Terug naar blog

Deuren ‘Bizz vanuit je Bubbel’ geopend

25 oktober 2023

Als er iets is wat je bizz niet goed kan gebruiken, dan is het weerstand. En toch, onbewust bouwde ik mijn weerstand meer en meer op.

Hoe kon het toch dat iedereen bright en shiny stond te zijn op zo’n netwerkborrel? En waarom stond ik al een kwartier te luisteren naar die gast die non-stop tegen me stond te brallen? Terwijl mijn hoofd zachtjes ‘Run, baby, run!’ fluisterde, vroeg ik me af of het heel onbeleefd zou zijn als ik terloops op mijn horloge zou kijken, of naar de wc zou gaan…

En hoe kon het toch dat er zo op cold calls gehamerd werd, terwijl bij mij het zweet aan alle kanten uitbrak? En waarom lijken de DM-strategieën van tegenwoordig zo onpersoonlijk en pusherig als de call center telefoontjes uit de jaren negentig?

Blehhhhh! Dit paste allemaal niet bij mij. Nu snap ik dat je als nieuwbakken ondernemer wel vaker uit je comfortzone moet stappen, maar langzaamaan bouwde ik een Lego-fort van blokjes weerstand op.

Dit was niet hoe ik het ondernemerschap voor ogen had. Toen ik ontdekte dat mijn introversie een grote rol in mijn bizz speelde, wilde ik er alles over weten. Ik ontdekte dat er weinig over de combinatie introversie en ondernemerschap was geschreven. En daar ontstond mijn missie.

Met een jarenlange passie voor ondernemerschap en een high score op de introversieschaal werd het zaadje voor ‘The Bold Introvert’ geplant.

Wil jij ook ondernemen op een manier die wel bij jou past? Wil je jouw bizz draaien vanuit je eigen vertrouwde bubbel? Ontdek dan mijn nieuwe programma ‘Bizz vanuit je Bubbel’. De deuren zijn geopend en we starten in januari.

Voor meer info en details verwijs ik je heel graag naar mijn online pagina ‘Bizz vanuit je Bubbel‘. Het programma waarin ik je in zes maanden leer hoe je een succesvolle business bouwt door de inzet van krachtige online marketingmiddelen.