Ik maakte de websites van Annemarie van Gaal, Simone Levie en tientallen succesvolle vrouwelijke ondernemers. Dat deed ik allemaal 1:1. Een groot succes en toch is dit niet voor iedereen de manier. Ik weet dat er plenty vrouwen zijn die zelf met hun site aan de slag willen.

I get it, ook ik houd graag mijn eigen handen aan het stuur. Hoe smart ik mezelf ook vind en hoe ver ik ook kom, ik weet dat ik met een expert naast me tijd bespaar en betere resultaten behaal.

Ook voor jou kan ik die expert zijn. Want dit is jouw kans om tijdens slechts één weekend mijn teachings, mijn Seniority Website Secrets, mee te krijgen en zelf aan de slag te gaan. Wil je ALL IN? Dan staat er een Golden Ticket voor je klaar waarbij we er samen voor zorgen dat jouw senioriteit in jouw website terug te zien is.

'Paula, hoe weet jij toch iedere keer weer die Smart Ladies, die Powerhouses, zo krachtig in beeld te brengen op hun website?'


Ja, dat is een proces waar ik normaal zeker 3 maanden mee bezig ben! Dat zit hem niet in het één of in het ander. Dat is een pad dat ik samen met mijn klanten bewandel. Daar komt van alles bij kijken...

Máár. Let op... Speciaal voor alle ladies die zelf aan de slag willen met hun website en die willen leren hoe Smart Ladies zich Senior presenteren, heb ik één weekend vrijgemaakt. Eén weekend waarin ik je alles leer om ook voor senior-level-zichtbaarheid te gaan.

Ik reserveer één weekend

Dus mis hem niet. Yep, je gaat even al je afspraken moeten cancellen. Maar het duurt nog even, dus je hebt ruim de tijd om je agenda vrij te maken.

Dit is hét weekend waarin ik mijn recept, mijn superpower, prijsgeef!

Waarom het midzomerweekend? Simpel: dit weekend kent de langste dagen van het jaar. Een mooi moment om niet in je bedrijf, maar aan je bedrijf te werken. En we weten allemaal dat je je website als krachtige marketingtool in kunt zetten.

Hoe je dat doet, vertel ik je allemaal. Ik trek je er helemaal doorheen, we gaan all the way! Stap voor stap kom jij verder, promise. Ik leer je alles wat ik normaal alleen met mijn klanten deel om hun senioriteit op hun website te laten zien.

En dat doen we dus allemaal in het weekend van vrijdag 23 t/m zondag 25 juni 2023.

Tijdens deze lange zomerse dagen laten we ons licht schijnen op onze websites.

We gaan er samen een bright en shiny midzomerweekend van maken. Dit weekend is het bewijs dat fun, sun & bizz heel goed samen gaan.

Verruil je home office voor de hangmat, bring your Mocktail en join our Smart Shiny weekend.

En dat doen we dus allemaal in het weekend van vrijdag 23 t/m zondag 25 juni 2023.

Tijdens deze lange zomerse dagen laten we ons licht schijnen op onze websites.

We gaan er samen een bright en shiny midzomerweekend van maken. Dit weekend is het bewijs dat fun, sun & bizz heel goed samen gaan.

Verruil je home office voor de hangmat, bring your Mocktail en join our Smart Shiny weekend.

Maak je klaar voor verfrissende breezes vol inspiratie en ideeën waar jouw website al die tijd smachtend op heeft zitten wachten. En je webbezoekers ook, die willen ook zien wat je in huis hebt. Ook zij willen het vertrouwen krijgen. Daarom staat er, speciaal voor de GoalSetters en GoGetters die geen kans onbenut laten, een GOLDEN Ticket voor je klaar. Klaar om verZILVERd te worden na het weekend.

