Terug naar blog

Challenge ‘How To Hit A Homepage Homerun’

10 juni 2022

Kan je bedrijf wel een boost gebruiken? Met één van de allerbelangrijkste marketingtools die we als ondernemer voor handen hebben, ofwel je website? Dan kun je je vanaf vandaag opgeven voor mijn gloednieuwe Challenge How To Hit A Homepage Homerun.

Met meer dan 225 downloads van mijn gratis ebook 11 tips voor een Pakkende Homepage weet ik dat dit onderwerp meer dan leeft. En ik weet ook dat mijn calls over homepages, die ik geef aan de klanten van Simone Levie, altijd veel bekijks trekken. En zo ontstond het idee om hier een challenge over te organiseren.

Hoe gaan we die Homepage Homerun slaan?

Voordat je een homerun slaat, moet je eerst alle honken af. En dat is precies wat wij gaan doen tijdens de challenge. Ik ga je vijf dagen lang live helpen. Met zoomcalls waarin je ook alle ruimte krijgt voor het stellen van je vragen en met werkboeken die ik met de grootste precisie voor je heb ontwikkeld.

Wat gaan we vijf dagen doen?

Dag 1. De kracht van je homepage
Waarom is je homepage zo belangrijk en met welke verwachtingen moet je rekening houden, waardoor de bezoeker niet direct afhaakt?

Dag 2. Het geheim achter foto’s
Aan welke eisen moeten je foto’s voldoen op je website? En is het een must om als ondernemer ook op de foto te staan?

Dag 3. Teksten die je raken
Iedere pagina lijkt ‘ergens over te gaan’. Je aanbodpagina gaat over je aanbod, je over mij pagina over jou, … Maar wat zet je op je homepage?

Dag 4. Word de ‘go to person’
Welke gouden snippets voeg jij toe aan je homepage waardoor je je onderscheidt van alles en iedereen in de markt?

Dag 5. It’s a homerun!
It’s Time To Hit A Homepage Homerun!

Ik daag je uit om je homepage opnieuw onder de loep te nemen. Om kritisch te zijn, want geloof me, je bezoekers zijn het ook. De challenge start op maandag 20 juni en we gaan door tot vrijdag 24 juni. Als je niet alle calls live kunt volgen, dan kun je deze later alsnog terugkijken. Alle reden dus, om mee te doen.

Meld je hier aan om mee doen.

www.paulaterpstra.nl/homepage

Ciao, ciao,

Paula

PS. Na je aanmelding ontvang je direct een mail met praktische info rondom de challenge week