Terug naar blog

Inschrijving Mid Zomer Web Weekend open

15 mei 2023

Na zoveel gave reacties, kon ik gewoon niet anders… Het Winter Wonder Web Weekend was zo’n succes… Dat vroeg gewoon om een REMAKE. En daarom houd ik van 23-25 juni het Mid Zomer Web Weekend.

Wat kun je van het weekend verwachten?

☼ één weekend full focus aan je website werken

☼ al mijn Seniority Web Secrets (mijn geheime recept!)

☼ in drie dagen jouw website afstoffen én upgraden

☼ online samenkomen en de magie van Sisterhood ervaren

☼ high on energy profiteren van de langste dagen van het jaar

☼ werken vanuit je eigen vertrouwde bubbel

☼ Summer Suprise thuisbezorgd door jouw one and only eigen postbezorger

Maar liefst 16 deelnemers gingen je voor. Hun enthousiaste reacties vind je terug op mijn zomerse salespage. Dé online plek waar je nu al in zomerse sferen kunt komen en waar jij nu al je ticket kunt kopen. En let op, bij een bestelling in de maand mei krijg je er ook een Summer Surprise bij.

Omdat ik vorige keer keihard heb gepionierd, kwam ik er achter dat velen eigenlijk wel een 1:1 met mij hadden willen boeken. En daarom staat er dit keer ook een Golden Ticket voor je klaar. Voor als je je website samen met mij senior level wilt brengen.

Hungry?

Check de site en stil jouw voorjaarskriebels vandaag nog met een Summer Seat voor het Mid Zomer Web Weekend.

https://www.paulaterpstra.nl/midzomer/