Waarom je deze Gouden kans niet onbenut wilt laten:

Er staat je een Mid Zomer Web Weekend vol masterclasses te wachten

Nog voordat wij onze 1:1 call houden, heb ik jouw website grondig doorlopen op zoek naar kansen om jouw senioriteit te etaleren

Tijdens een persoonlijke zoomcall lopen we samen door jouw website heen en vertel ik jou waar het allemaal nog beter kan om jouw website senior level te brengen

Zo ben je er zeker van dat alles wat je leert dit weekend, ook echt wordt geïmplementeerd op jouw website

Ik ben jouw stok achter de deur om die vertaalslag te maken, waar je ook nog eens tijd mee bespaart

Als er na het Web Weekend alsnog vragen opkomen, kun je deze tijdens de call alsnog aan me voorleggen

Senioriteit etaleren is geen one size fits all, tijdens de call spreken we door wat passend is voor jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep

Wil je ook als senior gezien worden en je omzet laten groeien?
Doe ook mee en boek je ticket vandaag nog!

Zomerse Webbubbel én Surprise €111

Over mij, Paula Terpstra

Al mijn hele leven ben ik gedreven. Mijn vuur brandt altijd. Gedreven ondernemers vinden in mij ‘hun match’ en andersom ook. Ik ben optimistisch, ambitieus en heb een enorme drive om mijn doelen te bereiken.

Vrouwen die vol passie en gedrevenheid hun talenten inzetten om de wereld mooier te maken, fascineren me. Ik wil dat ze slagen.

En daarom geef ik hen een krachtige marketing tool mee. Een Smart Stylish website die hun senioriteit in beeld brengt en waar ze klanten mee aantrekken waar ze graag ‘the extra mile’ voor gaan.

 • 6 masterclasses tijdens het Mid Zomer Web Weekend
 • Van vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni 2023
 • Vrijdags en zaterdags om 9.00 en 11.00 uur een live online zoom call
 • Zondags Summer Retreat waarbij er twee masterclass opnames voor je klaarstaan in de online academie
 • Praktische werkboeken waar je diezelfde dag nog mee aan de slag kan
 • Ruim 3 maanden toegang tot alle masterclasses en werkboeken in de online academie (tot 1 oktober 2023)

Wat je kunt verwachten

 • Een weekend vol tips om jouw senioriteit krachtig op je website te etaleren waardoor je (beter betalende) klanten aantrekt.
 • Praktische werkboeken waardoor je de aangereikte tips direct voor jouw bedrijf kan uitwerken en uitrollen.
 • 3 maanden toegang tot alle masterclasses en werkboeken in de online academie voor als je niet alle masterclasses live kan bijwonen.
 • Voor als je ALL IN wilt, staat de Golden Ticket met de 1:1 after call voor je klaar waarbij we er samen voor gaan zorgen dat we jouw senioriteit ook op je website gaan laten zien.

Echt een no brainer investment in jouw bizz!

Ik weet dat niet iedereen de tijd heeft om te doorgronden wat er nodig is om een website naar senior-level te brengen. Zelf had ik jaren nodig om de code te kraken.

Het is niet dat je geen tijd in je eigen website wilt steken. Je bent alleen de ‘knutselfase' wel voorbij. Als je iets doet, wil je efficiënt te werk gaan en het goed aanpakken. Zonder stappenplan tast je in het duister. En dat voelt niet smart…

En laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft het geld om voor duizenden euro’s te investeren in een expert die dit voor je kan doen.

Maar wat nu als deze expert wél tot je beschikking staat?

Een professional wiens ‘brain je kunt picken’ zonder duizenden of zelfs honderden euro’s te spenderen. Wie je niet persoonlijk hoeft te bellen omdat je vooruit wilt, maar bij wie je gewoon je ‘online ticket’ voor een seat reserveert.

Waar je helemaal zelf bepaalt of je ‘front row’ of ‘camera shut’ deelneemt. Sterker nog, bij wie je niet eens live hoeft mee te doen om later alsnog de know-how binnen te halen. En waar je 'hands on' stappen krijgt aangereikt waardoor je gericht en efficiënt richting de upgrade van je eigen website toewerkt.

