Terug naar blog

Het verhaal achter ‘Don’t Burst My Bubble’

16 september 2023

Toen ik The Bold Introvert startte, moest alles nog bedacht worden. Ook mijn boodschap. Ik had natuurlijk wel een idee, maar om The Bold Introvert echt sterk te positioneren was ik op zoek naar een verhaal. Welk gevoel wilde ik meegeven? Hoe wilde ik connecten? Hoe kon ik het hart raken van hen die ik zo graag wil helpen? Dat je altijd, waar je ook bent en ook al staat iets ver van je af, goed je ogen moet openhouden, bleek wel aan mijn bezoek aan de Versace Experience van Anouk Kral. Dat bracht me naar de doorbraak en leidde me van ‘Do not Disturb’ naar ‘Don’t Burst My Bubble’.

Het eerste teken

Tijdens de live 2-daagse ‘Versace Experience’ van Anouk Kral, stond ik op scherp om alle ingevingen op te beamen die zich maar voor zouden doen. En dat gebeurde. Op mijn hotelkamer viel mijn oog op de deurlabel ‘DO NOT DISTURB WE ARE ENJOYING THE SILENCE’. Hier ging ik direct op aan. Dit klopte voor mij.

Deurhanger-The-Bold-Introvert-hotelkamer

Het tweede teken

Ter afsluiting van de 2-daagse nam Anouk ons mee naar de voorstelling van Versace in het Groninger Museum. Daar kregen we een rondleiding en wat daar gebeurde… Na alle mooie outfits gezien te hebben, kwamen we in een ruimte waar een boek lag. Een boek dat inging op de introverte kant van Versace. Had Versace ook een introverte kant? Ja, en raad eens wat de titel van het boek is? ‘DO NOT DISTURB’. Twice in a row, als dat geen teken is…

Do-not-disturb-boek-Versace-The-Bold-Introvert-Paula-Terpstra

De uitspraak ‘Do not disturb’ werd in mijn ogen een dringend verzoek aan de ander om zo in de opperste staat van rust of genialiteit te komen.

Wat bijzonder. ‘Do not disturb’, het klinkt zo lekker bold. Laat me met rust, ik wil nu gewoon even niet gestoord worden. Wat zonder enige context misschien klinkt als afwijzend en negatief, werd in mijn ogen een dringend verzoek aan de ander om zo in de opperste staat van rust of genialiteit te komen. It’s not personal, it’s needed.

En zo ontstond ‘Don’t Burst My Bubble, I’m in My Zone of Genius’.

Wil je ook de eerste stappen naar jouw Zone of Genius zetten? Klik hier voor meer info, ik help je in 12 stappen op weg.