Inschrijving VIP-Dag geopend

22 juli 2021 | Nieuws

Kan jouw website en fotografie wel een upgrade gebruiken? Geen upgrade uit de categorie tekstje oppoetsen en nieuwe kiekjes maken? Maar echt een level up die veel verder gaat dan dat? Weet je dat je business dit nodig heeft, maar bovenal, voel je dit ook? Ben je benieuwd wat wij, Paula (webdesigner) en Daniëlle (styliste & fotograaf), voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Dan is dit het moment om door te pakken. De inschrijving voor de VIP-Dag Website en Fotografie in september 2021 is geopend!

Wat je krijgt tijdens de VIP Dag:

Is deze VIP-Dag echt iets voor jou? Is je bizz toe aan the next step? En ben je bereid om jouw website & fotografie een impuls te geven? Dan wil je vast een sneak peek van wat je kunt verwachten. Wij delen onze kennis, ervaring en visie met een kleine groep ondernemers, waarbij volop aandacht is voor interactie. Naast het delen van kennis gaan we ook echt aan de slag om tot concrete input voor jouw website en fotografie te komen.

  • Live VIP-Dag op woensdag 22 september 2021 op een fantastische en exclusieve locatie in het midden van Nederland
  • Inloop vanaf 9.30 uur, gevolgd door een informatief en creatief programma van 10.00 tot 16.00 uur
  • Kleine vertrouwde setting met maximaal 8 vrouwelijke ondernemers
  • Oog voor jouw huidige website en foto’s op je website en socials en waar je naartoe wilt
  • Je keert huiswaarts met concrete inzichten en ideeën voor je eigen website en fotografie waar je direct mee kunt doorpakken
  • SUPER BONUS: ‘Master your website’ 14-daags online programma inclusief werkboek t.w.v. € 97

Claim je seat voor woensdag 22 september 2021! Eight ladies only!

DARE TO INVEST & DARE TO SHINE

Investment voor deze VIP-DAG is slechts

€ 297 excl. btw

Het wordt een dag vol inspiratie & joy!

Inschrijving VIP Dag nu geopend

Er kunnen zich maximaal 8 vrouwelijke ondernemers inschrijven voor deze exciting dag die 100% in het teken staat van kennisoverdracht, creatiekracht en ontmoeting. Wil je verzekerd zijn van deelname? Schrijf je dan snel in, de inschrijving voor de VIP dag in september 2021 is vanaf nu geopend. Wees er snel bij want vol = vol!

See you soon!

Gratis ebook voor een Pakkende Homepage

Al 300 keer gedownload