Je website verrijken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Het Mid Zomer Web Weekend is, wegens groot succes en enthousiaste reacties, de tweede online masterclass marathon speciaal ontwikkeld voor jou. Tijdens de masterclasses neem ik je mee in de wereld van senioriteit, content & design. Inhoud en uitstraling staan centraal. Let op, dit zijn géén technische masterclasses. Ik ga je niet leren hoe je Wordpress in de vingers krijgt. Ik ga echt in op de inhoud, op je content en je design.


Het klinkt easy peasy, vanuit huis of zelfs vanuit je hangmat de masterclasses volgen, maar je moet er natuurlijk ook zelf wat voor doen. Daarom heb ik heldere werkboeken ontwikkeld die jouw Liquid Gold naar boven halen tijdens deze zomerse reis.

Normaal deel ik dit alleen met ...

Live support, Q&A en mijn werkboeken deel ik normaal alleen met mijn 1:1 webdesign klanten beginnend vanaf €2.497. Met het Mid Zomer Web Weekend krijg je dat alles voor slechts een fractie van de prijs. Deelname is slechts €111 excl. btw.

Waarom? Omdat het Mid Zomer Web Weekend een groepstraining is. Dat kan ik nu voor een veel lagere prijs aanbieden.

€111 voor zoveel know-how is eigenlijk veel te gek, daarom gaat de prijs volgende keer omhoog. Dus wil je nu nog instappen voor deze prijs, dan is this the moment to do so.

Zestien deelnemers gingen je voor en de reacties waren super!

Weet je wat ik altijd zie bij de Smart Ladies die hun senioriteit laten zien?

 • Ze durven keuzes te maken
 • Ze stralen deskundigheid uit
 • Ze brengen vertrouwen over
 • Ze weten hun verhaal te brengen
 • Ze maken verbinding
 • Ze weten wat ze waard zijn
 • Ze zijn transparant
 • Ze laten zichzelf zien
 • Ze zijn missie gedreven
 • Ze weten wat ze willen
 • Ze durven te vernieuwen
 • Ze blijven bij zichzelf

Als het nu nog niet het juiste moment voor je is om je website uit te besteden, dan kun je het natuurlijk ook heel goed zelf doen. Helemaal als je weet hoe. Ik help je daarbij. De deelnemers van het Winter Wonder Web Weekend waren razend enthousiast.

Het ritme van de seizoenen

De midzomerdagen zijn de langste dagen van het jaar. De ochtenden en de avonden zijn helder en licht en hier krijg je enorm veel energie van. Je krijgt veel gedaan. Een perfect weekend om aan je site te werken.

Maar er is ook een andere kant. Eind juni luiden we de zomer in en dat is een mooie tijd om achterover te leunen. Even gas terug te nemen en onze creativiteit de ruimte te geven. De tips die je tijdens het weekend aangereikt krijgt kun je deels direct toepassen en deels laten rijpen. De zomer is een mooie tijd om dit proces de ruimte te geven.

Het ritme van de seizoenen

De midzomerdagen zijn de langste dagen van het jaar. De ochtenden en de avonden zijn helder en licht en hier krijg je enorm veel energie van. Je krijgt veel gedaan. Een perfect weekend om aan je site te werken.

Maar er is ook een andere kant. Eind juni luiden we de zomer in en dat is een mooie tijd om achterover te leunen. Even gas terug te nemen en onze creativiteit de ruimte te geven. De tips die je tijdens het weekend aangereikt krijgt kun je deels direct toepassen en deels laten rijpen. De zomer is een mooie tijd om dit proces de ruimte te geven.

FAQ

Hoe gaat het Mid Zomer Web Weekend eruit zien?

Het Mid Zomer Web Weekend vindt plaats van vrijdag 23 t/m zondag 25 juni 2023.

