: toegang tot het online programma ‘Master your website’ inclusief werkboek t.w.v. € 297

Terugblik Saskia

Leuke waardevolle dag. Ik ga verder met de tips en tricks die ik van jullie gekregen heb. Ik vind jullie zeer professionele dames met veel kennis en ervaring. Ik heb geleerd hoe ik mezelf als brand beter kan neerzetten.

Terugblik Tine

Ik vond het heel erg inspirerend en bijzonder leuk om mee te maken. Ik vond jullie terugkoppeling naar onze sites heel interessant, maar ook het deel fotografie. Ik heb er veel van geleerd en ook dat ik toch energie en inspiratie uit mijn bedrijf kan halen.

Een VIP-Dag van een webdesigner en fotograaf… Best uniek als je erover nadenkt.
Je zou ze toch eerder achter de pc of camera verwachten dan voor het presentatiescherm.

Dare to invest & Dare to shine

Investment voor deze VIP-DAG is slechts

€ 297 excl. btw

Het wordt een dag vol inspiratie & joy!

Er kunnen zich maximaal 6 vrouwelijke ondernemers inschrijven voor deze exciting dag die 100% in het teken staat van kennisoverdracht, creatiekracht en ontmoeting. Wil je verzekerd zijn van deelname? Schrijf je dan snel in, want vol = vol!

See you soon!

Claim je seat voor dinsdag 16 november 2021

Paula Terpstra Webdesign VIP Dag Website en Fotografie Daniëlle van Dongen 4-luik 4
Paula Terpstra Webdesign VIP Dag Website en Fotografie Daniëlle van Dongen 4-luik 2
Paula Terpstra Webdesign en Fotografie VIP Dag Danielle van Dongen 4-luik
Paula Terpstra Webdesign VIP Dag Website en Fotografie Daniëlle van Dongen 4-luik 3
Karlien Mabesoone shout out Vip Dag Paula Terpstra en Daniëlle van Dongen Shout out

Shout out!

Karlien Mabesoone
Stylist | Personal Shopper
@karlien_streepjevoor

‘Zoveel webdesigners, hippe bureaus en dan hoor je ook van vrienden: “dat kun je tegenwoordig makkelijk zelf”.

Toen ik Daniëlle van Dongen boekte voor een coaching/styling traject trof me haar enthousiasme over de samenwerking met Paula. Ze liet me de websites zien hoe styling, teksten en de Woman’s power vloeiend in elkaar overliepen.⁣

Ik had eerst geen idee hoe ik moest beginnen. Eerst tekst, foto’s, website, hoe start je je bedrijf? De Starterskit van Paula was een Eye opener, vooraf een heel warmtevolte intake over het leven en om elkaar beter te leren kennen.⁣

Paula noemde mij zelfs een paradijsvogel, vond ik grappig en treffend tegelijk. Dat iemand die je (nog) niet persoonlijk hebt ontmoet je zo goed kan beschrijven. Die oprechte warmte trof mij in deze snelle tijden en ze gaf me de ruimte om te ontdekken welke richting ik op wilde.

Ook van Paula begreep ik haar enthousiasme over Daniëlle dat ze goed de beelden kon vastleggen die je als vrouwelijk ondernemer voor ogen hebt. Ik dacht nog: “Ik ken via via van die echte modefotografen uit de jaren negentig, die ik eerst wilde benaderen”. De fotoshoot overtrof alle verwachtingen, het leek wel een reis van 5 dagen in 1 dag. Memorabel, Daniëlle kruipt in je huid, is warmtevol, ordelijk, brengt structuur en heeft oog voor schoonheid en detail. Wat in jou als vrouw zit, haalt ze gegarandeerd naar boven. En meer dan dat.⁣

Deze vakvrouwen of beter Powervrouwen zijn complementair en dit is MAGIC!

Ik zou ze graag samen op 1 dag willen boeken:⁣

Meer WARMTE & TOEWIJDING & VAKMANSCHAP & FUN ga je elders niet vinden. Gouden combi!!!

Boek je stoel en verwacht niet dat je op het gemakje onderuit kunt zitten: nee, dynamiek verzekerd: op het puntje van je stoel!⁣ ‘

Terugblik Renate

Het was een leuke en gezellige dag. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en om bezig te zijn met het onderwerp websites. Dat stond op mijn lijstje.

Terugblik Karlien

De sfeer was heel open-minded en er was aandacht voor iedereen. De VIP-Dag was super verzorgd, echt meer dan gemiddeld! Het is een mooi programma.