Home » Nieuws » Ontdek mijn nieuwe podcast ‘Websites met Karakter’

Ontdek mijn nieuwe podcast ‘Websites met Karakter’

18 mei 2022

Ik kan er geen genoeg van krijgen. Podcasts. Kom maar door met je know how. Iedere dag zoek ik een topper op die me vergezelt tijdens mijn wandelingen of me inspireert tijdens het koken. En toen viel opeens het kwartje, want óók ik heb veel te delen. Dus wordt het na al die jaren sponzen niet eens tijd om ook mijn expertise via deze fijne tool aan te bieden? Long story short. I did. Let me tell you, there’s a new podcast in town: ‘Websites met Karakter’.

Als ik ergens blij van word, dan is het wel van het opdoen van nieuwe kennis. Helemaal als het voor mijn business is. Om mijn bedrijf en die van mijn klanten nog meer te laten groeien.

Dat gezegd hebbende, geef ik gelijk toe dat ik niet meer alleen maar met mijn neus in de boeken wil. Met een behangrol aan opleidingen heb ik al heel wat boeken, hoofdstukken, paragrafen en woorden verslonden.

De komst van online academies met daarin waardevolle video’s vond ik dan ook super verfrissend. Maar er is meer. De podcast.

Het is dan ook echt een feestje dat ik jou kennis mag laten maken met mijn gloednieuwe ‘Websites met Karakter’ podcast. Deze is te beluisteren via Ancher, Spotify, Apple en vele andere podcastdiensten.

En om het direct interessant voor je te maken, heb ik alweer drie afleveringen voor je opgenomen.

#1 Binnen 1 minuut €500 verloren

#2 Geef jezelf permissie om te ondernemen op jouw eigen voorwaarden

#3 Zoveel gratis kennis weggeven dat het een beetje pijn doet

Ik nodig je van harte uit om mijn opnames te luisteren, ik deel mijn kennis, tips en ervaringen met je. En als je bij de komst van iedere nieuwe aflevering een seintje wilt, dan kun je me ook volgen via de volgknop.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, ik ‘hoor’ het graag!

Paula Terpstra Websitecoaching website webdesign Barneveld Ede Arnhem Amersfoort Apeldoorn 500px

Hi, ik ben Paula

Ik bouw websites op maat met ‘The Power To Connect’. Voor coaches, trainers, adviseurs, sprekers, auteurs en creatieve ondernemers die willen connecten met hun ideale klant.

Door in te tunen op jou, je bedrijf en je klant, voel ik wat jouw website nodig heeft. Ik wil dat het klopt. Klopt met wie jij bent, wat je wilt uitstralen en wie je wilt aantrekken. Heeft jouw website een magnetische werking? Op jou en je klanten? Dan hebben we magic.

Via mijn blogs en socials deel ik tips en inspiratie. Wil je meer tips? Kijk dan eens bij mijn gratis weggever.

Start vandaag nog!

Maak de beste start met je nieuwe website en start vandaag nog met de 14-daagse. Ga naar Master Your Website.

Nu voor €97!

14 daagse Master Your Website phone_Paula Terpstra Webdesign mini mockup