Op vrijdag en zaterdag geef ik om 9.00 uur en 11.00 uur een live online masterclass via zoom. Op zondag houden we Summer Retreat. Je kunt zelf bepalen of je lekker door wilt werken of dat je er een relax dag van wilt maken. Zondags staan er twee masterclasses voor je klaar in de online academie.

Is dit voor iedere zelfstandig ondernemer?

Ja! Je senioriteit etaleren is voor iedere zelfstandig ondernemer een waardevolle toevoeging aan je website. Of je nu een product of een dienst verkoopt en of je nu in de consumentenmarkt of in de business-to-business markt actief bent. Voor ieder aanbod is vertrouwen nodig en dat is wat senioriteit brengt.

Zelf werk ik voornamelijk met dienstverlenende ondernemers, maar ook voor productgerichte ondernemingen heb ik verschillende websites gemaakt.

Is er een ‘niet goed geld terug’ garantie?

Nee, er is geen ‘niet goed geld terug’ garantie. Het Web Weekend is ontwikkeld voor mensen die de waarde van deze ervaring op waarde kunnen schatten. 6 masterclasses, praktische werkboeken en 3 maanden lang toegang.

En dat terwijl ik mijn live support, Q&A’s en werkboeken normaal alleen deel met mijn webdesign klanten voor het bedrag beginnend vanaf € 2.497.

Moet ik een website hebben?

Ja en nee. De kennis die je krijgt aangereikt is voor je website. Logisch dus dat er een website voor nodig is om alle tips op uit te rollen. Maar let op, heb je nu nog geen website? Maar gaat die er in de toekomst wel komen? Dan is het een slimme zet om mee te doen zodat je goed weet wat je nieuwe site straks nodig heeft.

Wat gebeurt er als ik het Web Weekend niet in 3 dagen afrond?

Geen zorgen. Je kunt via de online academie alle opnames bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Het materiaal staat 3 maanden lang tot je beschikking. Precies genoeg om naar het volgende seizoen toe te werken.

Is het Web Weekend live?

Vier masterclasses zijn live wat je direct de gelegenheid geeft om ook persoonlijk je vragen te stellen of via de chat. Op de laatste dag van het Web Weekend, zondag, staan er twee masterclass opnames voor je klaar in de online academie. Je kunt zo zelf bepalen of je zondags lekker aan de slag wilt of liever op een ander moment de opnames kijkt.

Kan ik ook gewoon het weekend skippen en alles als een bundel kopen?

Jazeker. Tuurlijk wil ik je aansporen om het weekend mee te doen. Dan voel je de energie van het Mid Zomer Web Weekend en kun je eventuele vragen stellen, persoonlijk of via de chat. Maar als je liever later alles rustig doorneemt op jouw eigen tempo, dan kun je de opnames later bekijken en ook de werkboeken downloaden.

Kan ik de persoonlijke 1:1 call ook later bestellen?

De persoonlijke 1:1 call voor na het weekend kun je alleen vooraf in de PRE SALE bestellen door direct een Golden Ticket te kiezen. Ook tijdens het weekend kun je de call boeken, maar dan niet meer voor de PRE SALE prijs.

Waarom nu 3 dagen i.p.v. 4 en waarom 6 masterclasses i.p.v. 9?

Het Winter Wonder Web Weekend was mijn eerste masterclass marathon. Dan ga je pionieren. Vier dagen en negen masterclasses was meeeegaaaaa waardevol en tegelijkertijd ook erg intensief voor iedereen. Sommige masterclasses duurden korter dan andere waardoor ik heb besloten het weekend korter en compacter in te richten. Zelfde info, maar anders verpakt en met nog meer oog voor ieders agenda en energie.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan heel makkelijk door op de bestelknop te drukken en af te rekenen via iDeal. Je krijgt een email waarmee je direct toegang krijgt tot de online academie. Je ontvangt automatisch per email bericht over de start van het Mid Zomer Web Weekend.